רעים אתם... chop suey ATWA
E Evil Pig New member 26/11/06 #20 סליחה על החוסר טאקט, אבל מי את? הכינוי שלך מאוד לא מוכר לי בפורום.. אני מצטער שאני לא מזהה פשוט זה כינוי שלא ראיתי עוד..
סליחה על החוסר טאקט, אבל מי את? הכינוי שלך מאוד לא מוכר לי בפורום.. אני מצטער שאני לא מזהה פשוט זה כינוי שלא ראיתי עוד..
Q Queen nuli New member 26/11/06 #21 אני חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif רותם, נעים להכיר ומי אתה?
E Evil Pig New member 27/11/06 #25 אני דורון מטבעון בן 17 ספרי על עצמך.. ולמה להתגנב לפורום!? תודיעי בכל ההוד וההדר " חברייה אני פה!!!! " ככה תזכי לשרשור ברוכה הבאה נחמד וחביב בו כולם יוכלו להכיר אותך ואת תוכלי להכיר את כולם! ברוכה הבאה!
אני דורון מטבעון בן 17 ספרי על עצמך.. ולמה להתגנב לפורום!? תודיעי בכל ההוד וההדר " חברייה אני פה!!!! " ככה תזכי לשרשור ברוכה הבאה נחמד וחביב בו כולם יוכלו להכיר אותך ואת תוכלי להכיר את כולם! ברוכה הבאה!
Q Queen nuli New member 27/11/06 #28 ../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif אני רותם, בת 17 וחצי מבנימינה אממ לא ממש חשבתי על שרשור חדש, אבל נוטוב חברייה אני פהההD:
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif אני רותם, בת 17 וחצי מבנימינה אממ לא ממש חשבתי על שרשור חדש, אבל נוטוב חברייה אני פהההD:
S Sweet berries New member 27/11/06 #34 ../images/Emo113.gifכמה מקורי מצדך. שלום, אני בר אני בת 12 אני מפרדסיה ושורפות לי העיניים ממש וחזרתי מטיול איכס אז הרשו לי לנחם את עצמי באוכל נעים להכיר^^
../images/Emo113.gifכמה מקורי מצדך. שלום, אני בר אני בת 12 אני מפרדסיה ושורפות לי העיניים ממש וחזרתי מטיול איכס אז הרשו לי לנחם את עצמי באוכל נעים להכיר^^