אריק - פסק הדין !

Indiman1

New member
../images/Emo88.gifאריק - פסק הדין !

אריק פורסטר, אתה מוזמן לדוכן העדים ולשמוע מה חברי פורום היפים והאמיצים חושבים עליך .
הנה יתרונותיך : - רודף אמת. את האמת האישית שלו,את מה שהוא מאמין בו. (הערה שלי - אני חושב שכל אחד רודף את האמת שלו רק שלא תמיד האמת האישית של מישהו היא נכונה
) - ואינו נתון להשפעות חיצוניות. (הערה שלי - הוא דווקא נורא נתון להשפעות חיצוניות ...אמממ..ברוק...אממ..) - אינו נתון לגרירת דעתו ע"י אישתו. - מעצב מוכשר מאוד. מעצב מהשורה הראשונה.. - ניצח ברב התחרויות(חוץ מאת רידג אני טועה?) - מנגן על פסנתר
- חושב שברוק סקסית! - נראה טוב (אפילו כיום). נשות la בכל זאת מצאו בו גבר אטרקטיבי ראוי למריבות. - בעלה של המלכה ברב שנות חייו.. - השתדל להיות אבא כשהוא לא שכב עם אחת מנשותיו.. הערה שלי - בואנה , כמה יתרונות יש לבחור. פשוט משכמו ומעלה
והנה חסרונותיך: - בוגד!!!! - לא נאמן!!! - שחצן!!! - יהיר!!! - רודף שמלות בצורה חולנית!!! - חושב שהוא המלך של העולם והוא אפילו לא המשרת של המלך.. - זקן עם חרמנות יתר.. - פספס את ההזדמנות לחיות עם האישה היפה בקאסט-ג'קי מארונה-כדי לקבל פירורי חיבה של ברוק.. - איש לא רצוי - לא נחמד = לא כייפי - אפרפר - טיפש (מצטערת אבל הוא באמת טיפש...!) - רודף שמלות - שקרן ורמאי (מי שמסוגל לשקר לאישתו על דבר כ"כ חשוב ובמשך כ"כ הרבה שנים פשוט לא שווה כלום, וזה בלי להזכיר את הגירושים מבלי ידיעתה) - משום מה גם אחרי שהוא גילה שתורן הוא הבן הבכור שלו הוא עדיין מתייחס אליו בזלזול ובחוסר כבוד - משפיל את בנו ת'ורן ללא רחם!!
טוב אריק, אז זה מה שאתה, מה יש לך להגיד בנידון ? עזוב אל תגיד כלום. ניתן לחברי הפורום להחליט מה לעשות איתך! אז חברים, אתם מוזמנים להעלות רעיונות - מה לעשות עם אריק ???

Indiman1

New member
אחוזת ראשונים !

לשם אתה צריך להגיע. שמעתי שיש שם חדר כושר מצוין לקשישים בלים, עשירים ושאיבדו שליטה בנכסיהם
. תשתרלל שם עם ברוק כמה שאתה רוצה, ואל תצא מהבניין לעולם!! תאמין לי שאתה לא תחסר לאף אחד ! enjoy ! וזו דעתי לפחות

S c a r l e t t

New member
נשמע דווקא כעונש הראוי

רק שאני הייתי שולחת אותו קצת יותר רחוק...
שמעתי שבאלסקה שולחים את הזקנים לים הקפוא, באיזו סירה קטנה ומצ'וקמקת, נשמע לי מתאים לאדון אריק פורסטר, למות מקור, לבד! בים הקפוא

למעלה