streetball

lyricalviper

New member
../images/Emo87.gifstreetball

עד לאחרונה אני וחברים שלי היינו משחקים כדורסל רגיל עם אותם חוקים מסריחים ותרגילים פשוטים אבל כל זאת השתנה ברגע שגלינו את הסטריט בול זה משחק כדרוסל בצורת הניגרים בהארלם כמה חוקים.. 1.מותר להחזיק את הכדור ביד אחת למשך 3 שניות 2.מותר לכדרר מעל לכתף 3.*מותר* להשתמש ברגליים (בשביל תרגילים וכאלה) 4.אם אתה באמצע תרגיל מותר לעשות 2 צעדים ולמשיך לכדרר 5.מותר לעשות עבירות עם הכדור(רק בזהירות כי זה כואב(מנסיון)) כלמור אם אתה רוצים ל"צחוק" על מי שמולכם אתם יכולים לתקוע לו את את הכדור בראש ולעבור אותו וזהו אם שחכתי משהו או משהו לא נכון תרגישו חופשי לתקן ולהוסיף כדי לשחק את זה זה כיף!

mumtaz

New member
תקרא את מה שכתבתי על and1 במאמרים

בטח ראית את המיקסטייפס אם אתה רוצה יותר פרטים וללמוד קצת (אני כבר שנתיים מתאמן על שטויות) אתה מוזמן לשלוח מסרים

אחי מה שכתבת שולת!!1

הורדתי כמה סרטונים של 4-3 מגה ואת המיקסטייפ ה-5 של AND1 זה מה זה קטלני!!!!

ראםJarasMan

New member
למה אתה קורא תרגיל?

מה זה אם אתה באמצע תרגיל מותר לעשות 2 צעדים ולמשיך לכדרר? יעני מותר לעשות צעד וחצי ואחריו להמשיך לכדרר?

lyricalviper

New member
בטח יש לי את המקיסטיים

יש לי 4 סרטונים של 20 דקות ועוד 10 סרטים ככה של 5 דקות בערך אתה מכיר את הוטסוס(יעני רוטב חריף) איזה תותח הואאאאאא

mumtaz

New member
חסר לך עוד הרבה + תשובות

זה לא נכון שאין חוקים רק שהחוקים מכופפים קצת בשביל ההנאה והכיף שבמשחק. רוב משחקי הסטריט בול הם משחקי ראווה (במיוחד מה שראית) ולכל מדינה יש חוקי סטריט משלה (לדוגמא בשיקגו רוב השטויות אסורות ומקפידים על חוקי הכדורסל, ויש מדינות שבהם המפתח למשחק הוא no blood no foul) ככה שזה לא בדיוק שאין חוקים כי כן יש שופטים. בקשר ללדפוק לבןאדם את הכדור בראש... זה לא אמור להיות ככה. התרגיל נקרא head pop והעיקרון הוא להקפיץ את הכדור ליריב על המצח או על הלמעלה של הראש (זה נקרא פדחת לא?!) והוא חוקי ב100% כל עוד אתה לא דופק לו את הכדור חזק מדי... חסר לך עוד המוןןןןןןן סרטים ובקשר לsauce בטח שאני מכיר... כולם מכירים יש לי איזה סרט של 35 דקות רק עליו.

theNAILER

New member
אחרון!! אגב HEAD POP...

ג'ייסון ריצ'רדסון עשה את זה השנה מהלך אחרון ברוקיס-סופמור צ'אלנג' לקארלוס בוזר...

ראםJarasMan

New member
רצית להסביר על סטריט בול ולהמליץ

ואתה לא יכול לענות על שאלה פשוטה?

Sister G

New member
עכשיו אני מבינה

למה ב-Above The Rim הם עשו טונות של עברות והשופט לא אמר כלום...

goat21

New member
כן הכושים לא מפונקים כמונו...

ולזה שדיבר על החוקים וכ'... זה לא חוקים מיוחדים לסטריט בול.. פשוט שלא כמו בארץ.. הם לא מתלוננים על פאולים או צעדים וכ'.. שחקן יודע שהוא צריך לשמור שלא יעברו אותו ולא משנה מה עושים לו.. אז אין בדיוק חוקים אלא אם כן יש פאול גס.. בקשר למיקסטייפים שיש לך.. יש עוד המוווווווווון.. יש גם ballin' outa controll שזה של אחרים .. ויש lord gezee וכ'.. והאייטם האחרון של אנד1 זה ball accessשזה כניסה למאחורי הקלעים של התוכניות לאיאספיאן וזה מדדדדדהייייים! מומלץ

mumtaz

New member
נו ברור שאנד1 לא היחידים ש...

עושים את זה, רק שאנד1 עושים את זה בגדול. 8 פרקים באיאספיאן והקמת ליגת בתי ספר תיכונים. ברור שיש גם את ebc וlegend of the blacktop אבל תכלס זה אותם אנשים... skip נמצא באיביסי (הראקר זה home court שלו) ופיוצ'ר ובוון קולקטור נמצאים גם בפריסטייל של נייק וגם באיביסי. ובקשר לשאלה אז אין ממש חוקים מוגדרים... זה לא אתה יכול לעשות ככה אבל לא ככה. עשית משו והשפלת את היריב (או לפחות ניסית) חוקי! עשית משהו בשביל השואו? חוקי! זה לא שאתה יכול סתם לרוץ בלי לכדרר או פתאום צעד וחצי לא קשור.

the xecutioner

New member
כואב לך אישית הא?

יפת נפש עוד מעט גם תגידי לי שערבים הם בני אדם ושמגיע להם לחיות או משו

theNAILER

New member
אוקיי.. בואו לי-ם

טוב: 1. זה מה שנקרא אחי לשחק בשכונה.. לא יודע אם יוצא לך, אבל אלא אם משחקים עם זקנים בני ארבעים שתקועים באשליות ילדות שלהם זה המשחק... 2. בואו בקיץ לירושלים... יש אליפות 3X3 רשמית על סלים מחורבנים (אסור לתת דאנקים כי הטבעות נשברות!!!) באמצע העיר עם אליפויות 1X1, שלשות וכל מיני שטויות ונרשמים לזה כמה מאות אנשים ויש פרסים ושיט וזה שלושה ימים. 3. מי שיודע איפה זה מוצא עילית, או מבשרת ציון (ליד י-ם) מוזמן בימי שישי ב-4 לשחק... משחקים כמו שתאהבו.. 15-40 זה הגילאים... 4. זה לא שיש חוקה שונה... מה שיפה הולך.. יש אשכרה מגרשים, שסל עם הקרש (שהוא לא ליי-אפ) לא נחשב!!

theNAILER

New member
בהקשר של האנביאיי

אגב- בNBA, אם שחקן לבד במתפרצת וזה לא איזה סל מכריע גורלות, לא ישרקו לו צעדים גם אם הוא עושה בצורה ברורה... **מהלך השנה של 2001- קווין גארנט באול-סטאר, צעדים BY FAR...לפחות 4, ואושר כמהלך השנה

למעלה