האלופה

esterosh

New member
../images/Emo86.gif האלופה../images/Emo86.gif

מהיום כבר אפשר לראות ב-vod את הפרק הראשון.... אבל לא בגלל זה פתחתי הודעה... יש סרטון של מאחורי הקלעים באתר...(מראים קצת את עפר...) ויש שם הרבה תמונות חדשות שלו... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3379515,00.html ויש שפויילר (אני יודעת שזה ספויילר אבל ניסתי לחבר ספויילר ושלייפר ...יצא די מעפן תתגברו ...חחחח) בכל מקרה זה סרטון עם סיגי תום ואוסקר מהפרק הראשון נחמד...ואני לא ארחיב כדי לא להרוס אז זהירות
נראה לי שהבנתם ..לא? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3379970,00.html איזה תמונה מוזרה זאת
זה נראה שהקיר עומד ליפול כולם מנסים לברוח ורק תום חש סופרמן ומנסה לעצור את הקיר...כן חיברתי סיפור שלם לתמונה חחחחח

מ א י י ק

New member
חחח תודה אסתרוש =]../images/Emo19.gif

אגב,יש בVOD סיכום כזה של כל העונה הראשונה של האלופה, בכזאת עריכה ממש יפה,ראיתי את זה וממש נהנתי אז תראו מי שרוצה =]

esterosh

New member
אני ראיתי ולא הפסקתי לצחוק.

הקריין היה כל כך דרמתי ,והכי הצחיק אותי שאמרו אף אחד לא אוהב את תום חוץ מ-2 אנשים אוסקר וסיגי...איזה הגזמה ...טוב שהם לא אמרו בן אדם אין לך טעם לחיים לך תתאבד חחחחחחחחחחח אבל כל אחד והטעם שלו.....

מ א י י ק

New member
חחחחחח נכון זה היה כזה דרמתי../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

וראית את הסוף?!
עם המכשיר של הדופק
"ומישהו ישלם על זה בחייו" .... רק היו צריכים להוסיף צחוק של מכשפה: "הוו חעחעחעחעחעחע" וזה היה הופך לסרט אימה!!

esterosh

New member
חחחחחחחחח

סרט אימה של הפקה ערבית...בעיני הם היו יותר מידי דרמתים וציפתי למשהו אחר בפרק האפס, אבל זה לפחות הצחיק אותי אז חפיף...

esterosh

New member
ואחרונה

יש עוד אחת אבל היא לא מעניינת תראו באתר...

esterosh

New member
אני בדיוק הולכת עכשיו!

אז כנראה אני כבר אתחבר מחר... יום טוב!

esterosh

New member
2 הסבים של עפר באותה טלנובלה!

חחחחח תרגעו זה לא הסבים האמיתים של עפר...אבל למי שזוכר הסבא של כפיר (אפרים -הוגו ירדן- "החברה המכוערת של עלמה...ששש יש חתיכה על התקציב...")והסבא של תום (םאוסקר - מוסקו אלקלעי -"אז למה אתה לבד? אתה פייגלע?") אם עוד לא הבנתם שניהם ישחקו באלופה 2 ...זה בטח יהיה מאוד משעשע....

מ א י י ק

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

וואי מסכן עפר מוקף בסבים אשכנזים שמקללים כל היום !! XD אם הסבא מטב"ע יהיה כמו אוסקר זה יהיה ממש ענק XD

למעלה