יאללה מכבי!!!

paradive info

New member
../images/Emo87.gif יאללה מכבי!!!

ביום שישי הקרוב 6.5 18:00 יוקרן חצי הגמר של מכבי ת"א מול פאנתנייקוס על מסך גדול בהאנגר, כולכם מוזמנים להצטרף ולעודד ביחד איתנו. הפיצוחים עלינו! ועכשיו חידוש - אלכוהול עליכם(זה לא החידוש) אבל בין כל מביאי האלכוהול יוגרלו 10 קופוני צניחת ORG - לצורך העניין כל מי שמביא אלכוהול נדרש להירשם אצל הולץ ביום שישי. צהוב עולה!!!

inzaghi

New member
ללבוש ירוק

וללמוד שירי הלל ביוונית לאורדוביץ' !! יאללה פאנ !! מי שלא קופץ צהוב !!!

YitzikLevy

New member
למה אתם לא מבינים

שמדובר על קבוצה ישארלית במסגרת אירופאית, צריך לשים את שנאת החינם הזאת בצד ולהיות פטריוט! בתור אוהב מכבי, כשהפועל ת"א (כדורגל) הגיעה להישגים באירופה, למרות שאני לא אוהד שלהם (וגם לא של כדורגל, אבל בכל זאת), מאוד מאוד רציתי שינצחו! כל קבוצה ישארלית, שתשחק מול קבוצה זרה, לא משנה איזו קבוצה ישראלית זאת, אני בעדה! ואל תתחילו עם זה שהרוב במכבי זרים. במפעל האירופי, מכבי מייצגת את ישראל, איך שלא תסתכלו על זה. אז חלאס עם השנאה המיותרת הזאת, ויאללה מכבי! שמיים כחולים! איציק.

inzaghi

New member
עזוב'תי באמא שך...

מדובר פה סה"כ בקטנוניות ושנאה ספורטיבית. אל תהפוך לי את זה לחוסר פטריוטיזם וכל הקשקושים האלו של "מייצגים את המדינה" - כולה ספורט אז אל תיקח את זה קשה עם ביטויים כמו "שנאת חינם" כי אני מבטיח לך שאני לא הולך לרסס צלבי קרס על יד אליהו או לנפץ שמשות של אוהדי מכבי אני רק הולך לשמוח מאד אם הם יפסידו. וביום שישי - אני אשמח

OhadNir

New member
עינב- יא דרעק

אינשאללה תקבל בגמר בראש מליברפול!! לך קיבינימאט.
באהבה, אוהד.

dannyhoz

New member
נורא מצער ../images/Emo7.gif

אבל עקב הנסיבות... מכבי לא יעלו לגמר. לא נורא שנה הבאה.(ואני אוהד מכבי)

bluerage

New member
אבל אם הם יעלו...

לא נורא... גם 300 איש זה מספיק :) צחי

YitzikLevy

New member
סחטיין על ניבוי העתיד ../images/Emo2.gif

אתה גם קורא בקפה ופותח בקלפים....
אם אתה יודע משהוא שכולנו לא יודעים, אז למה לשמור בבטן... שתף! אין לי מושג עם יעלו או לא, אבל כולי תקווה שכן! ועינב... אתה לא היחיד ששונא את מכבי "שנאה ספורטיבית". זה לגיטימי לחלוטין במסגרת המשחקים הבתיים... ואפילו טוב. אבל במסגרות אירופאיות/חוץ ביתיות... כולנו מכבי/הפועל... או כל קבוצה אחרת שמתחרה שם!

YitzikLevy

New member
../images/Emo13.gif

סחטיין עליכום! פעם הבאה, אני לוקח עו"ד לפני שאני כותב פה בפורום...

paradive info

New member
צהוב עולה - תזכורת../images/Emo87.gif

מחר נחגוג ביחד עם מכבי את העליה לגמר מול טאו ויקטוריה (אל תשאלו איך - אני יודע!!!) ההקרנה על מסך גדול בהאנגר. אלכוהול עליכם - הגרלת קופוני ORG בין מביאי האלכוהול. המשחק מתחיל ב18:00 למי שלא מעודכן. יוקצו מקומות מיוחדים לאוהדי פאנאתנייקוס, בחדר של עינב עם טלוויזיה 14 אינטש' נתראה מחר, הצוות.

Yitzik Levy

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

קודם כל למכבי (עינב.... עזוב'תי באמא שך
). וכל הכבוד אחד גדול, למי מאנשי הצוות של פראדייב, שחזה את הנולד, לגבי הקרב ביום ראשון: מכבי + טאו.

למעלה