אתם תיראו

אוש7יתי

New member
../images/Emo88.gifאתם תיראו../images/Emo70.gif

עוד חצי שנה או שנה זה לא משנה צחי יהיה סלברטי כמו קיציס,פרידמן וכאלה ואתם תיסתכלו באריכיון של הפורום הזה ותגידו: "איך יכולתי לחשוב על צחי דברים כאלה? הוא הרי כזה מלך
!" ורוני תשוויץ (במובן הטוב) בתמונות שלה ושל חברות שלה עם צחי מזמני האקדמיה ואתם תמותו להיפגש איתו ולא תוכלו! עכשיו אתם תגידו הישתגעת זה לא יכול להיות הוא יעלם ישר.... אבל תאמינו לי הוא יהיה כמו נינט (לא בשירה כמובן)

Ronush14

New member
גם לי לא נראה... ../images/Emo4.gif

אני בחיים לא אתלהב ממנו....
הוא פשוט לא מצחיק אותי
סתם ערס קטן.... ולא נראה לי שאני אתלהב מהתמונות איתו

תות15

New member
מה זה משנה...

אני עדיין לא יאהב אותו, מצידי שיצליח.. קחי את דודו טופז, הוא תותח בכל מה שנוגע לבידור ולטלויזיה, אז אני יאהב אותו? אני עדיין חושב שההומור שלו נמוך ודבילי.. וזה גם מה שאני חושב ויחשוב לגביי צחי..

אושריתי וכולם...

קודם כל: אושריתי צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 צחי מלך!!!! מלך העולם!!!!!!! איזה חמוד הוא..!!!!!! ובקשר לכולם-למה אתם כל כך לא אוהבים אותו? ואל תגידו לי "כי הוא לא מצחיק" כי גם דופה לא כל כך מצחיקים...אז מה? אתם לא אוהבים אותו כי הוא ערס? תנו לי סיבה למה הוא ערס...? בגלל שיש לו פרצוף של ערס? מה הוא בחר את הפרצוף שלו? בגלל שהוא עני (שפעם שמעתי שאמרו את זה)? זה אשמתו?? וגם-הוא לא עני!!מאיפה לכם?? ו..באמת נראה..עוד חצי שנה!!!! וכוכב נולד-צחי מדווח מי יוצא....איזה חמוד...

תות15

New member
למה אני לא אוהב אותו?

א. אני אוהב רק את נוסבאום ולפעמים את יוסי וטירן עם הברקות מצחיקות. ב. כל השאר ממש ממש ממש לא מצחיקים אותי אפילו לא קצת. ג. ההומור שלו כל כך נמוך- הוא לא גורם לי לצחוק.. ד. הבנאדם היחיד שאני מכיר שצחי מצחיק אותו- זאת אחותי (בת 10), שכנראה שהומור נמוך עושה לה את זה.. שיהיה לו בהצלחה

טוב....

א.אתה אוהב רק את נוסבאום מאובססיה? כי צחי הרבה פעמים כן מצחיק! ב.כל השאר?? מה?? אף אחד????? ג.למה נמוך? הומור כמו כל סטנדאפיסט אחר! ד.אז אתה מכיר עוד 2-אני ואושריתי..ואתה יודע משהו? אני מכירה עוד הרבה....הרבה הרבה..השכבה שלי זה לא מספיק? ועכשיו תשאל אותי בת כמה אני אז אני כבר אומרת שאני בת 12 ושלא תחשבו שאני ילדה קטנה או משהו כי זה ממש לא נכון ם הוא לא היה מצחיק לא הייתי אוהבת אותו...

תות15

New member
...........

אני אוהב את נוסבאום בגלל שהוא מצחיק אותי.. מה הקשר לאובססיה? וכן השאר לא מצחיקים אותי, מה לעשות.. ויופי את כל אחד מצחיק מישו אחר, הוא מצחיק אותך -יופי לך, תהני לא אמרתי שאת ילדה קטנה, אמרתי ש-א-ו-ת-י הוא לא מצחיק.. ולמה ההומור של צחי נמוך? זה כמו שתגידי "למה נוסבאום ציני? הוא כמו כל סטאנאפיסט אחר" ממש לא

..............

הקשר לאובבסיה- (ואני מדברת על כמעט כל הפורום)-דיי...נוסבאום יצא..גם אני מתה עליו וחושבת שהוא קורע אבל הוא יצא ואתם ממשיכים כל הזמן להגיד שהוא הכי טוב והוא היה צריך לזכות! דיי...זה מעצבן..! טוב מה שתגיד אותי באמת הוא מצחיק אבל כל הירידות פה ממש לא במקום..(ואני לא מדברת דווקא עליך) לא הבנתי את המשפט האחרון...!!!!!

תות15

New member
בקשר למשפט האחרון..

רשמת לי בקשר לצחי: "למה נמוך? הומור כמו כל סטנדאפיסט אחר!" ואז זה כמו שתגידי לי בקשר לנוסבאום: "למה ציני? הומור כמו כל סטאנאפיסט אחר" זהו, שלצחי יש הומור ייחודי (הומור מאוד נמוך) ולנוסבאום יש הומור מאוד ציני..

אוש7יתי

New member
טוב לט היתכוונתי לעשות כאן

מילחמת צחי-נוסבי אז למה לריב? אני והילי אוהבות את צחי ואתם לא! מה הבעיה!? לא חשוב....

spin היחיד

New member
סתם לפרוטוקול:

בעיר שלי כל בתי הספר אוהבים את צחי והצביעו לו.. וזה בערך כבר יותר מאלף איש

אסִי

New member
שימו לב:

היו פה כמה וכמה התפרצויות והערות שלא במקום אחד כלפי השני. קרה מה שקרה וזה התגלגל למן ריב, דבר שמעכיר את האווירה בפורום ואולי אף נוגד לכללי הפורום. לאחר פניות חוזרות ונשנות של הגולשים אליי בערוצים הפרטיים- נמחקו חלקן של ההודעות, הקשורות לריב, בשרשור זה. אבקש מכמה גולשים כאן לשמור את מה שיש להם להגיד אחד כלפי השני עם עצמם בלבד, מאחר והודעות מסוג זה עלולות לפגוע בציבור גולשים ולהעכיר את האווירה, כפי שהיה. אנא המנעו מלענות ולפתוח את הריב למימדים יותר גדול, להבא. ומעכשיו- במידה ואני אראה שאצטרך להחמיר, אני אחמיר עד שתבינו שגם לי יש גבולות ועד שיהיה פה סדר. תודה והמשך גלישה מהנה.

NimaZ

New member
גו אסי...

מישו היה צריך לעשות את זה... בעעעעעעע לי אישית אין מושג איך זה הגיע למצב הזה למרות שגם אני השתתפתי ב"ריב" הזה...

אסִי

New member
זה כבר לא רלוונטי כרגע. ../images/Emo13.gif

זה קרה, נמחק תודות להערותיהם של כמה גולשים ומה שצריך לעשות מזה עכשיו זה רק להפיק לקחים ולתת לזה לרדת לעמודים הבאים. כל אחד יודע מהו בדיוק עשה וכמה הוא תרם לשרשור הזה, אז אני לא אעביר ביקורות על כל אחד, ומי שיראה שהוא יצטרך להתנצל- מוזמן לפנות אליי ולדבר איתי בפרטי.
יום טוב.

למעלה