מ3 תצא אחת

../images/Emo87.gifמ3 תצא אחת../images/Emo87.gif

בעיקרון זאת תגובה שכתבתי להונג קונג,אבל זה נראה לי נושא ששווה שירשור משלו. המשולש דנוור-דאלאס-גולדן סטייט לוהט ומתקרב לישורת האחרונה. הנה מה שנשאר לכל אחת,כל אחד שיתן את הצפי שלו למאבק כאשר הרחבות כאלה למינייהן ונקודות מפתח יתקבלו בשמחה. תתפרעו: גולדן סטייט מה נשאר: פורטלנד(ב) דנוור(ח) דאלאס(ב) סאן אנטוניו(ח) דאלאס(ח) ממפיס(ח) ניו אורלינס(ח) סקרמנטו(ב) דנוור(ב) קליפרס(ב) פיניקס(ח) סיאטל(ב) דנוור מה נשאר: דאלאס(ב) גולדן סטייט(ב) פיניקס(ח) פיניקס(ב) סקרמנטו(ב) סיאטל(ח) קליפרס(ח) גולדן סטייט(ח) יוטה(ח) יוסטון(ב) ממפיס(ב) דאלאס מה נשאר: קליפרס(ב) דנוור(ח) גולדן סטייט(ח) קליפרס(ח) גולדן סטייט(ב) לייקרס(ח) פיניקס(ח) סיאטל(ב) יוטה(ב) פורטלנד(ח) סיאטל(ח) ניו אורלינס(ב)

הצפי שלי,גולדן סטייט תשלם על ההפסד היום ביוקר

גולדן סטייט מה נשאר: פורטלנד(ב) דנוור(ח) דאלאס(ב) סאן אנטוניו(ח) דאלאס(ח) ממפיס(ח) ניו אורלינס(ח) סקרמנטו(ב) דנוור(ב) קליפרס(ב) פיניקס(ח) סיאטל(ב) נוציא רגע 4 נצחונות נגד הנמושות(פורטלנד לא נמושה אבל אני לא רואה אותם אחרי הפסד בסיאטל מנצחים בגולדן סטייט) בחוץ מתוך דנוור,סאן אנטוניו,דאלאס,ניו אורלינס ופיניקס אני נותן להם 2 נצחונות ואני לארג'. ובבית מתוך דאלאס,סקרמנטו ודנוור אני חוזה לפחות עקיצה אחת,שוב 2 נצחונות. אז הגענו ל 4-8 עד הסיום ו31-51 בסה"כ דנוור מה נשאר: דאלאס(ב) גולדן סטייט(ב) פיניקס(ח) פיניקס(ב) סקרמנטו(ב) סיאטל(ח) קליפרס(ח) גולדן סטייט(ח) יוטה(ח) יוסטון(ב) ממפיס(ב) טוב 4 נמושות באנקרים(אני מחשיב את סקרמנטו בבית כבאנקר,מנסיבות ברורות) חוץ נגד פיניקס,גודלן סטייט ויוטה אני אומר 2,כי בכל הרעב לפלייאוף גדול מול הרעב לשמנת של הביתיות. בית מול דאלאס,גולדן סטייט,פיניקס ויוסטון אני נותן לדנוור 3,כי בכל זאת היא אחת מקבוצות הבית הטובות בליגה(רק 7 הפסדים,לעומת 12 של ג"ס),ואני לא רואה נופלים פעמיים ברגעי האמת,מה גם שבכל זאת צריך לזכור שדאלאס ויוטה קבוצות חוץ בינוניות למדי... סך הכל 2-9 ובסה"כ 30-52 דאלאס מה נשאר: קליפרס(ב) דנוור(ח) גולדן סטייט(ח) קליפרס(ח) גולדן סטייט(ב) לייקרס(ח) פיניקס(ח) סיאטל(ב) יוטה(ב) פורטלנד(ח) סיאטל(ח) ניו אורלינס(ב) לדאלאס על הנייר יש את הלוח הקל ביותר. 5 נמושות באנקרים (את פורטלנד היא תפגוש בסוף כשזאת תיהיה עם הראש בים או בלוטרי,ופורטלנד הזכירה לנו היום למה אפשר לזלזל בה) בחוץ דנוור,גולדן סטייט,לייקרס ופיניקס,לא פשוט בכלל,אבל דאלאס יוציאו מזה עקיצה אחת הם בכל זאת קבוצה של 40% בחוץ. בבית גולדן סטייט,יוטה וניו אורלינס,נלך עם השכל הישר,2 נצחונות על הקבוצות חוץ בינוניות והפסד לנ"א החזקה. זה נותן לנו 4-8 ו30-52 זה תסריט הגיוני,והוא בהחלט עשוי לקרות. אבל הפציעה של נוביצקי יכולה להיות הדבר הכי משמעותי כאן,ייתכן שמכאן דאלאס כבר לא תתרומם ותתרסק וכל התאוריות והסיטואציות בכלל מיותרות. אבל אם דאלאס שורדת פעמיים קליפרס ולוקחת אחר כך את ג"ס בבית ונוביציקי יחזור חד אז שוב הכל אפשרי ולדאלאס בכל זאת יש את הלוח הקל ביותר. 4 פרמטרים בסופו של דבר יכריעו: 1)כל קבוצה חייבת לנצח את כל הבאנקרים נגד הנמושות של המערב,מעידה אחת קטנה יכולה להכריע את גורל המאבק. 2)שמירה על הביתיות מול קבוצות 1-6 הכרחית מאוד,מי שתצליח לשמור כמה שיותר תעמיד את עצמה בעמדה מצוינת 3)לעקוץ את קבוצות 1-6 בחוץ,קשה מאוד מאוד,אבל ג"ס הוכיחה שאפשרי אתמול,כל עקיצה כזאת זה נצחון בונוס יקר מפז 4)וכמובן הכי חשובים המפגשים head to head בין הקבוצות,אני אישית חושב שהעסק הולך להיות מאוזן וקבוצות יחליפו ביתיות,אבל קבוצה שתצליח לעקוץ בחוץ את היריבה לפלייאוף תעשה לעצמה שירות ענק,בעיקר שהעסק יכול להגיע לשיוויון ואז הש"ש בין הקבוצות יכריע...

הניתוח שלך נחמד ומקצועי (העתקתי את התגובה)

אבל חסרים לך דברים שאי אפשר לשקלל: גולדן סטייט שנה שעברה חזרו משום מקום לסיום מדהים של העונה. למעשה הם כבר נשלחו הבייתה, ועם 10-1 בסוף העונה מצאו את עצמם בפלייאוף. זה לא רק כשרון, זה גם אופי, זה לחימה. דאלאס לא מכירים את הסיטואציה הזו, ואין להם את השחקן שירים אותם (חסרי נסיון בקרבות תחתית כמו שאומרים אצלינו). תוסיף לזה את העובדה שנוביצקי פצוע, ושהם לא ניצחו אף קבוצה מעל 50% מאז הטרייד של קיד. בדנבר יש המון כשרון, ומעט מאוד לחימה. לא ברור לי איך זה מסתדר עם אייברסון, אבל הם מפסידים משחקים שהם צריכים לנצח. לא ברור לי למה שזה ישתנה. אני מאמין שדאלאס ימצאו את עצמם מחוץ לפלייאוף. גולדן סטייט ידורגו 7 ודנוור 8. אל תשכח שיוטה מדורגת 4, אבל זה רק בגלל שהיא ראש בית. היא בסך הכל 3 משחקים לפני דנוור, וגם לה יש חלק במירוץ הזה. דווקא בגלל ההפסד לליקרס? הם לא היו אמורים לנצח אתמול, ככה שההפסד היום לא משנה.

ועוד משהו שאי אפשר לשקלל

מומנטום. כרגע גולדן סטייט הכי קרובה לזה. דאלאס בדכאון טוטאלי, ודנבר נותנים משחק מדהים ואחריו משחק חושך. גולדן היום ואתמול נתנו משחק גדול (למרות ההפסד), מול קבוצה טובה, ולדעתי יסיימו חזק מאוד את העונה. גולדן סטייט מקבלת יחס של אנדרדוג, וסטיבן ובארון משחקים הכי טוב במצב הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תן לי לנחש, אתה אוהד גולדן ../images/Emo13.gif

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעבר לעובדה שדאלאס חסרת אופי

הכוכב שלהם נפצע לזמן בלתי מוגבל (כנראה שבועיים) מה שאומר שהוא יפסיד לפחות 6 משחקים כולל נגד דנבר ושתיים נגד גולדן סטייט. המאבקים האלה יכריעו את גורל הקבוצה וברור לכולם שהפסדים מול דנבר וגולדן מוציאים את דאלאס מהתמונה מה גם שהלייקרס, פיניקס ויוטה עדיין מחכות להם בפינה ומפגש מול ניו אורלינס במחזור האחרון זה בטח לא כיף גדול. אני מסכים איתך שדאלאס ככל הנראה תהיה הקבוצה שתצא בחוץ, למרות שבפוסט הקודם קיוותי שיוסטון היא זו שתעוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רק 3??

יוטה רק עם ניצחון אחד יותר מדאלאס. יוסטון עם 2. המצב במערב כל כך צפוף שאי אפשר לדעת כלום. במשחקים שנותרו עדיין מחכות ליוסטון סן אנטוניו, פיניקס, דנבר ויוטה אבל עדיין יש להם התמודדויות קלות מול סיאטל (פעמיים), קליפרס (פעמיים) ומינסוטה. על פניו יש להם את הלו"ז הכי קל מבין הארבעה ובכל זאת, לא שיש לי משהו נגד יוסטון אבל אני אשמח אם הם יהיו בחוץ וגולדן ודנבר בפנים פשוט כי הן נראות לי הרבה יותר אטרקטביות בפלייאוף ויהיה הרבה יותר מעניין לראות אותן שם.

בתור אוהד יוסטון אני זועק

תן למגריידי לעשות את העלייה שלו לפלייאוף והפסד סיבוב ראשון בשקט! מי יודע, אולי בשנה המטורפת הזו הוא גם יעבור סיבוב, ועוד בלי יאו... בכל מקרה, העולות לפלייאוף במערב ייקבעו במשחקים ביניהן. בין המקום הראשון לדנבר מפרידים כרגע כולה 5.5 משחקים. שזה אומר מספיק שההורנטס מפסידים 5 ודנבר מנצחים 5 והופה הם שווים. וכל השאר בתווך. אז מספיק הצצה חטופה בלו"ז של כל אחת מהן: הורנטס: 4 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + משחק נגד בוסטון + 6 באנקרים + משחקים קשים באורלנדו, טורונטו וקליבלנד. לייקרס: 3 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 5 באנקרים + משחקים קשים מול וושינגטון ופעמיים פורטלנד. פיניקס: 6 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + משחק נגד בוסטון + 3 באנקרים + משחקים קשים מול פורטלנד ובפילדלפיה. יוסטון: 4 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 6 באנקרים + משחק קשה נגד פורטלנד. ספרס: 6 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 4 באנקרים + משחקים קשים באורלנדו ופורטלנד. יוטה: 6 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 4 באנקרים + משחק קשה מול וושינגטון. דאלאס: 7 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 4 באנקרים + משחק קשה מול פורטלנד. ווריורס: 7 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 4 באנקרים + משחק קשה מול פורטלנד. דנבר: 7 משחקים נגד קבוצות הנאבקות בפלייאוף במערב + 4 באנקרים. מבט מהיר מעלה את העובדות שללייקרס וליוסטון רשימת משחקים קלה יותר והן גם במצב טוב יותר בטבלה, מה שאומר שהן תהיינה בפלייאוף. 4 האחרונות(ע" מאזן- דאלאס, ווריורס, דנבר, יוטה) באותה הסירה והכל בסופו של דבר יוכרע במשחקים ביניהן. עכשיו לפיניקס יש את הלו"ז הכי קשה, היא יכולה להתדרדר, וגם ניו אורלינס אם היא לא תשרוד בשלום את המסע הקשה במזרח(טוב, יהיו לה אתנחתות בצורת מיאמי והניקס). וגם ס"א יכולה בקלות להסתבך עם הלו"ז שלה. אבל אני מאמין בסופו של דבר ש-5 הראשונות יהיו בפלייאוף בגלל יתרון יחסי הן בטבלה כרגע והן בלו"ז, ואילו ה-4 הנותרות, יוטה, ווריורס, דנבר ודאלאס יאבקו עד הסוף על 3 המקומות בפלייאוף כשהכל יכול לקרות ויוכרע במפגשים בינן לבין עצמן ותיכנסנה אלו שתוכלנה להתעלות גם נגד שאר אריות המערב.

גיי אר סמית השווה שיא שלשות לרבע

שבע שלשות ברבע האחרון, השתווה למייקל רד בנושא הנדון, מסכים עם קודמיי, דאלאס בחוץ ה x פקטור בנושא דווקא יכול להיות כאשר בשבוע האחרון יהיו קבוצות שיתנו מנוחה לכוכביהן, ואז דאלאס עשויה למצוא עצמה דווקא בפנים עם קצת מזל

למעלה