סקר

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifסקר../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

רציתי קצת להכיר אותכן יותר טוב..לדעת מה אתן מעדיפות ומה אתן יותר אוהבות... אז זה שאלון שאני חיברתי
נתחיל בהכרות..
1.שם: 2.גיל: 3.תאריך לידה: 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים: 5.צבע אהוב: 6.ארץ ועיר לידה: 7.סרט אהוב: 8.שיר אהוב: 9.ספר אהוב: 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם: 11.האם יש לך בעלי חיים? 12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה: 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..
וזהו....
פליזז תענו כולכם

אני עונה!

1.שם: מיכל 2.גיל: 13 וחצי(עוד חודש 14!!!) 3.תאריך לידה: 21.1.1992 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים:בנחמין רוחאס,לואיסנה לופילטו,קוקו,אשטון קוצ'ר, קווין קלארק והרשימה נמשכת... 5.צבע אהוב: כחול ושחור 6.ארץ ועיר לידה: ישראל ועיר זה חדרה אבל אני לא גרה שם כיום 7.סרט אהוב: "i am sam"אם שון פול 8.שיר אהוב: look what youve doneשל jet 9.ספר אהוב: הנסיך הקטן 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם:אחות 1 דקלה והיא גדולה ממני בארבע שנים 11.האם יש לך בעלי חיים? לא 12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה: המורדים 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת אין לי...אני שונאת להצטלם

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifטרלהלה

1.שם: מאיה 2.גיל: 16 עוד מעט! 3.תאריך לידה: 19.1 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים: זמרת- מישל ברנץ', זמר- בוב מארלי, להקות- גרין דיי, אוונסנס, בלינק, שחקנים- ג'וני דפ, רובין וויליאמס, אורלנדו בלום, קייט וינסלט, קירסטין דאנסט. בטח יש עוד אבל לא עולה כרגע. 5.צבע אהוב: ירוק 6.ארץ ועיר לידה: ירושלים 7.סרט אהוב: שר הטבעות 8.שיר אהוב: מליון 9.ספר אהוב: הארי פוטר 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם: 2 אחים ואחות. השמות חסויים
11.האם יש לך בעלי חיים? חתולה
12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה: זה 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת. לא מתחשק לי

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifעונה...

1.שם:
שרון 2.גיל:
16 וחצי 3.תאריך לידה:
14/4/89 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים:
אשטון קוצ'ר, צ'אד מייקל מארי, ג'וש הארטנט 5.צבע אהוב:
כחול 6.ארץ ועיר לידה:
אר"הב, ניו יורק 7.סרט אהוב:
יש הרבה 8.שיר אהוב:
נ"ל 9.ספר אהוב:
אין 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם:
2 אחיות מישל ולירון 11.האם יש לך בעלי חיים?
לא 12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה:
רק פה 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif קדימה צעד

1.שם: חלימית 2.גיל: 17 3.תאריך לידה: 12 בספטמבר 88 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים: קיסרטין דאנסט, התאומות האולסן, קמי, ריס וויתרספון, צ'אד מייקל מורי, אדם ברודי, מישה ברטון, לינדזי לוהן, הילרי דאף, ג'וש הארטנט, ריאן פליפה, יהודה לוי, אסתי גינזבורג, בר רפאלי. חלק אני סתם אוהבת איך שהם מתלבשים. 5.צבע אהוב: חום 6.ארץ ועיר לידה: חדרה, ישראל 7.סרט אהוב: טיטניק, ארמגדון, את מטורפת אתה חתיך, הרדוף לבן 8.שיר אהוב: המון 9.ספר אהוב: בדיוק אתמול קראתי הר אדוני בשביל ספרות וזה ממש ספר יפה
ועוד כמה.. 10.האם יש לך אחים/אחיות? כן כמה? 2 בנים או בנות? בנות ושמותיהם: נייטו 11.האם יש לך בעלי חיים? לא
12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה: אני בקושי במחשב, אבל אופנה בעיקר. והמורדים. ומחפשת תמונות בתאומות אולסן, הילרי דאף ולינדזי לוהן. 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאת ממש יפה. ../images/Emo99.gif

וגמאני בדיוק סיימתי את הר אדוני. ספר ממש מיוחד....

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif תודה יא מדהימולה../images/Emo25.gif

ונכון הספר כתוב בצורה ממש יפה? אני ממש שקעתי לתוכו, סיימתי אותו תוך שעה בלי הפסקות. ובכלל הייתי צריכה לעשות עליו עבודה בחופש הגדול חחחחחח ולא קראתי כי הוא נראה משעמם. אבל הופתעתי, הוא באמת יפה.

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifנכון

גם ממש אהבתי את הדימויים והמטאפורות. התחלנו לקרוא אותו ביחד בשיעור ספרות ולא אהבתי את הרעיון אז החלטתי לסיים אותו לבד בבית.

כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo122.gif

1.שם:דפנה 2.גיל:13 וחודש 3.תאריך לידה:25-10-1992 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים:מלא 5.צבע אהוב:אדום וכתום 6.ארץ ועיר לידה:ישראל ואני חושבת שנולדתי בבית חולים עפולה אז לא נולדתי ברמת ישי... 7.סרט אהוב:כל מיני 8.שיר אהוב:מלא 9.ספר אהוב:כל סדרת "הארי פוטר" 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם:אח ואחות,אבישי ויעל 11.האם יש לך בעלי חיים?לא 12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה:פה ולינדזי בערך.. 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..אממ,לא ניראה לי

כמה זמן לא הייתי פה../images/Emo122.gif

1.שם:דפנה 2.גיל:13 וחודש 3.תאריך לידה:25-10-1992 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים:מלא 5.צבע אהוב:אדום וכתום 6.ארץ ועיר לידה:ישראל ואני חושבת שנולדתי בבית חולים עפולה אז לא נולדתי ברמת ישי... 7.סרט אהוב:כל מיני 8.שיר אהוב:מלא 9.ספר אהוב:כל סדרת "הארי פוטר" 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם:אח ואחות,אבישי ויעל 11.האם יש לך בעלי חיים?לא 12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה:פה ולינדזי בערך.. 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..אממ,לא ניראה לי

MiS PeRFeCToS

New member
../images/Emo71.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

1.שם:
הגות 2.גיל:
16 וחצי 3.תאריך לידה:
9.4.89 4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים:
אממ המורדים בעיקר... כמה שחקנים מטלנובלות אבל בעיקרון אין מישהו בעיקר (חוץ מקמי ובנחה כמובן
) 5.צבע אהוב:
אממ ורוד-סגול, תכלת, עוד לא החלטתי... 6.ארץ ועיר לידה:
ישראל
בטבעון (הישוב שלי) 7.סרט אהוב:
המורדים 8.שיר אהוב:
אין משהו מיוחד, זה משתנה 9.ספר אהוב:
אהבתי מאוד את הנסיכה הקסומה... וגם הארי פוטר
ועוד כל מיני שלא יוצא לי להזכר בהם... 10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם:
אחות אחת בת 13 וחצי 11.האם יש לך בעלי חיים?
כן, דינקי הכלב המתוק שלי
12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה:
זה
13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת..
יש לי את התמונה ששמתי מהטיול

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

1.שם: ירדן
2.גיל: 16 וחודש וחצי
.. קולולולו
3.תאריך לידה: 16.10.1989
4.שחקנים,זמרים,שחקניות,זמרות,להקות וכל המפורסמים שאתם אוהבים: אני לא מעריצה אף אחד.. וזמרים ולהקות אם אני אתחיל אני לא אסיים לעולם כנ"ל שחקנים שאני אוהבת, אבל אני אוסיף שני שחקנים שאני מאוד אוהבת בעיקר בזמן האחרון אדם ברודי ובנג'מין מקאנזי
ולהקה שהתחלתי לאהוב מאוד לאחרונה בית הבובות
5.צבע אהוב: ורוד וירוק 6.ארץ ועיר לידה: ישראל, תל אביב
7.סרט אהוב: פורסט גאמפ, חומות של תקוה, מולאן רוג' 8.שיר אהוב: יש הרבה.. אבל אני מניחה שהכיהכי את your song 9.ספר אהוב: אין.. חחח אולי 'כל החיים לפניו'. [בין היחידים שקראתי
]
10.האם יש לך אחים/אחיות? כמה? בנים או בנות? ושמותיהם: אח אחד.. בן 14 הוא יהיה בינואר ושמו בישראל- גלעד. 11.האם יש לך בעלי חיים? לא.. הלוואי
12.הפורומים שאני כותבת בהם הכי הרבה: כאן ו'בנות' [למרות שלאחרונה אני הרבה פחות על המחשב] 13.ודבר אחרון-בבקשה שימו תמונה שלכם מהתקופה הזאת.. שמתי אותה אתמול.. והיא מאתמול אבל מילא

y a ® d e n

New member
ZARA../images/Emo99.gif

לצערי הוא לא שלי אבל יש לי הרגשה טובה שאמא שלי תקנה לי אותו
[מעניין כמה הוא עולה.. :-\ לא בדקתי אתמול.. בטח 100 ומשהו, השאר שהיו שם גם עלו 100 בערך]

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אוף הייתי בזארה בסנטר

ולא מצאתי כלום. ויש להם נעליים חמודות אבל למה יקר?

«Nitzan»

New member
חחחחע ירדן איזה תמונה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

כמו מרגלת חח אבל מדהימה כתמיד

למעלה