ענבאך

New member
../images/Emo10.gif

אתם יודעים שבסוף של המומינים סנופקין מתעורר ומגלה שכולם היו חלום? זה עצוב. אגב, חזרתי מהטיו"ש

JUSThadas

New member
=]

"יש לי לחץ באוזניים וסרטים כחולים בראש, יש לי ערק ופסנתר ואין לי אהבה בינתיים..."

JUSThadas

New member
אני בונה על לקנות בקרוב את דיסק שלו

אני רק כרגע לא יודעת איזה...

../images/Emo210.gif

לא כדאי לך כ"כ את שיר טיול. או אביתר בנאי [האלבום השני.] או את עומד על נייר. אני חושבת שכדאי לך את אביתר בנאי בתור התחלה, וכשיהיה עוד כסף את עומד על נייר.

JUSThadas

New member
אני לא ממש בונה על שיר טיול

אולי בשלב יותר מאוחר. בינתיים אני חוסכת לי.

dont worry

New member
כן

וזו מחלה ממש מעניינת, כל יום היא משתנה. זה התחיל ביום שלישי בערב כשישבתי ורעדתי מקור מתחת לשתי שמיכות והמשיך להצטננות קלה, ואז ממש הרבה חום ועכשיו הסממנים העיקריים הם אף אדום והתמכרות לאקמול צינון.

../images/Emo24.gif תרגישי טוב ../images/Emo10.gif.

(נו, לפחות את לא מטומטמת כמוני וגרמת לעצמך להיות חולה. איכשהו, אני תמיד חולה כשאני בחופשים.)

JUSThadas

New member
אני גם גרמתי לעצמי להיות חולה.

וזה לא כזה אכפת לי כי זה היה שווה את זה. מצדי עוד פעם אני אכנס לים כשהמים קפואים, זה היה כיף. =]

האגס 1

New member
'בימת שיר' לשבוע זה - 26/3-1/4

רשת א' - ימי א'-ה' 15:50 קה"מ - ימי א'-שבת 11:55 מבחר משירי 'הטור השביעי' של נתן אלתרמן, שהשבוע מצויין יום מותו ה-36. קורא: גבי ינון קה"מ - ימי א'-ה' 22:55 ויום ו' 20:05 ימי א'-ג' - אנה הרמן קוראת מתוך ספרה החדש 'ספר הרפואות הפשוטות' ימי ד'-ו' - שרון אס קוראת מספרה 'נתיני השמש' הפירוט באדיבות עורכת הפינות, אורלי מורג הפינות מתפרסמות גם בפורום נופ"ש

למעלה