סקר חדש!

../images/Emo86.gifסקר חדש!../images/Emo86.gif

לפני שאנחנו פונים לסקר הנוכחי, הבה נראה מה היו תוצאותיו של הסקר הקודם, ששאל: הדגש|"עם תום הסיבוב הראשון, מהו הדבר הפאתטי ביותר שקרה מאז פתיחת העונה?"
להלן התוצאות:
=======================
במקום האחרון- התשובה הגורסת, כי הדבר הכי פאתטי שקרה העונה היה הציפיה והמחשבה שבכלל יהיה קרב על האליפות. מסתבר שרובנו חושבים שזה היה בסדר גמור להיות כה אופטימי לפני פתיחת הליגה.
במקום השלישי- נמצא השער העצמי של חליס בדרבי. 6.90% חושבים כי המכה הזו, היא הפאתטית ביותר. כנראה שהומור עצמי הוא לא הצד החזק שלנו.
למקום השני הגיעו יחד שתי תשובות: 1. 13.79% גורסים כי רמת השיפוט הנמוכה היא הדבר המביך ביותר בליגה שלנו. 2. אחוז זהה חושב כי דווקא שחקני בית``ר, המנסים לשווא להבין את ההוראות באנגלית של קאנן, הם הדבר הפאתטי ביותר.
ובמקום הראשון- עם רוב של 62.07% אחוזים, מי אם לא אייל ברקוביץ` וההצהרה שלו על כך שמכבי תל אביב הולכת לקחת ``דאבל`` השנה.
הו אייל, אייל. זה מה שקורה כשנכנסים למועדון מגעיל כמו מכבי תל אביב. הופכים להיות הבדיחה של החבר'ה.
הסקר הנוכחי מגיע בעקבות תחילת הסיבוב השלישי, ושואל: מאחר והאליפות כבר אבודה, מה המטרה הכי חשובה שעומדת בפנינו עד תום העונה? אתם מוזמנים להצביע לסקר דרך הקישור הכחול שבראש הפורום, ומעבר להצבעה לנמק כאן, תחת השרשור הזה, את התשובה בה בחרתם. הרבה יותר נחמד אם תסבירו לגולשי הפורום, מדוע בחרתם באופציה שבחרתם. רוצו להצביע!

יואב ק.

New member
המטרה הכי חשובה היא...

האמת שיש כמה מטרות חשובות וקשה להחליט מה יותר חשוב ממה, אבל אני אלך על סיום העונה עם תואר... מאחר שלמרות היכולת הלא משכנעת, הרושם הוא שלא נאבד את המקום בגביע אופ"א מבחינת הליגה, ולכן הגביע צריכה להיות המטרה העיקרית עכשיו. אם הקבוצה תזכה בגביע אז גם זה ידרבן אותנו לקראת העונה הבאה (כולי תקוה שבאמת העונה הבאה תענה על הציפיות) וגם ייתן טעם טוב לסיום העונה. וכמובן, שחקנים יוכלו להוכיח שמגיע להם חוזה לעונה הבאה.

מסכימה../images/Emo45.gif

לראות את גרשון מניף את הגביע זה תמיד תענוג, והפועל של השנה (על אף היכולת הלא משכנעת במחזורים האחרונים) ראויה לתואר. אגב יואב, אני מקווה שמלבד ההסבר, גם הצבעת בסקר עצמו.

יואב ק.

New member
מי הצביע לנצחון בדרבי

אני אשלח אותו לטיפול
שיהיה ברור - נצחון בדרבי זה חובה אבל אם זה כל מה שהמצביע המסוים רוצה אז מצבו קשה.

petertosh

New member
אני יכול להבין אותו

לא שזו צריכה להיות מטרה,אבל זה חלק מהדרך. ההרגשה שאתה יוצא מבלומי ו4\3 איצטדיון אדום צוהל לעומת מחנה צהוב מקופל,לא מחליף אותה בכלום. הצבעתי גביע למרות שלצערי אני לא מאמין שניקח עם איך שהדברים ניראים כעת.

petertosh

New member
גביע

יותר מידי זמן בלי תואר,כבר שכחתי את טעם ההצלחה.

אם לחדד את השאלה של הסקר ל-

מה אתה מעדיף? רק גביע ולא להשתתף באירופה? או רק אירופה ובלי גביע? אני בוחר באופציה של להשתתף באירופה. עם כל השמחה שיש בגביע, זה לא משתווה לאפשרות לשחק מול קבוצות אירופאיות בכירות בשלב הבתים של אופ"א. זו דעתי.

בגלל זה כתבתי שצריך לחדד את השאלה -

מי שבחר בסקר בגביע לא ויתר על האופציה של לשחק באירופה.

למעלה