liat Gi

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo50.gif../images/Emo86.gif

מכבי הרצליה-סכנין

liat Gi

New member
הרכב של הרצליה:

משוער...גילי בן-נחום, וואהב ברכאת, לבו בקסו, רוני בן-נחום, נמרוד עמוס, שלומי בן-חמו, רמי עמר, קובי חסן, נדיב סימנטוב, חמודי כיאל, מאיר סוויסה.

*neta*

New member
בהצלחה היום

אחרי שסיימו תיקו 2-2 עם מכבי ת"א באמצע השבוע..נקווה שלא תבוא ירידת מתח.

MחושגZ

New member
סלחו לי...

אבל זה באמת מעניין אתכם?????? כמה הקבוצה המסריחה הזאת תוציא???? פעם ממש אהבתי אותם... הייתי הולך לכל משחק... בית.. חוץ... טוב נו... כמעט לכל משחק..! אבל הם פשוט גרועים... חסרי אופי! שנה שעברה הם לא עלו... למרות שהיה להם סיכוי מעולה... הפסידו הכל בדקה ה- 90... וחוצמזה אני חושב שקבוצה כמוהם לא אמורה להיות בליגת העל... מכבי הרצליה קבוצה גרועה, שאם תעלה- תרד מיד אחרי שנה... ואין לה משהו מיוחד שתוכל לתרום לליגת העל ולכדורגל הישראלי... ואגב- ככה זה לגבי רוב קבוצות ליגת העל... מלבד מכבי חיפה, הפועל ת"א ומכבי ת"א... ואולי עוד כמה קבוצות... אבל הרוב המוחלט של הקבוצות פשוט גרועות... לא על רמה! טוב עזבו באמת שלא בא לי להתחיל ויכוח על זה... אבל הם באמת קבוצה גרועה ומאכזבת וחסרת אופי, ולכן אני לא מבין מה אתם בדיוק מוצאים בהם?? אם יש פה מישהו שרוצה לדבר עליהם, או על כל דבר אחר, מוזמן לדבר איתי באייסיקיו: 118398337

שגיא123

New member
צודק...

תהיה ליגה של מכבי חיפה, הפועל ומכבי ת"א, והן ישחקו אחת מול השנייה 30 משחקים בעונה. לא! זה נראה לך נורמלי?? כל קבוצה תורמת לליגה, גם היא בשר התותחים שלה. אם הפועל ת"א מאבדת נקודות מול הפועל כפר סבא, או מכבי חיפה מובסת ע"י בית"ר ירושלים, אלה דברים שתורמים לליגה...

MחושגZ

New member
נכון שזה לא ריאלי לעשות ליגה

של הטובות... אבל- השאר פשוט מסריחות!!!!!!!! מעצבן אותי לראות את הקבוצות המסריחות האלה שלא משפיעות ולא חשובות... ושלא משפיעות, משנות, או תורמות. זו דעתי!

שגיא123

New member
נגמר 0-0

הרצליה הייתה יותר טובה במחצית השנייה, אבל זה לא עזר...

למעלה