Gretchen

New member
היית בסוף?

אני מניחה שלא כי חוץ מהמוכרים היו עוד 2 והם היו צעירים

marc opolo

New member
לא הגשם לא איפשר לי טיול עד שם

האמת אני לא מצטער איזה קבוצה מגעילה כל ההתנהלות שם דוחה את הולכת לנוקיה?

Gretchen

New member
אני לא הולכת לנוקיה

ולכן חשוב לי ללכת למשחקי חוץ כמה שיותר. אבל המשפט "האמת אני לא מצטער איזה קבוצה מגעילה" צרם לי. אם היינו מנצחים היית מתחרט על זה שלא באת? נכון, הקבוצה בשמבר גדול וזה בגלל הרבה דברים, אבל לנטוש אותה? זה לא מתאים לנו

marc opolo

New member
אני מתכנן הסעה המונית לכל אוהדי

הפועל ת"א על האופנוע שלי:) גם ככה לא מגיעים יותר מדי לכדורסל

marc opolo

New member
תודה רבההה

כן בעצם המשחק יום שני לא??? אז אמור להיות יום יפה אני עם האפנוע וגרטכן עם הקטנוע שלה וביא את כל אוהדי הפועל:) את גם מגיעה למשחקים בכדורסל?

Gretchen

New member
אני גרטשן ולא גרטכן

אבל חוץ מזה.. המשחק ביום ראשון ולא שני! (מעולה) ואני כנראה אגיע

marc opolo

New member
יכולה לברר גם לי על הטרמפ בבקשה?

כי אם זה ראשון אז יהיה גשום והאופנוע לא בא בחשבון

אשקלון תופיע רק עם שלושה זרים

אלא אם כן היא תצליח עד ראשון בערב זר שיחליף את וויל ג'נקינס. משחק חשוב,אם מנצחים באשקלון זה נותן לנו פור גדול על התחתית.

על האש

New member
סוגיית ../images/Emo87.gif

כרגע הקבוצה בפיגור 46-39 באשקלון. אבל הסוגייה היא דווקא למשחק הגביע מול ירושלים ביום חמישי. אני לא מבין את ההחלטה,לוותר על האטן,ופרינגטון על מנת לאפשר להם לצאת לחופשה בת שבוע בחו"ל. ובכך הקבוצה תעלה למשחק רבע גמר הגביע,עם זר אחד ג'רום רוברטס,ככה מה שמקטין את הסיכויים לחולל הפתעה,עם כי מראש כנראה שהסיכויים השנה לא היו גבוהים. לא מבין את ההחלטה הזו,איפה הוינריות,הגאווה,חשיבות המועדון?!.

פרינגטון והאטן ישחקו בסופו של דבר

הוחלט שהם יצאו לחופשת החג רק לאחר משחק הגביע מחר.

בושה וחרפה

הקבוצה הזאת פשוט מביכה. ואני מאוד עדין בניסוח הזה. קבוצה בלי מובילי כדור,בלי רכז טבעי,בלי אף מחליף לגבוהים,עם זר כמו רוברטס שאין לו מקום בלאומית ב',בלי שום אוריינטציה הגנתית,בלי שום תרגילים בהתקפה,עם ארז כץ שממשיך להוכיח שאין לו שום קשר לענף שמפרנס אותו. פשוט מייאש. לא ברור לי מי אמור בדיוק לקלוע נקודות ביום חמישי בגביע אם שיחררו את האטן ופרינגטון לחופשת חג מולד(רק אותי מצחיק שמשחררים שחקנים לחופשת חג מולד אחרי חג המולד?).

למעלה