איטליה?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo86.gifאיטליה?

איזה יופי טופי של מישחק. לא היה פנדל, אבל לא נורא, למי אכפת... זינאדין זידאן טיפש. הנבחרת האיטלקית צריכה לדגמן
. הו טוני עשה לי נבדל. ובאופן כללי, עכשיו כשנגמר, ארצות הברית תחזור להדחקה שכדורגל קיים, לא יהיו נושאים קשורים להתחיל איתם שיחה ויונתן ידבר איתי בערבים (הממ בעצם זה לא ממש).

StasAshdod

New member
סיפרו לי בעבודה

הלקוחות לא ראו בחיים שלהם כזה בן אדם שמח
רציתי לראות את המשחק אבל לא יצא לי.

matron

New member
אני לא ראיתי את המשחק. אבל סיפרו

לי שאיטליה ניצחה. וואי איך כל הבנים במלון הזה החרישו אותי! כל גול הם צעקו כמו משוגעים. רציתי ללכת ולהעיף להם איזה כמה כאפות אבל ויתרתי על העניין בסוף.

AngeIDust

New member
משחק מסריח

עשו לי עצוב הצרפתים, אבל לפחות גרמניה ניצחו את פורטוגל. והאיטלקים סתם מכוערים, לא מבינה מה עושים מהם כאלה סמלי סקס. וחבל חבל חבל על הצרפתים, היה ממש עצוב אתמול בפריז עזבו, אני עוד צריכה להתגבר!

AngeIDust

New member
די כבר עם כל השנאה הזאת לצרפתים

כל העיתונים בישראל כבר חודש יורדים על צרפת, כל פעם שהם מנצחים לא הגיע להם, אתמול השדרן במשחק אמר שאף אחד לא יזכור את זידאן ועם כל זה יש גם תגובות של ישראלים טיפשים שכל מה שיגידו על צרפת הם יהיו נגד. כולם קנאים במדינה הזאת, הישראלים אפילו לא הגיעו למונדיאל. נמאס! (הייתי צריכה לכתוב את זה איפהשהו אחרי כל הכתבות שקראתי)

ציקהלה

New member
מה הם לא צודקים?

אני לא אתפלא אם הם השתמשו בסטרואידים. חוץ מיזה ניראה לי שככה הישראלים מורידים את התיסכול מהפוליטיקה.

eynav br

New member
../images/Emo9.gif גם אני הייתי בעד איטליה!!

ושמחה שהם ניצחו

למעלה