הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rshamir

New member
../images/Emo87.gifהפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפועל עשתה זאת!!! גמר גביע יול"ב, HERE WE COME!!!

ישששששששששש!!!!!!!!

איזה ניצחווווון איזה ניצחווון ראיתי רק את המחצית הראשונה, היתה לי תקלה בטלוויזיה אבל ברגעי השיא של העונה הזו אני נמצא באינטרנט בזמן שאתה מודיע על ניצחונות גדולים (כמו מול מכבי והפועל תל אביב ונהריה וסופוט)

rshamir

New member
גם אני לא ראיתי את המשחק

הייתי בעבודה עד עשרה לתשע, ומישהו, שאני לא אגיד את שמו, הבטיח לעדכן אותי בתוצאה אבל לא עידכן! רק כאשר הגעתי הביתה וראיתי את החגיגות במלחה קלטתי מה הולך שם.

sarah

New member
היסטוריה!!!!!

אני לא מירושלים אבל אני ממש שמחה בשבילכם! ודרך אגב אחלה פורום!
שרה

AGENT SHESH

New member
79-76 ../images/Emo73.gif

הפועל ניצחה ב3 הפרש, כשהיתה צריכה לנצח לפחות ב2. ועשתה את זה כמו גדולה
וואי... איך שווילי הולך להגיע רחוק... וואי... אני אתקשר מחר לדרוקר לאחל לו מזלטוב. דיי זה פשוט... מדהים! איך שהם הצליחו להגיע לכזה דבר... זה פשוט אדיר
אני באמת לא האמנתי... אבל להפועל של העונה יש הרבה אופי, הם עשו את זה יפה מאוד. באמת מגיע להם מזלטוב גדול.|מזלטוב גדול|

וידוי אישי.

אני בכלל אוהד מכבי ת"א (רגע, לפני שאתם זורקים עלי עגבניות..), אבל תשמעו, ראיתי ת'משחק היום של הפועל. ואני מתבייש. אני בדרך כלל לא רואה משחקים של הפועל, אבל רמת משחק כזאת, לא ראיתי הרבה זמן במכבי. אני מוריד את הכובע. כל הכבוד להפועל.

Fantasy WRC

New member
יששש, הלב שלי כמעט קפצה החוצה

בדקות סיום של המשחק...איזה מתח, את זה אני אוהב...

ההההההההההההפועל! ישששששששששששששששש

איזה משחק ענק של וויל סלומון ושל אוואגובי!!! חבל"ז!!!!!!!!!!!

בוקר טוב אוהדי הפועל!!!

כן כן ניצחנו ואנחנו בגמר מול כנראה ריאל מדריד!!! לאאתם לא חולמים דקה לסיום שוויון במשחק סל אחד של סלומון וניצחנו!!

לא כנראה...רשמית

אנחנו מול ריאל מדריד, וגם מכבי עושה את הפיינל 4 בארץ, יום גדול לכדורסל הישראלי!!!!!!!!

למעלה