3.02

Im All That

New member
../images/Emo87.gif3.02../images/Emo87.gif

דרמה. ברוק מארגנת מסיבת חוף לרגל סיום הקיץ, אבל מגלה שהיא היחידה שבא לה לחגוג. נייתן חוזר ממחנה הכדורסל ואומר להיילי שהוא לא מסוגל לסלוח לה. לוקאס מנסה להשלים עם נייתן אך נייתן הודף אותו.

hannyoi

New member
פרק עצוב...

יוו איזה מושלם צאד מארי... איך קטע יפה מה שהוא אמר לברוק.. בכללי פרק ממש יפה אהבתי...

love ma more

New member
עזרה פליזזזזזזז!

איך קוראים לשיר שיש ברקע בסוף הפרק כשכולם במסיבה????? פליזזזזז תעזרו לי.... תודה מראש

קקטוסץ

New member
לא אהבתי

ברוק עיצבנה אותי ברמות. היא יצאה כלבה טיפשה ואנוכית, לא מאוד שונה מהדמות שלה בעונה הראשונה. פייטון וקארן היו הדמויות שהשאירו עליי רושם בפרק הזה. קארן מגניבה ואל פייטון אני הכי מתחברת (אפילו שהיא בלונדינית וגזרה את התלתלים). אני לגמרי מבינה את ההתנהגות של ניית'ן וחושבת שהיילי צריכה לתת לו קצת ספייס. היא הסבירה לו את המצב, ועכשיו היא צריכה לתת לו לנשום ולחשוב על זה. מעבר לזה לא הרגשתי "בשר" בפרק הזה. יהיה מעניין לראות מה ייקרה עם דן, למרות שסה"כ זה צפוי איך שהוא הולך לתכנן נקמה בלוקאס או משהו בסגנון. אני בכלל לא מאמינה שלוקאס הוא זה שהצית את המקום, אבל עוד נראה.

פרק טוב...

הבוק הזאת אני שונאת אותההה...היא מעצבנתתת.... תגידו לוקאס הציט את המשרד או עזר לדן לצאת?

ענבררר

New member
הצית* ואני עונה לך על השאלה../images/Emo58.gif

לוקאס הוא זה שעזר לדן.. יגלו את זה עוד איזה פרק שניים..

דווקא אהבתי את הפרק

הכי יפה שקארן קטלה את דן כל הזמן וברוק באמת עיצבנה אותי ככה לעשות ליד לוקאס שחייה בעירוםם עם אחרים ?! והסוף היה הכי יפה ! איך שראו את לוקאס באש אייי

אהבתי../images/Emo9.gif

רק הקטע עם ברוק היה מסריח
כשנייתן אמר להיילי שהוא לא מסוגל לסלוח לה הבנתי אותו, למרות שפרק הקודם הוא אמר לה את זה גם. מקווה שבסוף הכול יסתדר
קארן והקטילות שלה על דן היו גדולות.
אהבתי. מגיע לו.

דברים ששמתי לב אליהם בצפייה ה-2../images/Emo9.gif

דבר ראשון שמתם לב ששינו את התמונות בשיר פתיחה?
בקטע שנייתן ולוקאס היו במגרש ונייתן אמר ללוקאס שהם יתחרו על החברות שלהם.. אז הם התחילו לשחק ואחרי שניה החולצה של לוקאס הייתה רטובה ואחרי שנייה היא חזרה להיות רגילה ואז בסוף המשחק, שוב רטובהה!
ועוד משהו... לא יודעת למה, אבל סופיה נראית לי שונה
בפרק הראשון שהיה את הפלשבקים, ואז חזרו ורגיל כאילו, היא נראית לי שונה. לא יודעת למה. אולי השיער...

למעלה