ח חייםלוי Member מנהל 1/5/06 #2 נישט געפערלעך ../images/Emo10.gif ביננו אני לא מבין למה מתלהבים ממשחק שין שתי קבוצות של אמריקאים. גם אצלנו וגם אצלם. אז האמריקאים שלהם נצחו את האמריקאים "שלנו".
נישט געפערלעך ../images/Emo10.gif ביננו אני לא מבין למה מתלהבים ממשחק שין שתי קבוצות של אמריקאים. גם אצלנו וגם אצלם. אז האמריקאים שלהם נצחו את האמריקאים "שלנו".
ט טלמ New member 1/5/06 #3 ../images/Emo10.gif קיוויתי עד הסוף והתאכזבתי. אבל לא נורא, אני מסתכל על הצד החיובי. במ-2001 לא נטשנו את הפיינל פור (פעמיים אלופים ופעמיים סגני אלופה)
../images/Emo10.gif קיוויתי עד הסוף והתאכזבתי. אבל לא נורא, אני מסתכל על הצד החיובי. במ-2001 לא נטשנו את הפיינל פור (פעמיים אלופים ופעמיים סגני אלופה)
ט טלמ New member 1/5/06 #4 ואם הם גם לוקחים לי את האירו' אני לא יודע מה אני אעשה. דווקא שיר חביב לרוסים השנה, זבל אורגני לעומת הזבל האירוויזיוני הרגיל
ואם הם גם לוקחים לי את האירו' אני לא יודע מה אני אעשה. דווקא שיר חביב לרוסים השנה, זבל אורגני לעומת הזבל האירוויזיוני הרגיל
D deebeebee New member 1/5/06 #5 חשבתם שאני רצינית? ממש לא. אני רואה באירועי ספורט אופיום להמונים, וההמונים גם מתנהגים מסוממים.
D deebeebee New member 1/5/06 #7 ומה שעצוב עוד יותר היא העובדה שלא מעריכים את העובדה שהם עלו לגמר והעובדה שארבעה אוהדים (אמיתיים) בלבד באו לקבל את פניהם בנתב"ג...
ומה שעצוב עוד יותר היא העובדה שלא מעריכים את העובדה שהם עלו לגמר והעובדה שארבעה אוהדים (אמיתיים) בלבד באו לקבל את פניהם בנתב"ג...
ט טלמ New member 1/5/06 #8 אני חושב שגמר זה עדיין הישג מצוין ות'אמת... חוץ מפרקר וויצ'יץ', אין שם מי שימצא את החלל האדיר של שאראס. אני לא מודאג, שנה הבאה הם יהיו עם הגביע
אני חושב שגמר זה עדיין הישג מצוין ות'אמת... חוץ מפרקר וויצ'יץ', אין שם מי שימצא את החלל האדיר של שאראס. אני לא מודאג, שנה הבאה הם יהיו עם הגביע
D deebeebee New member 2/5/06 #9 אולי הגיע הזמן שיתייחסו לכל האירועים הללו בפרופורציות הנכונות. לא רק אירועי ספורט, גם אירוע כמו הארוויזיון.
אולי הגיע הזמן שיתייחסו לכל האירועים הללו בפרופורציות הנכונות. לא רק אירועי ספורט, גם אירוע כמו הארוויזיון.
ט טלמ New member 2/5/06 #10 אני לא רואה פסול מלהתייחס לאירועים האלה ובגדול. זה דבר שמעורר אחווה לאומית ובכלל, אין הרבה סיבות בארץ לשמוח... אז כן, צריך לנפח את העניין שמכבי בגמר צריך לנפח את העניין שאדי בטלר ירגש את כל אירופה ככה אני חושב
אני לא רואה פסול מלהתייחס לאירועים האלה ובגדול. זה דבר שמעורר אחווה לאומית ובכלל, אין הרבה סיבות בארץ לשמוח... אז כן, צריך לנפח את העניין שמכבי בגמר צריך לנפח את העניין שאדי בטלר ירגש את כל אירופה ככה אני חושב