שאלון

תשובות

*שם מלא:לי-אור קורנבליט נוי *תאריך לידה:21.9.90 *מקום לידה:חדרה *גובה:1.60 (אני חושבת) *צבע אהוב:אדום ושחור *אוכל מועדף:שוקולד נחשב אוכל? *שתייה:שוקולטה *סדרה בטלויזיה:מכושפות וחברים *עונה בשנה:חורףףףף
*מקום בעולם:ארה"ב- דיסנילנד *חוף או הרים:חוף *לישון או לקום:לישון!!! *בזבזן או חסכן:איפהשהוא באמצע *אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר:דיסנילנד!!!!

EROTOMANIA

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שם מלא: קים. תאריך לידה: 6.8.1987 מקום לידה: ת"א גובה: 1.53 חולשה: הגוף של החבר
צבע אהוב: לבן כחול סגול ורוד שחור אוכל מועדף: שוקולד שתייה: צ'רי קולה, קפה קבוצת כדורגל: עלק ז'אנר מועדף: של מה? סדרה בטלווזיה: סקס והעיר הגדולה עונה בשנה: קיץ מקום בעולם: ניו יורק חוף או הרים: חוף!
לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? בזבזנית חלום: להתעשר אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? ספרד

adamsplit

New member
או קי

שם מלא:אדם ספליט תאריך לידה:16.10.1986 מקום לידה:ישראל גובה:187 חולשה:פיצה צבע אהוב:לבן אוכל מועדף:פיצה שתייה:מים קבוצת כדורגל:אין ז'אנר מועדף:מחשבה סדרה בטלווזיה:סיפורי חיות עונה בשנה:קיץ מקום בעולם:ישראל חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?חסכן חלום:שלום עולמי אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? קריית מלאכי

tuty fruty

New member
תשובות

שם מלא:רנה עשת תאריך לידה:29/9/87 מקום לידה:רמת גן גובה:1.53 חולשה:לשוקולד צבע אהוב:כחול אוכל מועדף:ספגטי פטריות ושמנת שתייה:לימונדה קבוצת כדורגל:אין ז'אנר מועדף:במה בספרות או בקולנוע? ספרות-רומנטיקה או דרמה קולנוע-כמעט הכל חוץ מסרטים מפחידים. סדרה בטלווזיה:חברים,ארץ נהדרת,מופע שנות ה-70 ועוד.. עונה בשנה:אביב מקום בעולם:נורבגיה חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?בזבזנית חלום:להיות מאושרת אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?ישראל (אני פטריוטית

d a s t

New member
תשובות שלי!

שם מלא: אמ... יעל תאריך לידה: 5.10 מקום לידה: ירושלים גובה: 1.62 נראה לי... אני די נמוכה חולשה: אמ.. לא יודעת צבע אהוב: סגול אוכל מועדף: פומלה! שתייה: נסטי אפרסק קבוצת כדורגל: אין... בלה! ז'אנר מועדף: דרמה, וקומדיה... סדרה בטלווזיה: לואיס וקלארק... עונה בשנה: חורף!! ושלג!! מקום בעולם: אנגליה, או סקוטלנד! מקום עם מבטא מגניב והרבה חורף! חוף או הרים: הרים לישון או לקום: לישון!! בזבזן או חסכן? בזבזן חלום: הרבה אהבה אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? מקום עם חורף והרבה ירוק.

English Muffin

New member
עונה

שם מלא:נגה שחר תאריך לידה:23.7.87 מקום לידה:כרמל בחיפה גובה:1.60 חולשה:אימא שלי צבע אהוב:סגול אוכל מועדף:שניצל טירס ובמבה שתייה:ספרייט,תה עם חלב,כל מיני מיצים ויין קבוצת כדורגל:מכבי חיפה ז'אנר מועדף:מוזיקה סדרה בטלווזיה:איסטאנדרס (פעם היה אהבה מעבר לפינה ) עונה בשנה:אביב מקום בעולם:איטליה חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?בזבזן חלום:ליפתוח חנות דיסקים על גיל
חוץ מיזה כל החלומות שלי בזויים לגמרי אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?אוסטרליה

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם מלא: טל עמר תאריך לידה: 15/6 מקום לידה: נהריה גובה:1.60 חולשה: הא??? צבע אהוב: שחור,לבן וורוד אוכל מועדף:פיצה שתייה: קולה או ספרייט קבוצת כדורגל:מכבי חיפה ז'אנר מועדף:-----> סדרה בטלווזיה:פלוריסיינטה עונה בשנה:הא??? מקום בעולם:אני יודעת..... ארגנטינה.. חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן? אני בזבזנית.... חלום:ליהיות שחקנית אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? ניראה לי שב ארה"ב ובארגנטינה.

עא

שם מלא: נופר תאריך לידה: יוני מקום לידה: רומניה גובה: 1.70 כמעט חולשה: חיוך צבע אהוב: שחור אוכל מועדף: פיצה שתייה: מים קבוצת כדורגל: איכס ז'אנר מועדף: קומדיה[?] סדרה בטלווזיה: ארץ נהדרת,אבל לונראה לי שזו סדרה עונה בשנה: קיץ מקום בעולם: ישראל חוף או הרים: חוף לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? בזבזנית חלום: אינלי,הכל זה שאיפות אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? ליודעת

FlowerPower

New member
../images/Emo113.gif!!!

שם מלא: ליהי (לא רוצה מלא) תאריך לידה: 9.2.89 מקום לידה: בי"ח השרון פ"ת גובה: 1.65 חולשה: נשיקות ממישהו מסויים.. צבע אהוב: כחול אוכל מועדף: אין שתייה: מיצי פירות קבוצת כדורגל: לא אוהבת ז'אנר מועדף: קומדיה סדרה בטלווזיה: הסדרות המאגניבות של ניקולודיאון עונה בשנה: חורף מקום בעולם: הולנד ומיאמי חוף או הרים: הרים לישון או לקום: תלוי מתי בזבזן או חסכן? חסכנית לרוב חלום: לאודעת אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? הוואי או משו כזה

מסטולית

New member
הנני כאןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo26.gif

שם מלא: גילי ריד תאריך לידה: 29.10 מקום לידה: בית חולים? גובה: 1.65 חולשה: ערסים צבע אהוב: שחור אוכל מועדף: גלידה שתייה: דיאט קוקה קולה למון [סי סי] קבוצת כדורגל: מנצ'סטר
ז'אנר מועדף: מה? סדרה בטלווזיה: אהבה מעבר לפינה עונה בשנה: אביב מקום בעולם: רמת צ'אי חוף או הרים: חוף, ורצוי ניצנים לישון או לקום: לישון לישון לישון וכמה שיותר בזבזן או חסכן? בזבזן. חלום: לדעת לנגן על גיטרה
אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? הודו

DJ Giga

New member
הנה שלי...

שם מלא: עיטם הראל תאריך לידה: 21.3.91 מקום לידה: בי"ח קפלן גובה: מטר חמישים ומשו.... חולשה: לא יודע... צבע אהוב: אדום!! אוכל מועדף: אממ... אין לי מועדף יש לי כאלה שאני שונא חחחחח שתייה: קולה!!!! קבוצת כדורגל: הפועל תל-אביב ז'אנר מועדף: אימה, קומדיה סדרה בטלווזיה: "קצב, מילים, חיים" (MTVBase) עונה בשנה: קיץ!!! מקום בעולם: אשדוד חוף או הרים: הרים לישון או לקום: לישוןןןן ZzZzZzzz בזבזן או חסכן? בזבזן לצערי.... חלום: אין לי... חחחח אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? מיאמי, פלורידה.

gargamich

New member
נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ

שם מלא: מיך מלא ^_^ תאריך לידה: 26.9.90 מקום לידה: בי"ח אסף הרופא בראשון
גובה: לא יודע
1.70 בערך
חולשה: הכל בערך
צבע אהוב: כחול וסגול אוכל מועדף: לכים שתייה: מים וקרח
קבוצת כדורגל: איכס מה ז'אנר מועדף: במה?
בסרטים וטלוויזיה- קומדיה, בספרים- מתח, פנטזיה ומד"ב סדרה בטלווזיה: יש המון
עונה בשנה: חורף
מקום בעולם: הו מה יש המון שאני ממש אוהב
חוף או הרים: חוף, אני לא צריך הרפתקה אני צריך שקט
לישון או לקום: לישון, רק לישון ;[ בזבזן או חסכן? תלוי במה ובתקופה, אבל בגדול תמיד גם וגם. חוסך סכום מסוים ומבזבז את מה שנותר בלי לדפוק חשבון. חלום: בלהות
אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? יו מה, אני רוצה הרבה מקומות... אבל נראה לי שאם נותנים לי יעד אחד וחמש דקות להחליט אני הולך על אהמ... צרפת\אילת\סקנדינביה\איטליה\ברזיל

flowers girl

New member
יאאא../images/Emo9.gif תגיבו:< כמו תמיד:<

שם מלא: נועית
יותר מלא מזה לא יכול להיות
תאריך לידה: 14.1.1990
מקום לידה: ביה"ח "אסף הרופא"
גובה: בערך 1.65
חולשה: אנשים כוסונים
חחח
צבע אהוב: ורוד
אוכל מועדף: ג'אנק פוד
שתייה: קולה ומיץ ענבים
קבוצת כדורגל: איכ
ז'אנר מועדף: מזה ז'אנר
ז'אנר של מה
סדרה בטלווזיה: שנות השבעים, חברים, עדן לנצח
עונה בשנה: קיץ
מקום בעולם: ניו יורק, בוורלי הילס, לוס אנג'לס
חוף או הרים: חוף
לישון או לקום: לישון
בזבזן או חסכן? בזבזנית
חלום: יש כ"כ הרבה
בעיקרון.. להיות דוגמנית-מגישה-שחקנית-זמרת מצליחה שכולם יעריצו עם חבר/בעל אוהב וכלב
אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? ניו יורקקקקק

קוקו 28

New member
../images/Emo77.gifתשובות ממני...

שם מלא: ג.ל. תאריך לידה: 30.10.76 מקום לידה: ת"א, ישראל גובה: 1.63 חולשה: טלויזיה צבע אהוב: ירוק כהה אוכל מועדף: תפו"א מטוגנים קוביות, עם ביצה... ריח של
שתייה: נסקפה טעם שוקולד קבוצת כדורגל: שונאת כדורגל
ז'אנר מועדף: קומדיה, אקשן. סדרה בטלווזיה: הפרקליטים, מתגעגעת. עונה בשנה: חורף!!
מקום בעולם: איטליה...איזה יופי. חוף או הרים: ליד החוף, לא בחול. לישון או לקום: לישווווווווון
בזבזן או חסכן? די חסכנית חלום: לעבוד ברפואה אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?: קנדה, ניו-זילנד ואוסטרליה
.

s20782

New member
../images/Emo77.gif

שם מלא:סיון תאריך לידה:20/7/82 מקום לידה:פ"ת גובה: חולשה:שוקולד צבע אהוב:ורוד אוכל מועדף:סיני שתייה:קולה קבוצת כדורגל: ז'אנר מועדף: סדרה בטלווזיה:השיר שלנו עונה בשנה:קיץ מקום בעולם:הודו חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?בזבוז חלום:להתעורר באי עם 2 כושים שמנפנפים עם עלה דקל ומפנקים אותי. אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?הודו

למעלה