הדיון השבועי

gal255

New member
../images/Emo87.gifהדיון השבועי../images/Emo87.gif

השבוע פורסם שרן לא מעוניין להמשיך לעונה החמישית של השיר שלנו, יס מתכננים להציע לו חוזה טאלנט שיחייב אותו להופיע רק בפרוייקטים שלהם - בין השאר העונה החמישית של השיר שלנו? האם רן צריך להמשיך לעונה החמישית של השיר שלנו? למה כן? למה לא? איך זה יועיל לו? האם הוא צריך לדעתכם לחתום על חוזה הטאלנט המעניק לו בלעדיות ליס? למה כן? למה לא? איך זה יועיל לו? דעות, הצעות ונימוקים - זה המקום לכתוב מגילות!

../images/Emo132.gifבהחלט לא !

רן מיצה את העניין .. 4 עונות לפי דעתי מספיקות בהחלט ! אלה היו 4 עונות מדהימוווווווות אין מה להגיד אבל רן צריך להמשיך הלאה זה לא יתכן שכל הקריירה שלו תתיקע רק על הש"ש . הוא צריך להמשיך לעשות את השאר הדברים שהוא יודע לעשות הכי טוב ! להוציא דיסק , להשתתף בעוד תוכניות , לעשות קמפיינים .. לא רק להיתקע על הש"ש חוץ מזה שהש"ש ממש עשה את שלו והוא לא צריך להמשיך לעוד עונה ! אז אני נגד

gal255

New member
הדעה שלי!

רן לא צריך להמשיך לעונה הבאה של השיר שלנו בשום פנים ואופן לא! הוא מיצה את עצמו בסדרה הזאת והוא צריך לעלות רמה ולהוכיח לכולם שהוא לא רק פנים יפות. יש לו כל כך הרבה פוטנציאל וחבל שהוא מתבזבז על הטלנובלה בשקל הזאת. הוא צריך להראות לכולם שהוא פה בשביל להישאר. אני גם לא חושבת שהוא צריך לחתום על חוזה טאלנט ביס, למרות שבטח יציעו לו הרבה כסף הוא צריך להיחשף לקהל של הוט. כי בשביל רובם הוא עדיין "האקס של נינט".

0o0o loren o0o0

New member
ממש ל-א-!../images/Emo55.gif

לפי דעתי רן פרץ כמו שצריך בש"ש, ובזכות הסדרה הזאת הוא בא לתודעה שלנו וזה, אבל חלאס.. 4 עונות זה כבר מספיק....[ולא,זה לא קשור לזה שיש לי הוט ואני סתם מפספסת....
] אממ...תראו, ארן הוא גם זמר, כוכב ילדים, אליל נוער[
] והוא יכול לעשות עוד המון המון דברים חוץ מהש"ש שאם הוא ימשיך הוא לא יוכל לעשות אח"כ....[לא יצא כ"כ ברור אבל לא נורא
] אממממ.... זהוו

למעלה