../images/Emo88.gifאריק - פסק הדין !
אריק פורסטר, אתה מוזמן לדוכן העדים ולשמוע מה חברי פורום היפים והאמיצים חושבים עליך .
הנה יתרונותיך : - רודף אמת. את האמת האישית שלו,את מה שהוא מאמין בו. (הערה שלי - אני חושב שכל אחד רודף את האמת שלו רק שלא תמיד האמת האישית של מישהו היא נכונה
) - ואינו נתון להשפעות חיצוניות. (הערה שלי - הוא דווקא נורא נתון להשפעות חיצוניות ...אמממ..ברוק...אממ..) - אינו נתון לגרירת דעתו ע"י אישתו. - מעצב מוכשר מאוד. מעצב מהשורה הראשונה.. - ניצח ברב התחרויות(חוץ מאת רידג אני טועה?) - מנגן על פסנתר
- חושב שברוק סקסית! - נראה טוב (אפילו כיום). נשות la בכל זאת מצאו בו גבר אטרקטיבי ראוי למריבות. - בעלה של המלכה ברב שנות חייו.. - השתדל להיות אבא כשהוא לא שכב עם אחת מנשותיו.. הערה שלי - בואנה , כמה יתרונות יש לבחור. פשוט משכמו ומעלה
והנה חסרונותיך: - בוגד!!!! - לא נאמן!!! - שחצן!!! - יהיר!!! - רודף שמלות בצורה חולנית!!! - חושב שהוא המלך של העולם והוא אפילו לא המשרת של המלך.. - זקן עם חרמנות יתר.. - פספס את ההזדמנות לחיות עם האישה היפה בקאסט-ג'קי מארונה-כדי לקבל פירורי חיבה של ברוק.. - איש לא רצוי - לא נחמד = לא כייפי - אפרפר - טיפש (מצטערת אבל הוא באמת טיפש...!) - רודף שמלות - שקרן ורמאי (מי שמסוגל לשקר לאישתו על דבר כ"כ חשוב ובמשך כ"כ הרבה שנים פשוט לא שווה כלום, וזה בלי להזכיר את הגירושים מבלי ידיעתה) - משום מה גם אחרי שהוא גילה שתורן הוא הבן הבכור שלו הוא עדיין מתייחס אליו בזלזול ובחוסר כבוד - משפיל את בנו ת'ורן ללא רחם!!
טוב אריק, אז זה מה שאתה, מה יש לך להגיד בנידון ? עזוב אל תגיד כלום. ניתן לחברי הפורום להחליט מה לעשות איתך! אז חברים, אתם מוזמנים להעלות רעיונות - מה לעשות עם אריק ???
אריק פורסטר, אתה מוזמן לדוכן העדים ולשמוע מה חברי פורום היפים והאמיצים חושבים עליך .