פרק בלתי שיפרי בעליל, אבל ממש ממש מעניין, הארם סניגור ומאק תובעת איזה גנרל שנשא דרשה גזענית בכנסייה, הוא אמר שהצבא האמריקאי הוא צבא נוצרי והאיסלם זו דת שטנית והמלחמה בטרור היא מלחמת קודש והכל היה מאד אקטואלי וקשור למלחמה בעיראק. בקיצור בסוף זיכו אותו אבל אסרו עליו להביע את געותיו הדתיות בפומבי. לא היה ווב בפרק
לפרט לי במילים מה בדיוק היה?? ראיתי את מכבי, וזנחתי את ג'אג. אחרי שבוע שעבר מק והארם השאירו לי טעם בפה שאולי הם יהיו ביחד? (ברור שלא) אבל מישהו יכול לתאר לי בבקשה בקצרה את הפרק ומה היה???? תודה רבה מראש
הי לכל מושבעי ג'אג מצאתי אתר טוב שנותן אינפורמציה לגבי הכל בערך מבחינת הסדרה (כולל ציון מפורט של כל הפרקים ותקצירים-ממש קצרים). לינק: http://www.paramount.com/television/jag תהנו!
בקיצור בפרק מאק הלכה לאסוף את עוגת החתונה והשמלה עם הארם... עכשיו הארם המתין לה בחוץ כשהיא החליפה למדוד את השמלה ואז היא יצאה והוא היה כ"כ המום שהם התנשקו ארוכות ארוכות ומאק עכשיו לא יודעת איך לספר לבאגמי... איזה פרק ענק
מאק הייתה צריכה לתת הרצאה על איזה מרד שהתרחש בספינה של הצי האמריקאי לפני איזה מאה שנה, ותוך כדי שהיא למדה על המרד מכל מיני ספרים אז הראו את סיפור המרד עם השחקנים של ג'אג (ברמבי היה מפקד הספינה, מאק אישתו, טיינר גאני ובאד קצינים על הספינה, האדמירל וקליי היו העורכי דין) ולכולם היו פאות מצחיקות כאלה ומדים של לפני מאה שנה. חוץ מזה במחלקה השיפרית הארם ומאק דיברו על הנשיקה מהפרק שעבר ואמרו שזה לא היה כל-כך במקום והארם לא כל-כך בטוח מה היחסים ביניהם עכשיו אבל בכל אופן הוא איחל למאק מזל טוב לחתונה ואמר שהוא רוצה שהיא תהיה מאושרת. ת'אמת את הסוף של הפרק לא ראיתי כי פשוט לא התאפקתי והעברתי למשחק אבל לא נראה לי שהסוף היה משמעותי במיוחד... שקד זה בן, ואני שירה!
מישהו הביא לא מזמן כתבה מפנאי פלוס, אקי אבני כותב שם טור והוא סיפר שבאותו שבוע הוא שיחק תפקיד אורח בג'אג (של איזה סוכן כפול עיראקי שעובד בשביל האמריקאים או משהו בסגנון.. לא זוכרת בדיוק) בכל אופן הפרק ישודר בארה"ב ביום שישי שבוע הבא.