בחדשות של חמש...

../images/Emo88.gifבחדשות של חמש...

חמשת הותיקים בגדוד 13 של גולני, לחמישה עשר חודשי מחבוש על התעללות בחיילים חדשים.

אימשל2

New member
הגיע הזמן לשים גבול

ראינו מה קרה בגבעתי, כשהם הגבילו את הגבול.

סמדר בנ

New member
למען יראו וייראו...

צריך למגר את התופעות האלו של התעללות וותיקים בחדשים. בכל מקרה - חתיכת עונש הם קיבלו - לא מצאתי על זה כלום בחדשות באינטרנט.

" התעללות בחסרי ישע"

ככה אני רואה את זה.הדעת לא יכולה ולא צריכה לסבול שום נימוק שמסתתר אחרי" מסורת גדודית".זהוא תירוץ נילעג ליצרים חייתים שמקורם דורש בירור של מומחי נפש. אני יוצאת מתוך הנחה שמדובר באנשים שפויים משני הצדדים. לכן נישאלת השאלה- מה קרה להם בדרך שהגיעו לכזה מצב. איבוד מוטיבציה של חייל רצון לאובדניות עריקות ועוד אין סוף דברים מתחילים מעלבון קטן. זה מביא אותי לחשוב על הרצח היהודי הראשון. רצח קין את הבל.,אח שרוצח את אחיו. כולנו אחים.

56 ימים!סוף סוף התייחסות אמיתית

חיילי גולני נשלחו לכלא בעקבות יחס חריג לחיילים צעירים יום רביעי, 7 בדצמבר 2005, 17:25 מאת: מערכת וואלה! חמישה חיילים בחטיבת גולני נשלחו ל-56 ימים בכלא, בשל התנהגות חריגה כלפי חיילים צעירים. החמישה הענישו את החיילים בחומרה יתירה, ולא איפשרו להם לישון את מכסת השעות הקבועה בנהלים. כך דווח בקול ישראל.

עציון

New member
אז ככה-בקשר לותיקים בגדוד 13

אכן כפי שכתבתי לפני זמן מה הוותיקים בגדוד אכן "התעללו" בצעירים. הבן שלי סיים מסלול וצורף לפלוגה ותיקה ומיד הפך להיות שמש שלהם. הוא המשקה הם העציץ. כאשר הוא סיפר לי זאת השתוממתי כי חשבתי שיש אחוות אחים בגדודים הקרביים. ולא היא. במהלך הזמן שחלף הבן התרגל(?) לכך שהוא הש"ג. המסייר. המבשל כמו יתר חבריו. הבן שלי לא מפונק. כזכור, סיים מכינה קדם צבאית ולפני כן למד בפנימייה 4 שנים. עכשו, הובאו ונדונו הותיקים לתקופות מאסר. אני מחכה לשמוע ממנו. כי מאז מוצ"ש אין קול ואין עונה. ורק בשבוע הבא הוא צפוי לקבל חופשונת.

VASANA

New member
../images/Emo45.gifידיעה מרגיעה

בני שובץ בגדוד 13, אפרופו, וזה ממש רלווטי לחששות שלי. וחשוב שבכל היחידות יירתעו מניצול "הצעירים" והשפלתם. גם בני הבכור שירת בגדוד (מחזור טוגוסט '99) ושמעתי הרבה סיפורים מרגיזים על "ותיקים" ו"צעירים". הקלה

למעלה