J jenn aniston New member 12/8/03 #13 ../images/Emo85.gifכן אבל אם תשים ../images/Emo23.gif טוב טוב אז תבין שכתבנו את ההודעות האלה לפני שהיה את הפיגועים...
../images/Emo85.gifכן אבל אם תשים ../images/Emo23.gif טוב טוב אז תבין שכתבנו את ההודעות האלה לפני שהיה את הפיגועים...
I inbar love benja New member 12/8/03 #15 ../images/Emo42.gif בוקר....! טוב אני לא יכולה להגיד בוקר טוב כי זה לא אז קבלו ממני רק בוקר!
S shanyz New member 12/8/03 #17 בוקר טוב אוף, פספסתי את השידור הרדיו תכננתי להגיד לאחותי שתקליט לי...הייתה לי כבר מוכנה קלטת קטנה כזה לשים בטייפ אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
בוקר טוב אוף, פספסתי את השידור הרדיו תכננתי להגיד לאחותי שתקליט לי...הייתה לי כבר מוכנה קלטת קטנה כזה לשים בטייפ אוףףףףףףףףףףףףףףףףף
N NeTuSh2 New member 12/8/03 #25 אני ממש עצובה ../images/Emo7.gif באמת... לא יהיה יותר משחק החיים!! בחיים לא נקשרתי ככה לתכנית.. אני כ"כ אתגעגע לכל השחקנים המתוקים אני ממש מקווה שהם ימשיכו להיות הרבה בטלוויזיה, כולם אוף ביי אנשישים.. נ-ב- מישהו ראה את "ריקוד הציפורים"?
אני ממש עצובה ../images/Emo7.gif באמת... לא יהיה יותר משחק החיים!! בחיים לא נקשרתי ככה לתכנית.. אני כ"כ אתגעגע לכל השחקנים המתוקים אני ממש מקווה שהם ימשיכו להיות הרבה בטלוויזיה, כולם אוף ביי אנשישים.. נ-ב- מישהו ראה את "ריקוד הציפורים"?
J jenn aniston New member 12/8/03 #29 ../images/Emo85.gifאני לא מאמינה שזה נגמר../images/Emo70.gif עדיין לא עיכלתי את זה אני כל כך עצובה בגלל זה ואין לי מצב רוח לשום דבר אני כל כך אוהבת את השדחקנים והסידרה שזה פשוט לא יאומן
../images/Emo85.gifאני לא מאמינה שזה נגמר../images/Emo70.gif עדיין לא עיכלתי את זה אני כל כך עצובה בגלל זה ואין לי מצב רוח לשום דבר אני כל כך אוהבת את השדחקנים והסידרה שזה פשוט לא יאומן
S S A IP II IR New member 12/8/03 #30 חחחחח כתבנו כמעט באותו זמן אותו דבר בהפרש של דקה.......חחחחחחחח........
J jenn aniston New member 12/8/03 #31 ../images/Emo85.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
S S A IP II IR New member 12/8/03 #34 ../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifכנסו../images/Emo26.gif דווקא היום לא קיבלתי ת'עיתון (ידיעות), מישהו יכול לסרוק ת'כתבה בבבבבבבקקקקקקקקקקקשששששששהההההההה
../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifכנסו../images/Emo26.gif דווקא היום לא קיבלתי ת'עיתון (ידיעות), מישהו יכול לסרוק ת'כתבה בבבבבבבקקקקקקקקקקקשששששששהההההההה
R REBELDE 16 New member 12/8/03 #32 בוקר טוב לכל הפורום הנפלא הזה! היום היום הזה ממש......... היום הרג הגדול שכל כך חיכנו לזה...ועצוב שנפרדים! משהו יודע אולי אם היום יש גיא פינס? שוב דברים על משחק החיים!
בוקר טוב לכל הפורום הנפלא הזה! היום היום הזה ממש......... היום הרג הגדול שכל כך חיכנו לזה...ועצוב שנפרדים! משהו יודע אולי אם היום יש גיא פינס? שוב דברים על משחק החיים!