דרים טים 2008

Malcolm X

New member
../images/Emo87.gifדרים טים 2008../images/Emo221.gif

רכזים - כריס פול (ניו אורלינס), ג´ייסון קיד (דאלאס), דרון וויליאמס (יוטה) סווינגמנים - קובי בראיינט (לייקרס), דווין וויד (מיאמי), מייקל רד (מלווקי) פורווארדים - לברון ג´יימס (קליבלנד), כרמלו אנטוני (דנבר), טיישון פרינס (דטרויט) גבוהים - קרלוס בוזר (יוטה), כריס בוש (טורונטו) עוד פרטים תוכלו למצוא בכתבה http://www.hoops.co.il/index.asp?page=ViewArticale&id=1327 מה דעתכם על הבחירות האלה? האם הנבחרת הזאת תביא את הבשורה או שגם הפעם יחזרו על הארד? זה הזמן לפתוח את הדיון!

דעתי

אני חושב שזו נבחרת מצוינת. אבל איפה הסנטר? ממתי קרלוס בוזר הוא כזה? חסר לי מאוד דוויט הווארד, הניסיון הבינלאומי יכול מאוד לעזור לו, ואני רק יכול להתענג על לראות את המפלצתיות שלו מול נבחרות אחרות. ועוד בכלל סנטר, איפה יש סנטר בכל הרשימה הזו? ובכלל גבוהים.. ומה כרמלו אנטוני עשה בקריירה שלו כדי להיות בנבחרת? פול פירס לדעתי היה מתאים יותר, בייחוד אחרי התצוגות שלו השנה.

אה הוא כן מופיע..

בהתחלה לא ראיתי שהוא רשום.. גם בהופס. חשבתי שהוא לא זומן. בכל מקרה, כרמלו לא מתאים ו-וויד? יכלו לתת לו לנוח.

הפעם ארה"ב לוקחת

מה שכן חסר לי גבוהים דומיננטיים (מלבד הווארד). שני ה-PF הטובים בליגה לא משחקים (גארנט ודאנקן) וגם סטודמאייר היה יכול להתאים כאן מצוין כסנטר הפיק אנד רול הטוב ב-NBA. הרכזים שנבחרו הם מאוד קבוצתיים ובלי בעיות אגו, בניגוד למרבורי או אייברסון, ואני חושב שזו בחירה מצויינת. מה ההבדל בין ארה"ב של 2004 ו-2006 לארה"ב של 2008? קודם כל, השחקנים השתפרו. פשוט מאוד, השנים האחרונות היו סוג של ליקוי מאורות ב-NBA, וגם כשכן היו שחקנים גדולים כמו שאקיל או קובי הם פשוט לא שיחקו. הנבחרות של 2004 ו-2006 התבססו על שני סופרסטארים (אייברסון ודאנקן או ווייד ולברון) ועוד הרבה שחקנים מסדר גודל נמוך יותר. חלק גדול מהנבחרת הנוכחית שיחק ב-2004 או 2006, והיום הם פשוט טובים יותר. מעבר לזה, ארה"ב משחקת עם הסגל הכי חזק שלה, פחות או יותר. כמעט כל עמדה מאויישת על ידי השחקן הטוב ביותר בעולם בעמדה הזו. כששני שחקנים, לברון וקובי, נמצאים בכושר ששם אותם במקום מאוד מכובד בקנה מידה היסטורי. מה גם שכל כישלון קודם מוסיף מוטיבציה ומעלה את הסיכוי שהפעם זה לא יקרה שוב.

מנחם לס

New member
דרים טים 2 יותר טובה

חמישייה: ביליאפס, דריק רוז, פאול פירס, קווין גארנט, טים דאנקן מחליפים: סטודמאייר, ביזלי, ריי אלן, קרובר, ביירון דייויס, שקיל אוניל, אל ג'פרסון

מנחם לס

New member
דרים טים 2 חדשה מהשאריות

חמישייה: ביליאפס, דריק רוז, פאול פירס, קווין גארנט, טים דאנקן מחליפים: סטודמאייר, ביזלי, ריי אלן, קרובר, ביירון דייויס, שקיל אוניל, אל ג'פרסון מנצחים את נבחרת שניבחרה 6 מ-10 משחקים!

tristan79

New member
בסופו של דבר זו נבחרת ארה"ב

אפשר גם להעמיד דרים טים 3 ודרים טים 4 וזה יכול להראות כמו נבחרת שלא נופלת בהרבה מגרסת 1.0 ובטח ובטח נראית על הנייר כאיכותית יותר מכל נבחרת אחרת על פני כדור הארץ... רק שזה לא תמיד בא לידי ביטוי. ואם כבר העלת את הרעיון, אז הנה דרים טים 3 (ללא שימוש בשחקני הקבוצה בפועל או באלו שאתה לקחת ל"קבוצה שלך"): חמישיה: אנדרה מילר, ברנדון רוי, אנדרה איגודאלה, ג'וש סמית, טייסון צ'אנדלר ספסל: ריימונד פלטון, ג'ו ג'ונסון, קווין מרטין, קארון באטלר, רודי גיי, מרקוס קמבי ואמקה אוקפור.

מנחם לס

New member
נבחרת 3

כל הכבוד! הרכבת נבחרת שלישית מצויינת! את רוז וביסלי הכנסתי סת...םם, כדי להכניס קצת "מתח". על "אמת" הייתי שם את צ'אנדלר במקום ביסלי ואת ג'ו ג'ונסון! (בעצם, אולי הייתי נותן לרוז צ'אנס!)

tristan79

New member
באמת כשהעפתי מבט

על השחקנים שנשארו אחרי שני הסגלים הופתעתי לראות כמה שמות שם - טייסון צ'אנדלר שנשקל עד הרגע האחרון לדרים טים וג'ו ג'ונסון שהיה שם בסבב הקודם הם שניים מהשמות, אבל אותי הפתיע "להזכר" בברנדון רוי, ג'וש סמית, אנדרה איגודאלה, קווין מרטין וקארון באטלר. אף אחד לא היה מופתע לגלות אותם בסגל האמיתי של נבחרת החלומות, ולא בטוח שהם נופלים מכל החבר'ה שכן שם, אבל הם אפילו לא נשקלו, גם לא לסגל המורחב... רק מראה את עומק הכשרון שיש להם...

כשרון יש בסיטונות

הבעיה של האמריקאים זה להרכיב את התלכיד המנצח. ומשום מה יש לי תחושה שהתלכיד הנוכחי הוא לא מנצח...חוץ מג'ייסון קיד כמובן
(ובנימה יותר רצינית- עם קיד בחמישיה ארה"ב במאזן 35-0 לטובתה).

Carmelo Anthony

New member
שוב אותה טעות

אין אף שחקן כבד באמת בקבוצה, שום דנקן\שאק\בן, חבל..... ככה הם הפסידו ליוון בפעם הקודמת.

Or Amit

New member
קצת מוזר לי ההרכב הזה.

דבר ראשון, אין ספק שנבחרת ארה"ב מתכוננת ללחץ של היריבות על כל המגרש. גם שלושת הרכזים, גם בראיינט, גם וייד וגם לברון יכולים להוביל כדור בצורה שווה. אני מאמין שנראה הרכבים שבהם לברון משחק בעמדה 4 - מול האירופאים זה אמור להספיק - ופרינס את אנתוני מתחלפים בעמדה 3 בהתאם לצורך - הגנה או התקפה. לא ברור לי למה צריכים גם את פול, גם את וויליאמס וגם את קיד. שניים מהשלושה זה די והותר. אני משער שאתם יכולים לנחש את מי הייתי מוציא (רמז, זה לא שחקן שנבחר לפני שלוש שנים) וגם את וייד הייתי שולח להחלים ובודק מה המצב איתו עוד איזה שנה-שנתיים. איפה איגי? סמית'? צ'אנדלר? הרבה מהיתרון של הדרים טים המקורית וגם של הDT2 (של מורנינג ושאק) הייתה בנויה על היתרון האתלטי שיש לארה"ב להציע. אז נכון שיש את ברייאנט ולברון, אבל אין אף אחד שיכול לנצל את האתלטיות שלו בהגנה (למעט פרינס) כמו החבר'ה הנ"ל. סטודאמייר אני מאמין עוד יחזור לנבחרת, צ'אנסי לא שם ובצדק. לגבי דאנקן - אנשים מתעקשים לשכוח שהוא הודיע שלא ישחק יותר בטורנינרים שפיב"א מעורבת בהם ולפי החוקים שלה. פוטנציאלית, הם חייבים להביא זהב, בעיקר בגלל ההרגשה שארה"ב נכנסה ל"נוהל חירום" עם ההרכבים האלו. יהיה מעניין לראות מה יקרה איתם.

קיד הוא הפתרון המושלם

ולמרות שברור שכיום כריס פול טוב ממנו בהרבה, אני חושב שקיד הרבה יותר מתאים לנבחרת מאשר פול. סה"כ, קיד לא מוסר פחות טוב מפול, הוא הרבה יותר מנוסה והרבה יותר מנהיג. אל תשכח שבנבחרת מלאת האגו הזו חשוב מאוד שיהיה מנהיג מנוסה שידע להרגיע ולנהל את כולם מלמעלה, אולי זו משימה גדולה על פול (וגם אם לא, עדין קיד יעשה אותה טוב יותר). הסיבה שפול טוב יותר מקיד היא שבנוסף ליכולת מסירה פנומלית, הוא גם מציע מימד של יכולת אישית ואתלטיות שאין לקיד. אבל בנבחרת ארה"ב זה אולי אפילו חיסרון. ברייאנט ולברון אמורים להיות מסוגלים לחדור בכל רגע, ופחות שחקן אחד שיכול לקחת את הכדור לסל יעשה רק טוב ויכניס סדר לנבחרת.

סטודמאייר באמת חסר. הוא נתן שמירה מאוד חלשה נגד דאנקן, אבל אנשים שוכחים שהשנה הוא היה יותר דומיננטי בפיניקס מאשר נאש.

למעלה