NANANA Weekend

lilison13

New member
../images/Emo87.gif NANANA Weekend../images/Emo87.gif

אני מנסה לגוון בכותרות מה?! שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע:
ולכבוד פורים מי ששבוע שעבר עוד לא החליט,אז למה אתם מתחפשים?

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR: האמת שלא יצא לי לשמוע מוזיקה השבוע כמט אוי זה ממש נורא שיר השבוע בכללי: אין אמן/אלבום השבוע:MCR♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע:אין דבר טוב/רע שקרה השבוע: היה טיול שנתי ולא הלכתי (כי אני שונאת טיולים..) אז היה לי חופש רביעי חמישי שישי
יום הכי טוב השבוע:רביעי הלכתי לשופינג והיה כיף
ויום הכי רע השבוע: שני התחדשות השבוע: בגדים... האדם שעשה לי את השבוע: אמממ..חברה שלי והמשפחה... סיכום שבוע במילה אחת: כיפי ציטוטי השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא: ללכת לקנות דברעים לתחפושת תמונת השבוע:אין ולכבוד פורים מי ששבוע שעבר עוד לא החליט,אז למה אתם מתחפשים? ניראלי שאני אנסה להתחפש לקיילג'וי נראה מה יצא

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאו מיאו

*לאדעת *כל השירים של פרפקשיון של סופר ג'וניור אמ, שיי בוי של סיקרט והארו הארו של ביג באנג. *סופר ג'וניור. אולי קצת ביג באנג? לאדעת, שמעתי גם יוקיס אבל כועסת עליהם אז לא. *ספר- הצל של ההגמון תוכנית- פרויקט מסלול, אמריקה'ס נקסט טופ מודל כל השאר לא *דבר טוב- לאדעת, כמעט לא בכיתי השבוע אז היה די בסדר דבר רע- שמירות!!!! איכסה. *יום הכי טוב- לאדעת *יום הכי רע- לאדעת *התחשדות- כלום * אפחד *לאדעת *אין *ביתתתתתתת *אונהא
*עדיין לא ברור. מה שהמחלקה שלי תחליט.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif זה -ממש- קשה להגיב מהפלא

כאילו, לא להגיב, אבל לחפור. זה מעייף~

XoLilMissLolaoX

New member
אחלה של כותרת! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR: אמממ תאמת שלא שמעתי אותם הרבה השבוע או בכלל כמעט אבל נראה לי סינג...הייתי צריכה לשמוע תגירסה של MCR כי להתגבר על העובדה ששמו את הגירסה של גלי אצלנו בתור אחד הצילצולים...
שיר השבוע בכללי: Placebo - battle for the sun אמן/אלבום השבוע: Placebo סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: לא ראיתי סרט אין לי זמן לקרוא ספרים כל התוכניות בפגרה.... וידאויים יש בשפע
בראיין מולקו (סולן פלסיבו) שר בעיברית! http://www.youtube.com/watch?v=q-xdzJksKTE זה ממש בתחילת הראיון פו פייטרס עושים "קאבר" לסטרוואי טו האבן אחד המצחיקים: http://www.youtube.com/watch?v=FVKh-pVNDAM הסולן של ביפי קלרו מקפיץ כדור בזמן שהוא מנגן בגיטרה
: http://www.youtube.com/watch?v=6vnBFYYzyz8 דבר טוב/רע שקרה השבוע: לא זוכרת... יום הכי טוב השבוע: לא זוכרת ויום הכי רע השבוע: לא זוכרת התחדשות השבוע: אין האדם שעשה לי את השבוע: בראיין מולקו סיכום שבוע במילה אחת: אממממ ציטוטי השבוע: When you see a rainbow in the sky, God is having gay sex
תכנונים לשבוע הבא: מבחנים...בוקר פורים... תמונת השבוע: מתקשר לציטוט השבוע ולאדם שעשה לי תשבוע

XoLilMissLolaoX

New member
כן זה בראיין ../images/Emo6.gif חחחח

שמחה שהוא חמוד בעינייך
באמת שהוא מאמי וגם חתיך וגם בי

sashkaalex

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR: sung שיר השבוע בכללי: michael jackson dirty diana אמן/אלבום השבוע: michael jackson סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט-יום האהבה ספר-הנערה שבעטה בקן הצרעות תוכנית-איך פגשתי את אמא אנטומיה של גריי וידיאו 100500+ דבר טוב/רע שקרה השבוע: דבר טוב-קיבלתי טיפ של 150 ש"ח
דבר רע- הרגתי את הגב שלי! יום הכי טוב השבוע: רביעי
ויום הכי רע השבוע: שני כי היה לי מבחן בלשון התחדשות השבוע: הלבשה תחתונה
האדם שעשה לי את השבוע: אמא סיכום שבוע במילה אחת: אפשר לחיות ציטוטי השבוע: "כול פעם שאני בא לבצפר הזה,זה כאילו דופקים לי זין ענק בפרצוף!" תכנונים לשבוע הבא: פורים!!!! תמונת השבוע:

lilison13

New member
בלהלבלהלבלהלבהל

שיר השבוע של MCR: TEENAGERS שיר השבוע בכללי: through with you - maroon 5 אמן/אלבום השבוע: פטריק סטאמפ - הסולן של פול אאוט בוי,תכף גם תבינו למה :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: האוס- הגעתי לקצב של ארה"ב לאאאאאאאאאאאאא זה לא כיף לחכות לפרק שבוע והכי מבאס שכל הסדרות הטובות הולכות ביום שני דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב - טיול שנתי כיף חיייםםם רע - איזה מישהו משישי שעבר עצבן אותי יום הכי טוב השבוע: שלישי רביעי ויום הכי רע השבוע: אולי ראשון התחדשות השבוע: פעם ראשונה בחיי נסעתי לטיול שנתי XD האדם שעשה לי את השבוע: פטריק סטאמפ *-* השכבה שלי סיכום שבוע במילה אחת: AWESOME ציטוטי השבוע: עישנו נרגילה בחדר באכסנייה,ואז נכנסת המחנכת "יש פה ריח מוזר,תרססו קצת" והולכת תכנונים לשבוע הבא: צו ראשון אחרי שדחיתי אותו כבר 5 פעמים,להפגש עם חברה בשלישי תמונת השבוע: פטריק סטאמממפ,הסולן פול אאוט בוי. כןכן זה הוא,וכן כן הוא הרזה מאודמאוד ונהיה יפיוף!!!! ולכבוד פורים מי ששבוע שעבר עוד לא החליט,אז למה אתם מתחפשים? אמורה כיפה אדומה,אבל א. אין לי כח לפורים וב. סבתא לא תפרה לי את הכיפה יש לי רק את השמלה ואייי נראלי אני אהיה שטן השמלה דווקא מתאימה *-*

למעלה