yonit107

New member
../images/Emo85.gif

בוקר טוב ומדהים לכל חברי הפורום היקרים סיגלוש , מאיה , קלי , מלכה , דליה , שירן , ורדית , מייק , דניאל המקסימים ואוהבי מייק ברנט האחד והיחיד שלנו מלאך
משמים מאחלת לכם מכל הלב עם הרבה אהבה יום מלא בהפתעות
והתגשמות כל החלומות ויום מתוק
מיוניתוש

Kelin

New member
../images/Emo210.gif לכל חברי הפורום !

מצטערת שנעדרתי אתמול מהפורום, בן הזוג המקסים שלי רוברט החליט להפתיע אותי בארוחת ערב רומנטית
לאור נרות ו כשהו משמיע לי ברקע את "כמה את יפה" של מייק , הוא יודע כמה אני אוהבת את מייק בראנט ואת שיריו... סיגל תודה לך על התמונות ששלחת לי אני מוסיפה כמה מהם לפורום ברשותך שיהיה לכולם יום נפלא ו-הפי וויקאנד !
שלכם, קלי

Malka61

New member
פה הוא באמת נראה בארוחת ערב ומאושר !

אחלה של תמונות קלי

עם הרמקול והקסדה הכי אהבתי

כל יום יונית מברכת את כולנו, כל הכבוד יונית, את לא חייבת, בטח לוקח לך זמן מהעבודה. היום קראתי בעיתון האינטרנט של הארץ כתבה על זה שלא רוצים לקרוא רחוב על שמו של זוהר ארגוב כי הוא היה אונס נשים, כלומר, ויתרו לו על זה שהיה נרקומן ורצו לקרוא רחוב על שמו, אבל בגלל שהוא גם היה אונס נשים, יש התנגדויות. חשבתי על מייק שלנו, שהיה קליל התמימות, שפירסם את מדינת ישראל בעולם, ששר בקלות בשפות זרות, שלא אנס אף אישה וגם אפשר להגיד שלא ידעו שלקח סמים. היו צריכים ממזמן כבר לקרוא רחוב על שמו. אנחנו המעריצים לא מבקשים את תל אביב, אנחנו רוצים רחוב בחיפה, עיר נעוריו. אבל נקבל כל מקום בארץ שיסכים לקרוא רחוב על שמו.

Kelin

New member
תודה שירן ../images/Emo210.gif

אני בעצמי בהלם מהתמונות המדהימות זה פשוט מדהים אותי כמה תמונות יש של מייק

yonit107

New member
../images/Emo204.gif

מאיה חמודה אני מברכת את כולכם בכיף ומכול הלה עם המון המון אהבה
לאנשים מקסימים ולפורום היקר של האחד והיחיד שלנו מייק
אני עובדת בחיפה בקרית הממשלה לא רחוק מביתו של מייק ברח שרה מאיפה שהוא התחיל את הקרירה שלו אני עוברת שם כמעט כל יום שאני יוצאת עם חברותי לעבודה לסיבוב קניות להרגיש את השמש כשאני עוברת ליד ביתו של מייק כולי צמרמורות וגעגועים למייק . את צודקת באמת צריכים לקרוא רחוב על שם מייק באזור חיפה המקום שבו גדל . את יודעת המצחיק הוא שאבא של מייק עבד בעיריית חיפה אומנם לפני הרבה שנים אז איך לא חשבו על זה עד היום . מייק הוא גאווה למדינת ישראל
אבל במיוחד לעיר חיפה שממנה מייק יצא . מאיוש המשך ערב נפלא ומקסים מיוניתוש

ככל הידוע לנו, מייק לקח כדורים חזקים כדי

להרדם בסוף כל הופעה וכדורים חזקים כדי שאחרי שלוש או ארבע שעות יתעורר לחזרות לקראת ההופעה הבאה. עד כמה שאנחנו יודעים, מייק לא לקח סמים.

למעלה