3.01

Im All That

New member
../images/Emo87.gif3.01../images/Emo87.gif

רציתי להיות ראשונה!!
שרשרו את כל התגובות של הפרק לפה!!!

פרקקקק מדהיםםםםם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחחחחח איזה גוף יש לסופיה בוש
פרק יפה אהבתי את הפלאשבקים זאתץ הסדרה היחידה שמראה שקרה משהו בזמן שכאילו עבר... הרבה מהסדרות מראות כאילו לא קרה כלום 3 חודשים ואז שוב דרמה זה מראה שתמיד היה דרמה חחחחחח מי שהבין הבין ואוףףףף צ'אד וסופיה כ"כ מתאימים
עצוב לי פרק יפהההההההההה

The Waver

New member
פרק כל כך יפההה

ךלא הורדתי לא קראתי ספוילרים לא כלום באתי טבעי לגמרי מה שנקרא! והיה פשוט מדהים לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך פשוט מדהים אין על העריכה בפרק הזה! כל כך יפההה

קקטוסץ

New member
פרק מצויין

הם נתנו פרק ראשון נפלא והשאירו טעם של עוד לשאר העונה. הם התמודדו היטב עם אירועי הקיץ ולא השאירו אותנו תלויים באוויר, נקודה לזכותם. לראות את נייתן והיילי היה מקסים. אני מקווה שהתסריטאים יחזירו אותם ולא ייתנו לנו את הבולשיט של "זה לא נועד לקרות". בקשר ללוק וברוק. אני בטוחה שבשלב כלשהו שניהם יבינו שהקשר הלא מחייב שלהם לא מתאים להם ושמתאים להם להיות מחוייבים אחד לשני (אולי איזה פרק דרמטי שבו לוק או ברוק יוצאים עם מישהו אחר ואז הם יבינו שזה לא לעניין הקשר הלא מחייב המפגר הזה). מעניין אם דב ודן יתגרשו. ואני תוהה אם לוק הוא זה שהצית את המקום. משפט הסיום היה חזק, עשה את כל הפרק: 6 מיליארד בני אדם בעולם. 6 מיליארד נשמות, לפעמים כל מה שאתה צריך זו נשמה אחת.

Just Dani

New member
ענק!

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes...all you need is one איך אני מקנא בכם שרק התחלתם לראות את העונה ה3 העונה הזאת כל כך טובה!!

קקטוסץ

New member
תגיד,

יש איפשהו את התרגום העברי המדוייק לפסקה הזו (כפי שניתן בפרק עצמו)?

Just Dani

New member
אתה יכול

להוריד תרגום עברי לפרק הזה מהאינטרנט להיכנס אליו ושם תמצא

timor014

New member
מה הקטע אים השיר?

למה הם שידרו את שיר הפתיחה של העונה השנייה ולא השלישית?

הפרק קצת....

שיעמם אותי- נמאס לי מזה שכולם פילוסופיים (איך זה מציאותי?!? מילא מישהו אחד שם שיהיה פילוסופי-פייטון או לוקאס אבל למה הם חייבים לעשות את כולם ככה) אני לא מאמין שפייטון מאומצת!!! ושהיילי וניית'ן עדיין נשואים!

G A L 17

New member
לכל מי שהתאכזב...

גם אני התאכזבתי מהפרקים הראשונים , מבטיח לכם שעוד כמה פרקים זה ממש ישתפר , העונה השלישית מדהימה

Vintage Queen

New member
ממש אהבתי תפרקקק

אנשים מישהו יכול לתת לי תציטוט של פייטן בסוף הפרק? עם ה 6 מיליארד ומשהו אנשים/נשמות וכו?! טנקיווו

אעעעע../images/Emo99.gif אמפריה!@#../images/Emo47.gif

איזה פרק שולטטטטט!@# [סליחה על האיחור
אני בדיליי...] היה גדול!! הקטע עם דן שהראו פלשבקים מהשרפה היו קצת מפחידים
... אבל היה פרק כול כך טוב!! ולא הבנתי משהו...
לוקאס עשה את השרפה?

למעלה