האחמית

New member
../images/Emo85.gif

אנשים!! מה נשמע? תכתבו משהו..............................כל דבר...... יש פה בכלל מישהו?

icודליה

New member
עוד 6 שבועות!

(כן, קמתי מהמחשב, הלכתי עד ללוח שנה, עיינתי וספרתי וחזרתי כל הדרך אל המחשב!)

icודליה

New member
נצל"ש

מי שפיספס אדיר מילר השבוע וגם מי שראה פשוט חובה חובה חובה לשמוע את הדבר הבא.. זה קורעעעעעעעעעעעעע (למי שלא ראה, הקול המצחיק, אחרי הקטע שכביכול נינט שרה "שובה אלייייייייי" ויש כזה הד... אז הקול הזה זה משאף, ובגלל זה אתם שומעים קולות צחוק ברקע, מן הקהל)

icודליה

New member
אבל רק חבל

שהם משדרים את זה בשישי בערב... אז מה אם אני דתייה שומרת שבת לא מגיע לי לראות...

mE and Me

New member
אבל אם אני לא טועה -

מותר להשאיר את הוידאו בטיימר, לא?

mE and Me

New member
ארץ נהדרת היה קורע... ../images/Emo6.gif

הקטע עם אמיר פרץ: "במלאת 8 שנים להירצחו של יצחק רבין, איומים על חייו של יו"ר ההסתדרות עמיר פרץ מצליחים להדאיג מאוד את פקידי משרד החינוך, החוששים כי יצטרכו להמציא מורשת למר פרץ. לכן, הוחלט לעת עתה כי בכל תחילת שנה תתקיים שביתת מורים בת שבועיים להזדהות עם מר פרץ ודרכו." וגם הקטע עם פר ההרבעה של שרון היה גדול

אכן. תוכנית נהדרת. ../images/Emo16.gif

ולמה משדרים את זה ביום שישי? מה לעשות, אבל לא כל המדינה שומרת שבת (אין לייחס כהתקפה, כמובן
), וערוצי הטלוויזיה פועלים כרגיל. כחלק מהשיטה שבה פועל ערוץ 2- כל זמן מסויים, שלושת הזכייניות מחליפות ביניהן את ימי השידור. הפעם יצא שקשת מקבלת את שלישי, שישי ושבת. קשת, בניגוד לכל זכיין אחר ששידר בשישי, המשיכה עם הקו שהיא עשתה בעונת חורף 2001 (רק בישראל & הבורגנים, למי ששכח), והשקיעה ביום שישי החדש. אני מנחש שבזמן הקרוב יהיה בלילה/צהריים שידורים חוזרים לתוכניות האלו, לא בטוח. בכל מקרה, תמיד אפשר לשים טיימר
.
ניר

zvozda4ka

New member
עוד מעט....

יתחיל 'קחי אותי שרון'-הגירסה הגברית,'כוכב נולד'-העונה השנייה,'אסתי המכוערת'-ההמשך... אני חותמת לכם שהתוכניות האלה לא יהיה בשישי בערב...

אסתי המכוערת עולה בשבת../images/Emo16.gif

עוד שבועיים (או שלושה? לא זוכר). כוכב נולד ושרון לא ברור עדיין. ונכון, זה לא יעלה בשישי- מהסיבה הפשוטה, יש כבר לוח שידורים מלא ליום שישי לפחות לארבעה חודשים. רק טלעד מסוגלת לשנות כל שבוע יום שידור של תוכנית.
ניר

למעלה