Music Dictionary

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif אם הם היו גרים בארה"ב אז...

כל המעריצות האירופאיות היו שונאות אותם שנאת מוות
הם גרים בגרמניה
, והם רוב הזמן בסיבוב הופעות. הוא איבד את הקול וגילו שיש לו סיסטה [משהו כזה] בגרון ואם הוא לא היה עושה את הניתוח אז הוא לא היה יכול לדבר / לשיר יותר [לעולם מוחעחעח XD ]

../images/Emo85.gif:O וואי מפחיד ..

רגע אז את אומרת כאילו שמי שגר בארה"ב המעריצים באירופה שונאים אותם ? :-O

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif בערך XD

כאילו המעריצות בארה"ב לא ממש מעריצות אפשר להגיד שהלהקה מלקקת להן את התחת XD [ביטוי כן ? XD ] דבר ראשון שהמעריצות מאירופה כועסת זה שהמעריצות בארה"ב מקבלות הרבה הרבה יותר הופעות דבר שני זה שהמעריצות מארה"ב בכלל לא עוזרות ללהקה להתקדם כי הן לא מצביעות לשום טקס כי הן חושבות שהבנות מאירופה יעשו את זה [ ובגלל זה אני הייתי נגד להצביע לVMA אבל כנראה שיש כמה אלפי מעריצות לא חכמות כל כך XD ] ודבר שלישי זה שלא נראה לי הוגן שבנות מאירופה ישלמו 60-80 יורו להופעה בזמן שהבנות מארה"ב משלמות 15-17 דולר בקושי ... וזה גם לא משתלם ללהקה :/

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif עכשיו גם נזכרתי למה המסיבה של טוקיו לא

בארה"ב בסוף משתי סיבות 1 כבר רשמתי אותה XD 2 כי היה איזה כמה חודשים שהמעריצות האירופאיות והאמריקאיות התחילו מלחמה אחד נגד השנייה והיו ריבים ובלה בלה וטוקיו החליטו [גם בגלל הסיבה הראשונה וגם מהסיבה הזאת ] להעביר את המסיבה להומבורג [העיר שהם גרים בה XD ]

../images/Emo85.gif החיים לא הוגנים ../images/Emo3.gif

אממ האמת שאני לא יכולה להזדהות איתך כי מקפליי
ממש הוגנים :]]] ב2009 יש להם סיבוב הופעות באירופה [אם אני לא טועה] והם הולכים למקומות שבדר"כ הם יודעים שיש להם שם מעריצים .. וכן .. זה מאוד מבאס שזה ההבדל בין אירופה לארה"ב ובכלל אמריקה \: אז שווה לגור שם

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif דווקא אני מעדיפה לא לגור שם XD

אני מעדיפה לגור באירופה אם כבר... מכמה סיבות פשוטות 1- ארה"ב יגיעה היום והיא לא תיהיה המעצמה החזקה -והיום הזה קרב 2- רוב הלהקות מארה"ב מגיעות בסוף גם לאירופה אז מה זה משנה XD ובקשר לטוקיו מיצידי שילכו ויגורו שם XD אבל הם לא יעשו את זה הם בעצמם אמרו שהם לא הולכים לעזוב את גרמניה XD, ובקשר למעריצים בארה"ב אין להם שם מעריצים XD יש להם מעריצי מראה שם XD אף אחת לא מעריצה את הלהקה עצמה [לפחות רובן ככה ] היה כמה פעמים שזה היה נראה כאילו טוקיו משלמים לכל ה"מעריצות" שם כסף כדי שיהיו להם אנשים בקהל XD

../images/Emo85.gif../images/Emo6.gif עד כדיי כך XDD

טוב האמת גם בת דודה שלי אוהבת את טוקיו וכשנסעתי לארה"ב אז היא ביקשה שניקנה לה דיסקים משם ולא היה כלום והמוכר גם לא הכיר אותם וגם לא בת דודה שלי שגרה בארה"ב הברית

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif בידיוק ! XD אף אחד לא מכיר אותם שם !

לאף אחד לא איכפת מהם XD רק מי שרואה אמטיוי יודע מי הם XD וגם זה בקושי XD כי הם היו רק בTRL וזהו XD ובועד כמה תוכניות וברדיו וזהו

../images/Emo85.gif../images/Emo20.gif ל ../images/Emo20.gif

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות מהארץ שמתחילות באות ל.

../images/Emo85.gif../images/Emo20.gif ש ../images/Emo20.gif

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות מהארץ שמתחילות באות ש.

MEyTi L O

New member
שרון ליפשיץ

שרון ליפשיץ פרצה לתודעת הציבור הישראלי בסוף שנת 1984 עם הסינגל השלישי שהוציאה לרדיו, "גידי" [
] . השיר, שנכתב בשיתוף עם דן תורן והולחן על ידה, היה בהשראת חברה לילדות גידי יובל, שעזב את תל אביב, העיר בה התגוררה. אממ .. השיר היחיד שמצאתי
- http://www.youtube.com/watch?v=Vx5iJu-1olo

MEyTi L O

New member
כי אין לי חיים !!!! ../images/Emo122.gif

חחחחחח סתםסתם - היה לי יום של"ח .. סתם קמתי כל-כך מוקדם ! הגעתי שעה לפני שהייתי אמורה ובכלל יצאנו משם שעה אחרי> <

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif אנחנו בכלל לא לומדים שלך :|

ומזל שכך XD, אני שונאת טיולים
ובכלל זה נשמע מקצוע מיותר XD

esterosh

New member
וואי זו אחלה פינה!!!!../images/Emo47.gif

אהבתי את כל הסרטונים ששמתן. אני אחפש משהו לשבוע הבא..כי השבוע כבר אין לי כל כך כוח,אבל תמשיכו עם הפינה הזאת..היא ממש מעניינת. תודה רבה על כל הקישורים

למעלה