הפרק היומי (לא ראיתי שרשור)
The Results of the Sims Jurries are as follows: וואן פוינט/א פואה /איינן פונט/אנו ואתמוס/נקודה אחת >
עדן, את לא יכולה להיות לבד יותר ? גו'ין דה קלאב דיר ! טו פוינטס / דה פואה / צביי פונקטה / דיו ואתמוס / שתי נקודות >
אמנון נשמע ממש מזעזע
מזכיר לי בליינד דייטים בעעעע

אני שונא את זה טרי פוינטס / טרואה פואה / דריי פונקטה / טריס ואתמוס / שלוש נקודות >
אוף שוב הוא ? באיזה זכות הוא נכנס ככה ? זה חצוף ממש, לדעתי הוא צריך לחכות בדלת שדניאלה תקרא לשירלי (מה גם שהוא חנפן) פור פוינטס / קטרה פואה / פיר פונקטה / קוואטריס ואתמוס / ארבע נקודות >
יהודהל'ה אתה אוהב נערות חלושות שצריכות הצלה ? אם תתפשר על גבר במקום נערה, ואחד שלא צריך להציל אותו - איימ יורס
פייב פוינטס / סנק פואה / פונף פונקטה / פנטה ואתמוס / חמש נקודות >
מה ?, גם יונת וחנאג' רואים אהבה מעבר לפינה ? סיקס פוינטס / סי פואה / זקס פונקטה / אקסי ואתמוס / שש נקודות >
יש לך איזה בחור נחמד להכיר לה ? כן, קוראים לו יקי!
זה נגע בנקודה רגישה

סבן פוינטס / סאט פואה / זיבן פונקטה / אפטה ואתמוס / שבע נקודות > עדן מתוקה, גם אני רוצה שיקי יהיה כאן ויחבק אותי - אז מה אני לא מקבל את זה ? זהו, צאי מזה, בעל של אחותך. אייט פוינטס / ווי פואה / אחט פונקטה / אוקטו ואתמוס / שמונה נקודות > הוא הלך לאליאן, מה שאני רואה בחומרה רבה, אני כבר מזמן הגעתי למסקנה הוא לא יכול בלי לבגוד, כאלה אנשים בחיים לא יוכלו שתהיה להם זוגיות. ובכלל הוא היה צריך תירוץ כדי להעדר ליותר זמן אז הוא המציא את הסיפור הדבילי הזה על הפיצוציה של הרצל. טן פוינטס / די פואה / ציי פונקטה / דאקה ואתמוס / עשר נקודות > האם אמנון השמין ?, טוב בפעם האחרונה שראיתי אותו זה היה כשהוא ייצג את ישראל בארוויזיון 1987 והוא נראה יותר רזה והאמת גם יותר צעיר משהו... אז אני לא כל כך יכול לשפוט
טלווב פוינטס / דוז פואה / צוולף פונקטה / דודקה ואתמוס / שתיים עשרה נקודות >
ש כ ב ת י ע ם ע ו ד ד