פרק 167

daeve1

New member
זהו זה, החל מהפרק של היום אתם יכולים להיות...

בטוחים ש"האלופה 2" תיגמר כמו כל שאר הטלנובלות של הוט, שזה אומר, בסוף רע.

Tinkit16

New member
אני האמת שמתי לב שסער חזר להיות "רע".

סער פדידה חזרה לעצמו. בברכת גל אוחובסקי, עכשיו אפשר להגיד - שהאלופה2 התחילה

daeve1

New member
לא לזה התכוונתי...

התכוונתי שהסוף של "האלופה 2" יהיה רע כמו כל שאר הטלנובלות של הוט (מלבד "לחיי האהבה"). וככה לפי דעתי זה יגמר, יעל ותום ביחד, סער מת, מיטל מתה, ניקי מתה, ליאן מתה. הקלטת מתפרסמת, ג'זף נעצר ונשלח לכלא, זאביק חופשי ומתכנן לנקום בראש הממשלה שאחרי שגילה שהוא היה האחרי מאחורי הכל החליט לרחם עליו ולא להלשין עליו למשטרה אבל להרוס לו את הקריירה, וכך זה יגמר, רע רע רע! חוץ מלתום ויעל, כי למישהו חייב להיות סוף טוב.

daeve1

New member
ואני כמובן התכוונתי לקלטת שסער הקליט בפרק...

בעזרת זיווה, ולא לקלטת אותה מחפשים כל העונה, אבל אולי שתיהן יתפרסמו.

זה באמת נוראי

אבל אני חושבת שרק באלופה 1 היה סוף רע באיזה עוד טלנובלה היה סוף רע? הם לא מבינים שאנחנו רוצים דווקא שהטוב ינצח. אולי לא בצורה קיטשית ובנאלית אבל מי רוצה רע בלב? והרי זה היה כול היופי של סער ומיטל שהם לא היו קיטשיים ולכן אם היה סוף טוב זה היה מושלם :) הם פשוט הרסו הכול ואני מניחה שגם הפעם יהרסו...

daeve1

New member
באיזה עוד טלנובלה היה סוף רע?!

בדיוק כמו שכתבתי, בכל הטלנובלות של הוט חוץ מ"לחיי האהבה". "משחק החיים" נגמר ברע, "מיכאלה" נגמר ברע, "טלנובלה בע''מ", "האלופה 1" נגמר ברע, ועכשיו כנראה גם "האלופה 2" תיגמר ברע.

Rated RKO

New member
מה כבר היה רע

במשחק החיים? ירון וליה היו ביחד בסוף הסדרה באין מפריע, כנ"ל לגבי מיכאלה שם גיא ואסי היו יחדיו בסוף באין מפריע.

daeve1

New member
ב"משחק החיים"...

בסוף המאפיונר ששכחתי את שמו ברח מהכלא ואיים להרוג את ריקי וקובי, שזה אומנם לא קשור לליה וירון אבל זה בכל זאת סוף רע! וב"מיכאלה" בפרק האחרון באמת (121), בסוף רענן בורח מהכלא ומתכנן ביחד אם אורנה לרצוח את גיא ואסי.

Rated RKO

New member
אבל זה לא כמו בטב"ע ששם יב"ז מתה ואלופה שם

מיטל מתה. כאן יש רק איומים.

daeve1

New member
אה, אופס!! לא הבנתי נכון למה התכוונת...

את\ה צודק\ת שהיו רק איומים שם, אבל מצד שני זה בגלל שמטלנובלה לטלנובלה התסריטאים מרשים לעצמם לממש את האיומים וממש להרוג את הדמויות, אז זה היו רק איומים, אבל החל מ"טלנובלה בע''מ" הם כבר ממשים אותם, אז תאר\י לעצמך מה יקרה בסוף "האלופה 2", מדאיג מאוד!

AntilopA2

New member
מישהו אמר שיעל ותום זה רע?../images/Emo3.gif

אל תהרוג אותם כל כך מוקדם...בכלל לא בטוח שכולם ימותו-גם סער,גם ליאן,גם ניקי...

איזה חמוד סער מה הוא עושה בשביל מיטל!!!

אויש כמה שהתגעגעתי לסער הזה!!! פעם ראשונה שהייתי במתח באלופה 2

khzh120

New member
פרק יפה

אבל אני מאחלת כך את הסוף: 1.שסער וליאן יהיו ביחד... 2.שניקי תשתחרר מזאביק הסליחה "זבל" הזה כבר!!! שתהיה חופשייה לעשות מה שהיא רוצה. 3.שאסי וקארין יהיו ביחד. בסוף , יהיה מה שיהיה , רק שניקי וסער לא ימותו. פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק חמוד בכללי

khzh120

New member
קומונה שלי על האלופה.. ../images/Emo80.gif

http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26968 חבר'ה , המצב נואש. בבקשה תכנסו , בשבילי

למעלה