סקר חדש!

../images/Emo86.gifסקר חדש!../images/Emo86.gif

עד עתה נמנעתי מלפרסם את תוצאות הסקר הקודם, בשל אמונה גדולה בתורת הנאחס.
מאחר והעונה כבר נגמרה, מותר לבחון את הדברים ולשמחתנו- הצהלה גדולה. אז לפני שאנחנו פונים לסקר הנוכחי, הבה נראה מה היו תוצאותיו של הסקר הקודם, ששאל: "מאחר והאליפות כבר אבודה, מה המטרה הכי חשובה שעומדת בפנינו עד תום העונה?"
להלן התוצאות:
=======================
למקום השלישי הגיעו יחד 2 האפשרויות הבאות: * "לסיים מעל מכבי ובית``ר בטבלה. אם האליפות לא שלנו, לפחות להאכיל את היריבות המיתולוגיות שלנו אבק." * "לסיים מקום שני. גם כבוד, וגם אירופה." הרשו לי לשמוח ולהגיד- ששתי האפשרויות האלו אכן קרו בסופו של דבר.
למקום השני הגיעה הבקשה "הצנועה": "לנצח את מכבי בדרבי הקרוב. הדרבי הוא מעל הכל, ומכיוון ששאר המטרות רחוקות אז לפחות שנהנה קצת." כמה נפלא לדעת שגם הבקשה הזו- הושגה.
ולמקום הראשון, הגיעה השאיפה הגדולה ביותר של חברי הפורום: "לקחת את גביע המדינה. את העונה הזו צריך לסיים עם תואר." וכן חברים, *גם* זה קרה!
מסתבר שאת 4 המטרות שהעלינו בסקר- השיגה הפועל תל אביב. סגנות, תואר גביע, וניצחון בטבלה על יריבותיה הגדולות. ולחשוב שבזמנו עוד האמנו שנאלץ לבחור...
כל הכבוד להפועל, שהגשימה לנו את כל 4 המטרות!
הסקר הנוכחי מגיע בעקבות עזיבתו הצפויה של גרשון, ושואל: במידה ושמעון גרשון יעזוב את הקבוצה, מי השחקן שראוי לענוד במקומו את סרט הקפטן? אתם מוזמנים להצביע לסקר דרך הקישור הכחול שבראש הפורום, ומעבר להצבעה לנמק כאן, תחת השרשור הזה, את התשובה בה בחרתם. הרבה יותר נחמד אם תסבירו לגולשי הפורום, מדוע בחרתם באופציה שבחרתם וכך נפתח גם דיון בנושא הקפטן. כמו כן, כאשר שמעון יעזוב תתפנה עמדה נוספת. עמדת בועט הפנדלים!! אתם רשאים להוסיף בשרשור, גם את השחקן המתאים ביותר בעיניכם לעמדה זו. רוצו להצביע!

the red king

New member
הצבעתי!../images/Emo13.gif

אני כמובן חושב שלשביט מגיע לענוד את סרט הקפטן אם שמעון ילך, כי שביט הוא סמל של הפועל, ומימי גביע אופ"א עד לימינו אנו הוא מציל את שערנו פעפ אחר פעם. וגם, כמו שהוא סיפר ב"שישי חי", הוא סרב להצעות שהיו לו לפני כמה שנים מקבוצותינו המתחרות ובהן הוצע לו כסף רב יותר, אבל הוא בסופו של דבר נשאר איתנו. כי אין עלינו.
הוא שחקן נשמה, ותמיד מתבטא כמו שצריך. כל הכבוד. אני מאחל לו שימשיך עוד שנים רבות בהפועל. בקשר לעמדת בועט הפנדלים... אני לא בטוח, כי מי יודע לבעוט פנדלים אם לא גרשון. נראה לי אפשר לתת לברוך, אם ישאר, או לאנטבי, שידוע בבעיטותיו החזקות המרעידות את המשקופים והקורות לעיתים.

יואב ק.

New member
שביט, שביט, שביט ורק שביט

ואני לא חושב שיש אפילו סיבה לנמק, הרי זה מובן מאליו. יגאל אנטבי? פחחחחחחח, אני מקווה שהוא לא ימשיך בקבוצה.

Cheat 2 Win

New member
ללא ספק

שביט צריך לענוד את סרט הקפטן. שוער יציב, מנוסה וותיק. הוא האיש המושלם. אבל אל דאגה - שמעון לא יזוז מהפועל.

אולי במקום למחות,

תספר במי בחרת, ומדוע? וראבק, מי יקח את הפנדלים? הו, שמעון- ההיית או חלמתי חלום...?

יואב ק.

New member
אם יקרה המקרה

ושמעון לא ימשיך בהפועל, בועטים לא חסר. אבל אפשר להתמקד בברדה או אבוטבול, שניהם בועטים מצוינים. לטועמה (אם הוא חוזר) לא הייתי נותן לבעוט פנדלים כי הוא פשוט מחמיץ אותם כל הזמן.

ברור בשביט

למרות שאם אבוקסיס יהיה הקפטן זה לא יפריע לי יותר מידי, כי מבין שניהם אני חושב שיוסי מייחס לתפקיד הקפטן חשיבות גדולה יותר והוא יעלב אם לא יתנו לו. וגם בתור קפטן ליוסי תהיה לגיטימציה להתבכיין לשופטים ,דבר שהוא מבצע בהצטיינות.. כי הרי רק לקפטן הקבוצה מותר להעיר לשופט וזה קצת בעייתי לשביט לעזוב את השער ולרוץ להתלונן..

יואב ק.

New member
רק לקפטן מותר...

נו באמת, אם רק לקפטן היה מותר אז מספר המורחקים בליגה היה גדול פי שלושה לפחות...

זה נכון,אבל יש שופטים שבפרנציפ

מקפידים ומוציאים צהובים וזה קורה לא מעט. אם יוסי יהיה הקפטן,אני מרחם על השופטים.

רק שביטטטטטטטטטטטט

לפי דעתי שביט שלנו ראוי לענוד את סרט הקפטן ובאיזשהו מקום זה הרי ברור שהוא "היורש" אבל בואו נקווה ביחד (אשלייה,כן?) ששמעון ישאר ולא יהיה ויכוח על סרט הקפטן וכך גם לא יהיה ויכוח מי יבעט את הפנדלים...

יואב ק.

New member
ולקפטנים לא מוציאים צהובים?

אם אינני טועה ברקוביץ' היה הקפטן כשהוא חטף את האדום על אותה התנפלות מפורסמת.

למעלה