תפוזLive

../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif תפוזLive

שגיא כהן הוא פרשן ערוץ הספורט מזה שנים ארוכות, הוא מפרשן כיום באולפן בתוכנית סיכום המחזור של ערוץ חמש פלוס שנקראת "היציע המרכזי" בנוסף שגיא הוא הפרשן של "ליגת האלופות" לעיתים באולפן ולעיתים במגרש לצד רמי וייץ. שגיא הוא גם פרשן כדורגל בעיתון מעריב וטוריו מתפרסמים במדוריי הספורט היומיים וכן במוסף "אקשן" השבועי . היום ב- 20:00 הוא יתארח בפורום כדורגל. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.
רונית גפניאל, יועצת לתקשורת בינאישית, ושי מור- יועץ זוגי, פותחים את ארועי יום ה-
ב-
הערב ב-18:00 הם יתארחו בפורום אהבה ורומנטיקה ויעזרו לכם למצוא את הדרך הטובה ביותר להביע אהבה ביום האהבה...

Escova

New member
יחסים במשולש ובעתיד לבוא...

יש לי שאלה חשובה, אולי זה לא הפורום המתאים,אבל מילא... שנה הבאה אני מתכנן לעשות 5 יחידות אנגלית וחמש מתמטיקה ובנוסף אני עושה 5 יחידות פיזיקה (בשביל עתיד הנדסת הבניין) ונגזר עלי לעשות 5 יחידות תקשורת (על מנת לתפקד כשדרן עם תוכנית שבועית ברדיו {החינוכי של קול ישראל...אוף איתם...} "אשל הנשיא" 106FM -טוב שיש רדיו 106-) הבעיה היא, שהציון שלי באנגלית הוא 88 וזה בלי לעשות כלום אבל , מתמטיקה זה המקצוע היחיד שאני באמת לומד אליו, לוקח שיעורים פרטיים, מנסה להקשיב, עושה שיעורים (טוב הגזמתי...), אבל כללי, אני ממש משקיע לגביו... אבל הציונים שלי יושבים על 70 ולא זזים משם, לא ימינה ולא שמאלה יש גם דרישה לכול מי ש5 יחידות להיות על ציון 75, (כול זה במטרה לצמצם את הכיתות כמה שיותר, ולהגיע לאחת), בנוסף המורות נהנות להזכיר לנו, כול פעם שאנחנו אומרים "זה קשה", את המשפט "זו הרמה הנדרשת, אתם מוזמנים לרדת ל4 יחידות" ואני שואל מה כדי, להקשיב למורים ולאינטרס של בי"ס ולרדת ל4 להוציא 90 ו100 ולהשלים אחרי הצבא, או לשבת ב5 ולעבוד קשה בשביל 70, ולשמוע כול היום "בשבילך, 4 !" גם הכמות היחדות שאני עושה (34, וצריך 21 לתעודת בגרות)

......

לדעתי עדיף לך לרדת ל-4 יח"ל בגלל שהשקעה גדולה במקצוע אחד משמעותה שאתה משקיע פחות במקצועות האחרים וכך בסופו של דבר הממוצע שלך יהיה נמוך יחסית לממוצע עליו היית מגיע אילו ירדת ל-4 יחידות. בסופו של דבר הבונוס שניתן ב-5 יחידות הוא לא כולכך גדול מזה שב-4 יחידות. כמו כן אם יש לך "רק" 4 יח"ל לא תהיה לך בעיה להתקבל לפקולטות השונות באוניברסיטה (מקסימום תצטרך להשלים חומר שאיננו גדול במיוחד...). בכל מקרה, כדאי לך לשאול את השאלה גם בפורום "לימודים ועוד".

amir y

New member
אינפי ../images/Emo88.gif

אולי מישהו מכיר איפה יש חומר ללימוד אינפי 1 מהבסיס ? תודה,

למעלה