שאלון

../images/Emo86.gifשאלון../images/Emo26.gif

שם מלא: תאריך לידה: מקום לידה: גובה: חולשה: צבע אהוב: אוכל מועדף: שתייה: קבוצת כדורגל: ז'אנר מועדף: סדרה בטלווזיה: עונה בשנה: מקום בעולם: חוף או הרים: לישון או לקום: בזבזן או חסכן? חלום: אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?
כל הזכויות שמורות לשרון
תהנו

../images/Emo86.gifאני ראשונהההההה..

או שלא
שם מלא:שרון כהן תאריך לידה:14.2.90 מקום לידה:נצרת עילית גובה:1.58 חולשה:שוקולד צבע אהוב:כחול אוכל מועדף:פיצה שתייה:מים קבוצת כדורגל:מכבי חיפה
ז'אנר מועדף:קומדיה סדרה בטלווזיה:המורדים, אהבה מעבר לפינה עונה בשנה:חורף מקום בעולם:שאלה טובה
ל'דעת..נבחר בישראל
חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לקום בזבזן או חסכן?בזבזן חלום:לטייל בכל העולם, כולו
אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?ברזיל

Light18m

New member
אני משועמם

שם מלא: אור הצלף תאריך לידה: 22/1/85 מקום לידה: הקריה בת"א גובה: 180ס"מ חולשה: בנות, מה לעשות צבע אהוב: סגול! גבעתי כבוד אוכל מועדף: הכל שתייה: קוקה קולה- המשקה שבשבילו אני חי קבוצת כדורגל: לא תודה ז'אנר מועדף: קומדיה סדרה בטלווזיה: טירונות עונה בשנה: קיץ מקום בעולם: ישראל חוף או הרים: חוף לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? חסכן חלום: להקיף את העולם ברגל אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? ארה"ב

jaqui

New member
שאלוון

שם מלא: מלא לא קצת מוגזם... אני ג'קי תאריך לידה: 9/8/86 מקום לידה: ארגנטינה גובה: 1.53 חולשה: לא יודעת צבע אהוב: סגול אוכל מועדף: אין מועדף אני אוהבת הרבה דברים שתייה: תה קבוצת כדורגל: - ז'אנר מועדף: סדרה בטלווזיה: כל לילה, ארץ נהדרת, ריאליטי עונה בשנה: קייץ מקום בעולם: מר דל פלטה איפה שנולדתי, אני גם מוכנה להכיר מקומות אחרים. חוף או הרים: חוף לישון או לקום: תלוי בזבזן או חסכן? חסכנית חלום: אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? יש מלא מקומות שאני רוצה להגיע אליהם איטליה, פריז, לונדון, ניו יורק, דרום אמריקה ועוד ועוד

ל א ק י

New member
יויו אין מחר 4 שעות [ספרות זה סתם.]

שם מלא: הא תאריך לידה: 13.8.89 מקום לידה: רוסיה
גובה: 169 חולשה: מה אכפת לכם. צבע אהוב: שחור אדום אוכל מועדף: בשר שתייה: בירה \ קולה קבוצת כדורגל: מ ז'אנר מועדף: מ סדרה בטלווזיה: צ עונה בשנה: קיץ מקום בעולם: ישראל חוף או הרים: חוף בהרים
לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? תגדירו את שניהם חלום: לעשות צניחה חופשית בלי שהמצנח יפתח אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? הולנד

gargamich

New member
אז תני לי את הכרטיס שלך ../images/Emo2.gif

מיך רוצה פאקינג הולנד

noooga

New member
../images/Emo9.gif

שם מלא: נגה --- תאריך לידה: 5.9.90 מקום לידה: ישראל גובה: 1.63 חולשה: לרקדנים
צבע אהוב: שחור אוכל מועדף: סלט שתייה: קולה קבוצת כדורגל: יאק! ז'אנר מועדף: לא יודעת.. סדרה בטלווזיה: אין עונה בשנה: קיץ
מקום בעולם: ישראל
חוף או הרים: חוף לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? בזבזנית חלום: להיות שחקנית |כוכב| אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? איפשהו באמריקה

אני עונה

שם מלא:לילוש תאריך לידה:2.11 מקום לידה:אילת גובה:נמוכה וזהו :) חולשה:חבר שלי צבע אהוב:שחור ואדום אוכל מועדף:אין משהו מסוים שתייה:מיצים של פריגת, ייגרבול, וכרגע כל היום תה (אני חולה) קבוצת כדורגל:אין ז'אנר מועדף:אין משהו מסוים סדרה בטלווזיה:אין משהו מסוים עונה בשנה:קיץ מקום בעולם:כל מקום טרופי עם חוף לבן ומים צלולים חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?תלוי חלום:לעשות ניתוח לייזר בעיניים, לפגוש את עופר ניסים אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?כל מקום טרופי עם חוף לבן ומים צלולים

NiKi†a

New member
אוקיי

שם מלא: שירן זה מספיק. תאריך לידה: 11.11.88 מקום לידה: כפר סבא. גובה: 1.66 חולשה: בנים יפים עם עיניים כחולות
[אבל לא רק]. צבע אהוב: כחול ושחור אוכל מועדף: ספגטי שתייה: קולה קבוצת כדורגל: בית"ר ז'אנר מועדף: רוק ומטאל סדרה בטלווזיה: כולם אוהבים את ריימונד, רוזוול, הממלכה.. עונה בשנה: חורף מקום בעולם: ארה"ב חוף או הרים: חוף לישון או לקום: לישון.. בזבזן או חסכן? חסכנית P: חלום: לטוס להופעה של מיוז. אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? שוב, ניו יורק

gargamich

New member
יו הממלכה ../images/Emo12.gif

זה הדבר המפחיד הזה?
אה והשרשור ההוא כבר לא יקפוץ
אז אהמ... חח כלב על התיק ^__^ איך הוא נראה? ^__^ וכן מה O: אני עוקב אחרייך

backstreet n1

New member
בלופ.בלופ.בלופ

שם מלא: אתי בן חמו תאריך לידה:24.6.89 מקום לידה:יזרעל,רחובות,קפלן
גובה: 1.74 חולשה: ממ..להמון דברים-בעיקר לבסב צבע אהוב: כתום אוכל מועדף: אורז שתייה: קולה קבוצת כדורגל: מזה? ז'אנר מועדף: בידורר? סדרה בטלווזיה:חברים!!! OC!!אנג'ל!!! הכי גאים!!רוזוול!! עונה בשנה: חורףף
מקום בעולם: יזרעל,גם כי לא הייתי בשומקום אחר
חוף או הרים: חוףף לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? חסכנית חלום: לשחק אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? האיים-הקריביים

../images/Emo58.gif

שם מלא: שלומצה , שלומץ, שלומצית...וכו'... תאריך לידה:23.3.89 מקום לידה: אין-לי-מושג גובה:1.57 בערך חולשה:אסף צבע אהוב: כמעט הכול אוכל מועדף: עם הכי פחות קלוריות שתייה: רדבול קבוצת כדורגל: ------ ז'אנר מועדף: אימה / קומדיה סדרה בטלווזיה: חברים, סקס והעיר הגדולה, סאות'פארק עונה בשנה:חורף מקום בעולם: ניו יורק חוף או הרים:הרים לישון או לקום: לישון בזבזן או חסכן? בזבזנית ! חלום: להיות לנצח עם אסף ....... אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? כל מקום שהוא מבודד.... ורחוק מאוד....

AndreaCorr ©

New member
~~~>

שם מלא: שרון. תאריך לידה: 25/8. מקום לידה: הקריה, ת"א. גובה: 167 פלוס מינוס. חולשה: לרקדנים. וברצינות- שיער ארוך אצל בנים. צבע אהוב: שחור. אוכל מועדף: כלמיני. שתייה: מים. קבוצת כדורגל: יאק. ז'אנר מועדף: של מה? סדרה בטלווזיה: אין. עונה בשנה: חורף. מקום בעולם: אירלנד. חוף או הרים: חוף. אבל לא מים. לישון או לקום: לישון. בזבזן או חסכן? מקום טוב באמצע. חלום: חיים מאושרים. אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? אירלנד.

תשובות

גובה:מטר שישים ומשהו חולשה:מממממממ למלא דברים צבע אהוב:שחור\כחול אוכל מועדף:מלא שתייה:מים קבוצת כדורגל:כלום ז'אנר מועדף: סדרה בטלווזיה:כולם אוהבים את ריימונד עונה בשנה:חורף מקום בעולם:פינלנד,ליטא חוף או הרים:חוף לישון או לקום:לישון בזבזן או חסכן?בזבנית חלום:יש לי מלא אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר?ממממ קשה

gargamich

New member
נו גם פאקינג אירלנד ../images/Emo10.gif../images/Emo99.gif

קרח אותי איתך לשם
אירלנד רוֹלז...

netaK

New member
../images/Emo26.gif

שם מלא: נטע לי :$ תאריך לידה: 24.5 מקום לידה: ת"א ישראל גובה: המממ בערך 1.55 :| חולשה: חתולים צבע אהוב: כחול אוכל מועדף: קרח שתייה: מים קבוצת כדורגל: :$ ז'אנר מועדף: רומנטי?
סדרה בטלווזיה: הכי גאים שיש עונה בשנה: חורף מקום בעולם: חו"ל
חוף או הרים: חוף לישון או לקום: לישווווווווווווווווווון בזבזן או חסכן? בזבזנית חלום: הממ לא יודעת כבר אם יתנו לך אפשרות לטייל באיזשהו מקום בעולם, באיזה יעד היית בוחר? קנדה :$

למעלה