מורנא007

New member
../images/Emo86.gif

מי כבש את השער הראשון של איטליה? זאמברוטה או אולי זארתוסטרה?

Rudess

New member
זאמברוטה

עוד אחד משחקני יובה שמחפשים קבוצה לעונה הבאה, אחרי שיורידו את הגברת הזקנה לליגה השלישית.

eliavtu

New member
חס וחלילה!

אסור שהגיברת הזקנה תרד.. מעניין מה יסגר עם העניין הכוער הזה בסוף :-\

Rudess

New member
למה חס וחלילה?

הגיע הזמן לשים סוף לשחיתות של הכדורגל האיטלקי, מצידי שיורידו את מילאן ולאציו גם .זה הרי ברור כבר שנים שהכדורגל האיטלקי נגוע בשחיתות , ויש קשר הדוק בינו לבין הון ושלטון. רק באיטליה ראש ממשלה הוא גם נשיא של קבוצת כדורגל.

eliavtu

New member
כי חבל לי..

בכל זאת עם כל השחיתויות המכוערות האלה- הקבוצות האלה משחקות כדורגל נהדר. חבל, פשוט חבל שבגלל דברים כאלה ליגת האלופות תהיה פחות טובה. עדיף שיתנו להם עונש אחר- שיהיה כבד, אבל לפחות שלא יענישו אותנו- האוהדים.

Rudess

New member
תראה

אני אישית לא מסוגל לראות את הכדורגל האיטי המשעמם להחריד, אבל על טעם ועל ריח לא נתווכח. מה שכן, השחיתות היא דבר ידוע בכדורגל האיטלקי ויש למגר אותה ויפה שעה אחת קודם. אין עונש אחר שאפשר לתת במקרה כזה. מארסיי הורדה ליגה בצרפת, פיורנטינה לפני כמה עונות הורדה גם כן ליגה, לכן יש כבר תקדימים ולכן כל עונש אחר יהיה בדיחה וקומבינה. עזוב אותך כדורגל איטלקי, תראה את הליגה האנגלית זה הליגה הכי מרתקת בעולם!

FunkyMonk

New member
מסכים!

הליגה האנגלית הליגה הכי מעניינת, והכי אמיתית. אה, וגם באמת בושה מה שהולך עם יובה. הבעיה העיקרית פה היא לא האוהדים, ולא העובדה שהקבוצה יורדת ליגה (לפחות לא ישירות). אלא העובדה שבגלל שהקבוצות הללו יורדות ליגה, לשחקני טופ-קלאס שלהן לא יהיה מה לחפש אצלן, ותהיה עזיבה של השחקנים.

eliavtu

New member
אתה צודק- אבל זה מבאס..

ואני לא אוהב את הליגה האנגלית האמת.. היא לא מעניינת אותי- אני מעדיף בהרבה את הספרדית, הארגנטינאית והגרמנית הכדורגל שם הרבה יותר נעים לעין לפי דעתי.

FunkyMonk

New member
נבחרת הפרוג הפסידו,

בבושה, בפנדלים. כרגיל. הנבחרת היחידה שאני באמת אהבתי הייתה אנגליה, ועכשיו הם אינם. אפילו ארגנטינה לא נשארו בשביל לנחם אותי!!!

Rudess

New member
לוזרים נשארים לוזרים

ככה לא בועטים פנדלים ומוזר שדווקא ג'רארד ולמפארד בעטו בזלזול כה רב.

FunkyMonk

New member
שמע,

הם לוזרים בתור קבוצה.. אבל תראה איך כל אחד מהם מצליח יפה מאד בנפרד... ג'רארד עם ליברפול, קול ורוני עם מנצ'סטר, קול עם צ'לסי, בקהאם עם ריאל.. הם שחקנים נהדרים עם הקבוצות שלהם, משומה הם משחקים גרוע כשהם ביחד. (אדם ממוצע כבר הגיע למסקנה שהבעיה במאמן של הנבחרת)

Rudess

New member
תשמע

מה שקובע הוא הנבחרת, ובנבחרת אין להם לידם את השחקנים הזרים שעושים אותם גדולים בליגה האנגלית. IN THE END OF THE DAY השחקן האנגלי הוא שחקן אפור ומוגבל (פרט לג'ו קול ואארון לנון המבריקים) וכשכל המוגבלים משחקים ביחד בנבחרת הם לא מסוגלים ליותר מדי. אין לכך שום קשר למאמן השבדי הגרוע. ואגב ברזיל עפה, איזה כיף!

FunkyMonk

New member
אתה טועה, בגדול

השחקנים הזרים? זה אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי בנבחרת האנגלית. הליגה שלהם, הליגה הכי טובה בעולם, מושתת כולה על שחקנים אנגלים (שרובם בנבחרת), ועדיין הנבחרת שלהם לא ראויה לשאת את השם "אנגליה"! כמעט בכל קבוצה תמצא כי השחקנים האנגליים הם הבסיס והעיקר בקבוצה. ליברפול, מנצ'סטר (פעם יותר, עכשיו פחות), טוטנהם.. היחידות יוצאות דופן פה (והטובות ביותר בליגה), הן ארסנל וצ'לסי, בהן אחוז הזרים באמת גבוה, והן בעצם קבוצת זרים.

Rudess

New member
אתה טועה ובגדול

מה שהפך את הליגה האנגלית בשנות ה-90 ואילך מליגה אפורה ומשעממת לליגה הכי מרתקת בעולם היא הכניסה של השחקנים הזרים. לא פלא שרוב הקבוצות מעדיפות לרכוש שחקן אירופאי או אפריקאי צעיר שעולה רבע מחיר משחקן אנגלי שלא שווה את הכסף ששמים עליו. בשום קבוצה היום לא נשאר רוב של שחקנים אנגליים, כי הם פשוט לא טובים מספיק ובכדורגל המקצועני הלאום לא קבוע אלא היכולת. ובשורה התחתונה, השחקן האנגלי הממוצע הוא אפור ומוגבל ביכולות שלו, ולכן הנבחרת האנגלית כושלת פעם אחרי פעם.

Rudess

New member
דוגמא לא טובה

ליניב קטן יש נתונים פיזיים של שחקן כדורגל אנגלי.

eliavtu

New member
לא מגיע להם לעלות.

גם הם וגם ברזיל- שמהם ציפו לנצח ברבעי הגמר האלה- לא שכנעו.. ולכל אורך המונדיאל, לא רק במשחק הזה..

למעלה