הפרק היומי

רינתי15

New member
../images/Emo87.gif הפרק היומי

ואי איזה פרק יפההה... עכישו מתחיל כל הקטע של ההריון ההזוי נכון? בקיצור הולך להיות מעניין.. איזה חופרת ניקי ואואואואואו אחלה ערב לכולם אוהבת

toast and jam

New member
באמת היה פרק יפה!

איזה חמוד לוקאס היה בהתחלה כשהוא רקד כזה בצורת רובוט.. היילי ופייטון היו גם ממש חמודות! גם ניית'ן, אבל מה הקטע עם העור שלו?? ראיתי במלא תמונות ויש לו עור ממש מוזר! מסכן.. טוב קיצר היה פרק מעולה!

אם את כבר מדברת על העור של ג'יימס..

אז אולי או שיש לו פצעי בגרות שלא עברו לא או שהוא אלרגי למשהו וזה עושה לו כזה עור. אבל לי זה לא ממש איכפת אני לא מסתכלת עליו אלא על היופי שלו. אבל גם אם תשימי לב בעונה השניה אין לו את זה ממש נדמה לי?!?!

yasminale

New member
דאמט!!! אני שונאתתת את ניקי!

מסכן ג'ייק.. אני כ"כ אוהבת אותו.. לא מגיע לו לסבול ככה
לוקאס והיילי... אחח.. הזמנים הטובים של תחילת העונה הראשונה... הם היו מעולים שם! יש מצב שברוק בהריון מהבחור הזה מהבר?! כי, זה דפוק! בדוק שהיא ולוקאס היו משתמשים באמצעי מניעה, ברוק עם הניסיון שלה בסקס לא מטומטמת! נייט ופייטון... געגועים לחיבוקים חמים? והאם שמתם לב, שתמיד זאתי שבוגדים או רוצים לבגוד איתה היא פייטון?! לייק, וואט דה פאק?! קשה לך לראות אחרים מאושרים?! זהו. הלכתי. לילה.

G Baby

New member
פרק נהדר!!!

ורק בשביל לראות את ניית'ן בהתחלה בלי חולצה!! כל כך שווה
והקטעים עם היילי ולוקאס היו חמודים...רק חבל שניית'ן ופייטון התנשקו
ואיזה מתוקה ברוק עם מאות'..רק מה קשור הריון? מלא פיספסתי כשלא ראיתי את העונה הראשונה... פרק גדול אהה ואהבתי את הקעקוע של היילי

יו איזה חמודים לוקאס והיילי

אני ממש מתגעגעת לקטעים שלהם שפעם הפ היו ככה קרובים זה יחזור מתישהו?? בעונה ה2 או ה3?

mirymoo

New member
מה כל כך רע בפייטון???

נייתן התחיל איתה... והיא עצרה אותו והנשיקה היא כלל ב'מכירה'(איזה אכזריות!!!)....הם פעלו לפי החוקים....בדיוק כמו היילי ולוקאס

yasminale

New member
כן, אבל היילי ולק לא היו זוג

וגם לא יהיו. ולנייט פייטון יש היסטוריה.. מינית. מאוד. והיילי מקנאת בצדק. תראו המ פייטון עשתה לברוק, אולי היילי מפחדת שהיא תעשה את זה גם לה.

mirymoo

New member
בעצמך אמרת

יש להם עבר..... אבל הם כבר לא ביחד...אז נכון שנייתן ניסה לעשות מעשה דבילי...אבל מה פייטון אשמה.....היא עצר אותו. הנשיקה,כבר אמרתי את זה...היא חלק מהערב הזה של המכירות .

mayan111

New member
איזה חמוד לוקאסס

חח אני במקום היילי הייתי דוחפת לו איזה לשון!!! חח וואי אני חולה עלייווווו

mayan111

New member
אווו אני שרופה עלייו

אם הייתי חולמת בלילה זה עלייו!!!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifיש שירשור פרק שבועי,

למה לפתוח הודעה חדשה בשביל זה, שמורידה חשובות יותר למטה? פעם הבאה, שרשרי לשם
.

פייטון לא אשמה ניית'ן אשם קצת....

וגם לא צריך ממש לידאוג כי הוא ממש אוהב את היילי. וגם נידמה לי שניית'ן והיילי יפרדו או בעונה הזאת או בעונה השלישית לא יודעת. וגם לדעתי פייטון וניית'ן מתאימים יותר.לפי דעתי אני יודעת שלפי דעתכם הוא והיילי. אבל לפי דעתי. ותגידו באמת יש לניית'ן עגיל בפיתמות או שזה רק לסידרה?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתלמדי לשרשר!!1../images/Emo178.gif

מה הבעיה להקדיש לזה דקה, וללמוד לשרשר??..

למעלה