יום שלישי

מורים למתמטיקה!../images/Emo46.gif

אין לי כוח אבל... במתמטיקה, היהסתם משעמם... אבל אחרי זה הלכנו למורה של 4 יחל[וגאד, כמה שהיא מכוערת
] והיא הביאה לי חומר ל ג מ ר י אחר! לגמרי! בת 7^%&^%#@. והמורה להיסטוריה הלשינה עליי שהברזתי לה!><

hadarinke

New member
slaying the dreamer

חיכיתי לאוטובוס רבע שעה, נייטוויש כל הדרך כמובן, גיאגרפיה סתם עשינו דיון שעתיים כי חצי כיתה לא הייתה, בגלל טיול של"ח. אחר כך ספורט- הברזתי, שעה אנגלית ושעתיים לשון..... בלה בלה בלה לא מעניין. היום אני כנראה אקנה אוזניות חדשות, ואולי אפילו איזה דיסק...

hadarinke

New member
שינויים בתוכניות :p

הלכתי עם רועיק לקניון גבעתיים, קניתי פירסניג מזוייף כזה ושמתי אותו בתור הליקס, אמא כמעט חטפה התקף לב XD

hadarinke

New member
ב-בראשית צבע הכסף.. בקומה 3.

חח אחר כך חזרתי עם אבא לשם וקניתי גם כובע בוקרים לתחפושת [אבל קניתי אחד אמיתי ^^] וחולצה מכופתרת ממש יפה ושרשרת אינדיאנית כזאת חח..

How I Disappear

New member
שלישי ..

1: פיזיקה- סתם טריגו ווקטורים .. 2: תנ"ך- עשינו עבודה בכיתה 3-4-5: מתמטיקה- עשינו חזרה למבחן .. 6-7: רובוטיקה- היינו במעבדות ויש שם מבחשבים אז מישהו נכנס ליו טיוב וגילינו שמישהו העלה לשם סרטון שילדה אחת מהכיתה שלנו שפכה על מישהו אחר ספרייט וזה היה כזה מצחיק אבל מחקו את הסרטון משם .. באסה מחר יש ספורט וקבעתי עם עוד מישהו שנבריז ונלך לקניון בשעתיים האלה חח

pRimaVeriTaVIV

New member
הופ הופ טרללה../images/Emo11.gif

אני חייב למצוא כותרות
0: מת' 1-2: היסטוריה וזה"ב, נתנו לנו להתכונן למבחן במת' חעחעחע, ואני ממילא לא מתכונן אז תכלס לא עשיתי כלום והפרעתי לחברים שלי ללמוד
אני יודע שזה לא יפה אבל היה לי ממש משעמם
חוץ מזה שגם הם לא לגמרי למדו! 3: ביוטכנולוגיה.
חעחע בעשר דקות האחרונות היה תרגיל רעידת אדמה
זה מפליא אותי כל פעם מחדש, למה נראה לכם ששני תיכוניסטים יצליחו להיכנס מתחת לשולחן אחד? אפילו לי לבד צפוף
ועוד עם השולחן המעורער שלנו..
4-5: מבחן במת'. לצערי הגאומטריה בכל זאת היה 40 נקודות
הייתה בעיה אחת של 30 נקודות של חקירת משוואה ריבועית, שזה נראה לי בסדר חוץ מזה שהיה משהו שיצא לי 0.577... (כאילו מספר ארוך כזה
), אבל בדקתי חמישים אלף פעם ולא ראיתי טעות
עוד שתי בעיות (כל אחת 15) בהסתברות שהיו ממש ממש קלות וגם יצאו לי תוצאות שנראות בסדר למרות שבהסתברות אי אפשר לדעת
עוד יכול לצאת לך תוצאה כמו 0.5869 והיא תהיה נכונה.. עוד שתי בעיות (כל אחת 20) בגאומטריה, על הראשונה חשבתי אלף שנה ופתאום הגעתי לפתרון שאחרי שכבר כתבתי אותו והכל וביזבזתי עליו מלא זמן ראיתי שהוא לא נכון
אז עברתי לבעיה הבאה כבר ששם היא הייתה כאילו ממש קלה אבל בכל זאת יצא לי לא נכון
היה פרופורציות ויצא לי שאיזה צלע שווה למינוס תשע
וגם הלחץ לא עזר ולא הצלחתי לגלות מה עשיתי לא בסדר
חבל
המורה לאנגלית המטומטמת כתבה לי במשו"ב 66 במבחן ובכלל קיבלתי 98
בערב אני מתקשר למחנכת בקשר לספורט כי לא ראיתי אותה אתמול והיום ואני לא רוצה להיכנס מחר, נראה מה אפשר לעשות
אגב, המורה לספורט נכנס לכיתה היום וחשבתי שאני מת
למרות שתכלס ברור שהוא לא יתפוס אותי באמצע הכיתה ויתחקר אותי למה לא באתי
מחר אין מדעי החברה
יש משחק כדורעף, הגמר
אנחנו אמורים לבוא בחולצות לבנות אבל אין לי, לפחות אני לא אבוא בשחורה... (הכיתה שלי בגמר ואנחנו לובשים חולצות לבנות, מול י'2 שלובשים חולצות שחורות) מקווה לזכור
מה שמזכיר לי- 6: מדעי החברה. המורה אמרה שהולכים הביתה
האהא! חפרתי כרגיל

ג'קי מצאה לה איזה כלב

ביולוגיה - סיור לימודי בקיבוץ חח חקרנו דובונים [תולעי משי] חינוך- עשינו הצבעה איזה צבע לעשות בכיתה וציורים וכאלה. צובעים יום חמישי D: ספורט- בייסבול לשון- העיפה אותי תנ"ך- ישנתי היסטוריה- שמעתי מוזיקה חזרות עם הלהקה D: עושים את "ג'קי" של היהודים :) אחלה יום

יאאאא שיר חמוד לאללה../images/Emo60.gif

באסה שמישהי אחת במגמה שלי (שכבר עזבה) הרסה אותו כשהיא שרה אותו >_>

PerfectSP

New member
רוע זה מה שזה!! ../images/Emo190.gif

שעה ראשונה כימיה - 100 בבוחן^^ שעה 2-3 - ערבית.חופר אלא מה שעה 4-5 חמישית היה איזה הרצאה עם איזה קוסם אידיוט ואז 6 חופשית ו7 לשון אז כתבתי אישור והשתחררתי ב11 XD יש לי מבחן בביולוגיה מחר ולא כ"כ התכוננתי...XDDD הקיצר,הרוע הוא, שמחר חליטו שאנחנו יוצאים לסיור במזכרת בתיה!!@#$% ומחר יש מבחן בביולוגיה! אז הם אמרו שנחזור ב3 ונעשה אותו!!!@#$% אני לא מתכוונת אחרי סיור לעשות מבחן ובטח שבטח שלא להישאר עד 5 בשביל המבחן!!! [יש לה את המבחנים הכי קשים ולא קשורים שיש] רוע><

PerfectSP

New member
אה! ../images/Emo190.gif

90 במבחן בפיזיקה שהוא היה ממש קשה!ובשאלה שחשבתי שטעיתי בטוח לא טעיתי! זה היה הציון הכי גבוה בכיתהD: ואני היחידה שקיבלה אותוD: ובספרות קיבלתי 90 O: שתבינו,יש לו מבחנים ממש קים כל הכיתה קיבל 70 בערך. ומבחן קודם כשכל הכיתה גם קיבלה 70-80 אני קיבלתי 57 XD ו100 בבוחן בכימיה!!D:: וגם פה,בשאלה שלא הייתי בטוחה בה היא כתבה לי עלייה "יפה!" XD אני גאה בעצמיD: ועוד לא התכוננתי למבחן בביולוגיה..מחרXD

למעלה