אני מאשים.

Unbroken

New member
אני די חדש בכתיבה בפורום הזה

אני מודה שזאת אולי ההודעה החמישית שלי מעל גבי הפורום הזה, אני קורא כאן כבר כמה שבועות ולבסוף החלטתי לצאת מהאנונימיות. סנופקין, אני בספק אם יש מישהו שנורא אוהב את כל שרשורי ה"פוצי מוצי" שיש כאן, אבל אין מה לעשות, זה חלק מהלך הרוח בפורום הזה, זה לא בא במטרה להציק למישהו אלא להיפך, לעודד ולתרום לרומם את רוחו, אתה זה שעושה את הבחירה אם להגיב לשרשורים כאלה, או לתת להם לשקוע בלי להתייחס אליהם. אני לא בא לשפוט אותך, קטונתי, אבל קצת הציק לי הצורה שבה יצאת כנגד החברים שלך, זה היה יכול להיעשות בצורה הרבה יותר מכובדת ואני בטוח שהיית מקבל תשובה על כל שאלה. אני לא באתי לכאן להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי, ואף אחד לא יכול להגיד לי שה-60 קילו עודף שיש לי הם דבר מצויין, ואותי לא יצליחו לשכנע להיכנס לים עם בגד ים רק כי מחכה לי חיבוק אחר כך... אבל יש כאן אנשים מדהימים שבאמת רוצים לעזור אחד לשני. היה מקרה לפני כמה זמן שמישהו הגיב על הודעה שכללה שגיאת כתיב באין לדעת אם זה היה במטרה ללעוג או לעזור הוא הותקף מכל הכיוונים, בסופו של דבר כנראה שאותו אחד התייאש ועזב את הפורום. כאב לי שזה הגיע לרמה שכזו, גם אם אותו אדם טעה ובאמת רשם את אותם הדברים על מנת ללעוג, גם אז אין זו סיבה מוצדקת לכל העליהום שנוצר, היה אפשר להסביר לו דרך מסרים שהדרך שהוא בחר להציג את הדברים לא יפה/נכונה. אני אומר את זה כי אני מרגיש שזה קורה גם כאן, אדם אמר את דעתו, אין צורך לתקוף אותו.

snopkeen

New member
לא יצאתי נגד החברים שלי.

להפך, אני אומר את דעתם, חבל שהם לא כאן כדי לתמוך בי. עופר רשם שיש
ו
יש הרבה יותר
מסיבה מסויימת, שאנשים לא אומרים את דעתם. האמת היא שאני מרגיש שאני נלחם בטחנות רוח, ויש כאן כמה כאלה שבהחלט עושות הרבה רוח. מטרתי לא הייתה להכנס לויכוחים אישיים, מטרתי הייתה להציג את דעתי, ואמרתי אותה בצורה הברורה ביותר, חבל לי שאנשים השתמשו בכל מני "נתונים" עליי כמו זמן ההעדרות שלי מהפורום או שרשור זה או אחר שהתשתתפתי בו כדי להוכיח את צדקתם, אני חושב שהשרשור הזה בהחלט נתן לי נקודת ראות חדשה, אני אשאר בפורום ואמשיך להשתתף בדיונים העניינים שבו, אבל מקווה שהחכמנו מכל ה"בלאגן" בסך הכל כמו שאורי רשם זוהי משפחה אחת, ובמשפחה כמו במשפחה חייבים ללמוד להסתדר, מקווה שגם תבינו את דעתם של הילדים החורגים, או כפי שזה נראה מרמת ההשתתפות של חבריי, הילד החורג ותתנו להם להביע אותה בלי שליפות ציפורניים למינהם.. מאחל לכולכם המשך יום מקסים, אני מבחינתי חושב שהבהרתי את הנקודה שלי, וגם הבנתי בדיוק את דעתכם, מבחינתי לפחות. דניאל

אבל דניאל, לא צריך להתחלק לשני מחנות

כמה יפה זה שיש כאלה שמסכימים יותר ופחות, איתך או עם עופר. כמה עצובה העובדה שלא תמיד יש להם ביטוי. צורת החשיבה של "אנחנו נגד הם" במקום "מול" או "בנוסף", היא צורת חשיבה מוטעית. הייתי רוצה לחשוב שאנשים יהיו קצת יותר רגישים מעתה ואילך, אבל הפורום, נוהל במשך שנים ע"י עופר, שבבעלותו דיעות חזקות ומושרשות, ולכן אני מסופקת אם הוא השתנה בכזו קיצוניות שגרמה לך פתאום להתקומם. הייתי רוצה לפנות אליכם, עופר, ליאור ובעצם אל כל חברי הפורום, למרות שזה נשמע דביק- כל מה שצריך זה לנסות להיות טיפה יותר פתוחים לדעות אחרות, בייחוד בשרשורים מרובי הודעות שעוסקים בנושאים חמים. כולנו לוקים בחוסר הקשבה לפעמים. לא חוסר הסכמה, אלא חוסר הקשבה. בואו פשוט ננסה להיות יותר סבלניים וללמוד יותר אחד מהשני.

snopkeen

New member
קצת היסטוריה ../images/Emo13.gif

הדעות שלי תמיד היו ברורות בנושא, ואני חייב לציין שדברים הלכו והתדרדרו עם הזמן, זה לא לקח יום או יומיים, אלו דברים ש"מתבשלים" אצלי כבר זמן מה, אני בכלל לא חושב שזה אנחנו נגדם, אפילו שמהצד השני זה כנראה נורא מאיים שיש דעות אחרות. בקשר למשפט האחרון שרשמת, חזון אחרית הימים, בני אדם הם כאלה - קשה לשנות את זה
אבל הלוואי.

יאני1

New member
כל הכבוד..

הצלחת ליצור שרשור ארוך, טעון, ושנוי במחלוקת. בין אם זו הייתה הכוונה שלך, במודע או לא..משכת לעצמך תשומת לב. אף אחד פה לא משלם דמי מנוי, מתאים לך ונעים לך סבבה, לא מתאים- אתה לא תחת חוזה מחייב... אני חברה בפורום הזה תקופה לא מבוטלת, בחודשים האחרונים התחלתי לאבד עניין בת'ת של הפורום, אז כמעט ולא כתבתי בכלל, עכשיו זה יותר מעניין לי אז אני כותבת טיפה יותר... בכלל לא עלה על דעתי לפרסם פוסט שמתרעם על ה"מצב" בפורום, בעוד בצורה בה התנסחת.. זמן ומקום, ידידי... אולי אפשר לשלוח מסר למנהלים..אולי אפשר לעשות לעצמך הגהה לניסוח..אולי אפשר לחשוב מה בכלל המטרה בפוסט הזה? והאם אשיג אותה בצורה הזו? מה שכן, אני מאוד מאוד אוהבת את האנשים פה, מחוברת אליהם ואני משתדלת לבוא לכמה שיותר מפגשים. הפורום עבר טרנספורמציה עם השנים. החברים נעשים צעירים יותר ויותר (אני גם דוגמה) ורזים יותר ויותר..ההגדרות משתנות ויוצא מכך שטיב ותוכן השרשורים ישתנה גם הוא. יש נטייה לפצוח בשרשורים בוטים, מחאתיים וסרי טעם שלא עושים שום הבדל ורק יוצרים אש. זה טבעי, לשחרר קיטור זה אחלה, לשתף את החוייה שלך זה אחלה...אבל כדאי לקחת בחשבון שזה לא עושה כלום חוץ ממה שאתה רואה לפניך...בלה בלה בלה
מעיין, שנזכרה למה היא אוהבת את הפינה העגולה

ניצם

New member
דניאל!

אני פה בפורום שנה וחצי.אני לא יודע מה היה לפני שנתיים ושלוש רציתי להגיד שלפי דעתי עופר דואג לאינטרסים של הפורום ולכל הסיבות שלשמן הפורום קיים ולא בא להתנצח עם אנשים שדעתם שונה.לגבי ה"פוצי מוצי",ישנן בחורות שבסה"כ מפרגנות אחת לשנייה,אני לא רואה בזה פסול.אנשים איכותיים?אותי אתה לא מכיר ,ומיום הכנסי לפורום לא השתנו אנשים.נכון חלק נעלמו או הצטרפו חדשים,אבל הותיקים עדיין כאן.

רק בגלל שגידלתי ערך עצמי

אני מרימה את קולי ומגיבה אליך בתור בנאדם איכותי שכבר לא ממש נמצא כאן, עניין האיכותי פשוט מושך אותי להגיב, יהירות שכזו. אומנם אני לא כותבת כמעט, במיוחד אחרי תקופת הניהול הקצרה והשקטה מידי שלי לא כי "הוברחתי" לא כי אני תמיד בדעתם של המנהלים, אלא פשוט כי מיציתי. אני מכירה עוד אנשים מאותו דור של כותבים שכבר לא ממש כותבים פה אם בכלל - רק מפני שהפורום כבר מילא את יעודו מבחינתם ולא תמיד יש את הדרייב לבוא לכאן על מנת ללוות את החדשים והמתפתחים במסע שהחלו - הרבה פעמים אני מצטערת, יודעת שהיו כאן אנשים שעזרו לי במסע ויש לי קצת רגשי אשמה שאני לא מושיטה יד לאחרים, אבל הרעיון העקרוני הוא אחד - אני לא כאן בדיוק להפך ממה שתיארת - כי קיבלתי מהמקום הזה ומהמנהלים עופר וליאור כ"כ הרבה, כ"כ מהותי וכ"כ נכון, שכבר אין לי צורך להסתופף פה. אם יש משהו שמונהג ומוכוון כאן ע"י עופר וליאור זו שמירה על מהות הפורום, למקום ציבורי נורא קל "להתפזר", זה קורה בכל קבוצת מיקוד שלפחות כמה שעות מתבזבזות על קשקשת ויש צורך להכווין חזרה אל המהות. מחנה צבאי, מלחמות, העזה, בעיה חמורה תדהמה מכה ושאר מלודרמה - משרשורים שקראתי פה עלו מגוון מאוד נרחב של דיעות וזה רק סביר שכשמישהו מביע דעה עליו לקחת בחשבון שהוא יזכה בתגובות שימצאו חן בעיניו או שלא, מכאן ועד מלחמות וצבא..... לוידעת, נראה לי שהגזמת קצת - אבל אתה זכאי לדעתך. האמת שכבר שכחתי למה הגבתי... אה, להרים את קולי. אני חושבת שהפורום מתנהל היטב, שדורות של כותבים טבעם להתחלף, ושעופר וליאור הם אנשים מדהימים.

Eran De Niro

New member
../images/Emo9.gifלימון ,

זאת הודעת רות סוף ? כי אם כן אני שמח שמישהו מסכם את זה ....

שריתוש26

New member
אני מסכימה עם סנופקין

אני קוראת סמויה, פעם עוד הייתי ממליצה לחברתי המלאה+ לגלוש בפורום הזה כי חשבתי שהוא חיובי ותורם. היא הציצה בפורום ואמרה לי שהיא לא אוהבת את הגישה ששמנה זה יפה ורזות זה מגעיל ומי שמלכלך על שמנות הוא לא בסדר וצריך לתבוע אותו. בהתחלה לא הסכמתי איתה אבל לאט לאט אני רואה כמה היא צדקה שבחרה לא להשתתף. היום אני עדיין קוראת בפורום אבל אני אוהבת אותו פחות. אני לא אוהבת את ההר שעושים מהעיניין. בסך הכל מבנה גוף של בנאדם. אולי לא מושלם, אבל אף אחד לא מושלם, ואני לא רואה פורום "מחוצקנים ויפים", "לבקנים וחתיכים" וכו'. אני מאמינה שאם לא עושים מעיניין סיפור גדול הוא כבר לא סיפור גדול וחושבת ששמנות בלי הפורום חיות בצורה יותר בריאה משמנות שגולשות פה עם כל המגננה וחומה שבניתם סביבכם. כן אני יודעת שגם הדברים שלי בטח נשמעים "דברים קשים" אבל זו דעתי בלבד.

lb22

New member
ברמת העיקרון

יעודו של הפורום הוא דווקא נכון , אני חושב שיש דרכים אחרות להשגת המטרה הכל כך מדוברת פה (אבל זו דעתי האישית והמיעוטית...) ומה שאמרת שם לגבי שמנה יפה ורזה מגעילה אני לא בטוח שרוב חברי הפורום חושבים ככה (ומי שחושב ככה זה אולי העדפתו האישית). את כן צודקת שלא צריך לצלוב בן אדם אם הוא לא נמשך/אוהב שמנות (כמו שקורה פה מידי פעם) , לא צריך לצלוב כל אחד שכותב משהו רע על שמנים (צריך לדעת מידי פעם גם להתעלם וזה לא כזה קשה) ואני חושב שזה הדבר שהכי מפריע פה למי שפתח את השרשור זה (אני מסיק) וגם לעוד אנשים אחרים פה....לצערי זה עדיין לא משתנה ולא נראה לי שזה גם הולך להשתנות בקרוב.

Blue Rose

New member
אם כבר הקפיצו אז אצרף את דעתי

קודם כל אתחיל בכך שלא קראתי את כל השירשור, מצטערת אין לי זמן... לסנופקין: אני אומנם לא מעורבת בפורום כמו בעבר אבל זה מטעמי עבודה וילד או פשוט חוסר זמן! כשאני כן רוצה להציץ, אני תמיד רואה בעיני את אותו הפורום.אז אנילא רואה את הדברים ה"לא טובים" נכון שהפורום לקח לעצמו דגל, אבל אני חושבת שאם רק היינו יושבים ומדברים לא היינו מגיעים לכל הנשים והגברים שצריכים את הפורום הזה. אני פה סוף סוף מצאתי אנשים שחושבים כמוני- עד הפורום הזה, חשבתי שאני האדם היחיד שלא מבין מה כל כך נורא בלהיות שמן. אני חושבת שיש הרבה אנשים שלא מודעים לפורום הזה וצריכים אותו - אם הוא לא יהיה קצת מיליטנטי (לא ממש המילה הנכונה) הם לא יגיעו ויראו את מה שבאמת חשוב- שהוא - לא(!!!) השומן. אניחושבת שכל מי שמעורב בדברים בפורום, מהופעות בתקשורת ועד תצוגת האופנה עושה טוב לשמנים אחרים בארץ, ואני לא חושבת שצריך להתאמץ לעשות טוב לאחרים. הפורום פה בשביל אנשים מסויימים (לא רק שמנים אלא גם אלה שמרגישים שמנים) וכפורום חברתי ששם לעצמו דגל, הוא די מחוייב להמשיך ולשאת את הדגל. פוצי מוצי יש בכל פורום. יש כאלו שיש הרבה יותר מפה, וכאלו שיש הרבה הרבה יותר מפה. זה מה שקורה כשיש חברים שרוצים לקשקש על גבי הפורום. זה לא בהכרח דבר שלילי, אבל זה כן בבירור משהו שאפשר בקלות להתעלם ממנו. לשריתוש: אני חושבת שהחברה שלך ראתה שני שירשורים וברחה. כן, מי שכותב דברים על שמנים רק בגלל שהם שמנים, בטון לועג ומרחם על עצמו שהוא צריך לראות צמיגים כשהוא בים- אני חושבת שראוי "לתבוע" או לפחות להטביע אותו (נו רק קצת...). אני חושבת שנכנסים לפה לפורום שמנות יפות כי חושבים ששמנה זה יפה (גם לגברים). אז מי שפה לא בהכרח חושב שרזה זה יפה, ותסלחי לי- אבל אני לא חושבת שזה המקום להגיד בו שרזות הן יפות. יש רזות יפות כמו שיש שמנות יפות- בסופו של דבר היופי הוא בעיני המתבונן- ורוב המתבוננים פה יש להן עיניים גדולות לנשים גדולות (נו.. גם גברים). אף אחד לא מושלם, אבל גם אף אחד לא "דפוק" כי הוא שמן. אבל החברה הפכה אותו לכזה. המקום הזה יותר מחומה, לדעתי, מספק בית חם לכל אלו שמבינים שרזון זה הרבה יותר תעשיה מאשר יופי. זה שמכניסים לנו למוח מגיל אפס ששמן זה לא יפה- לא אומר שאנחנו צריכים לרדת על בירכנו בתחינה מול אלי הרזון שיכניסו גם אותנו לתבנית. אני לא רוצה להראות כמו כולם. SHOOT ME! רוזי!

למעלה