סליחה צודקים בדקתי והיה הפרש של 34 הפרש... כנראה מרוב התלהבות מהמשחק לא הסתכלתי בכלל על התוצאה
Y yogo18 New member 9/11/03 #24 סליחה צודקים בדקתי והיה הפרש של 34 הפרש... כנראה מרוב התלהבות מהמשחק לא הסתכלתי בכלל על התוצאה
א אפרת 3 נקודות New member 7/11/03 #21 בהצלחה למכבי ת"א ../images/Emo87.gif ב"ה ב"ה שהשנה תיהיה אליפות !!!!!!!
פ פרארי אדומה New member 8/11/03 #22 אני מקווה שהשנה הפועל י-ם יקחו את האליפות! דיי נמאס! כמה אליפויות!?
Y yogo18 New member 9/11/03 #25 באיזה חלום??? נראה לך שירושלים יקחו אליפות? אם כן אז מה שנשאר לי זה להקדיש לך את השיר "אשליות"
ק קיפיק New member 9/11/03 #28 ../images/Emo46.gif../images/Emo87.gifרק בגלל דרוקר וקוז'יקרו!!! אם ירושלים לא יזכו...אז הם באמת בקאנטים...אחרי שהם לקחו לגליל (האימפריה) את דרוקר המלך וקוז'יקרו!!! אבל אל תחיה באשליות....השנה, גליל תחזור לימי התהילה!!! גליל עליון אימפריה!!!
../images/Emo46.gif../images/Emo87.gifרק בגלל דרוקר וקוז'יקרו!!! אם ירושלים לא יזכו...אז הם באמת בקאנטים...אחרי שהם לקחו לגליל (האימפריה) את דרוקר המלך וקוז'יקרו!!! אבל אל תחיה באשליות....השנה, גליל תחזור לימי התהילה!!! גליל עליון אימפריה!!!
נ נקמת המלפפונים New member 9/11/03 #44 לא...לי קפץ לראש סניף דרוקר, אבל זה בפר"ח, אז אולי במחשבה שניה את לא מכירה היה נראה לי כאילו דיברנו על אותו הדבר
לא...לי קפץ לראש סניף דרוקר, אבל זה בפר"ח, אז אולי במחשבה שניה את לא מכירה היה נראה לי כאילו דיברנו על אותו הדבר
צ צופי וחורפני New member 9/11/03 #45 חחח... כנראה שלא ../images/Emo8.gif בל יש לי חברות שגרות בשכונת דרוקר. יצאתי. אני בפלאפון למי שרוצה אותי!!!
חחח... כנראה שלא ../images/Emo8.gif בל יש לי חברות שגרות בשכונת דרוקר. יצאתי. אני בפלאפון למי שרוצה אותי!!!
ק קיפיק New member 9/11/03 #47 ../images/Emo98.gifשרון דרוקר..יו נאוו...גליל.. הוא היה המאמן של גליל 2 עונות, ועבר העונה לירושלים...
../images/Emo98.gifשרון דרוקר..יו נאוו...גליל.. הוא היה המאמן של גליל 2 עונות, ועבר העונה לירושלים...
ס סופר מריו New member 10/11/03 #52 בינתיים שלושה הפסדים בשלושה משחקים! אחלה קבוצה, עוד שבועיים גב"ש מפרקת אותם (סתם לא בטוח, סם הוסקין ומרק דיוויס מצוינים)
בינתיים שלושה הפסדים בשלושה משחקים! אחלה קבוצה, עוד שבועיים גב"ש מפרקת אותם (סתם לא בטוח, סם הוסקין ומרק דיוויס מצוינים)
ש שרוך New member 9/11/03 #26 ../images/Emo87.gifהיום יש משחק מול נהריה ../images/Emo87.gif בס"ד הי לכולם כולם לדעת היום בשעה 7 ערוץ 5 יש משחק אז בואו האם מכבי יפסידו או לא ומה יהיה ההפרש מי ש נכון יזכה ב למוקטע ומי שיפסיד יקבל בשכם !! שרוך
../images/Emo87.gifהיום יש משחק מול נהריה ../images/Emo87.gif בס"ד הי לכולם כולם לדעת היום בשעה 7 ערוץ 5 יש משחק אז בואו האם מכבי יפסידו או לא ומה יהיה ההפרש מי ש נכון יזכה ב למוקטע ומי שיפסיד יקבל בשכם !! שרוך
פ פרארי אדומה New member 9/11/03 #27 והיום בשעה 8 יש משחק יותר חשוב! מכבי חיפה מול מכבי ת"א! אגב יוגו! אז תדע לך שאתה טועה הפועל י-ם היא בנתה השנה קבוצה שחבל"Z!
והיום בשעה 8 יש משחק יותר חשוב! מכבי חיפה מול מכבי ת"א! אגב יוגו! אז תדע לך שאתה טועה הפועל י-ם היא בנתה השנה קבוצה שחבל"Z!