כנסו

../images/Emo85.gif ../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

שמעו משהו.. אני רואה לי חברים כמו בכל שבת... וכמו שרק ערוץ 22 מסוגל יש פרסומות... באחת מן המקבצים אני רואה פרסומת ל"יום טוב".. ושם מופיע לא אחר מאשר יהודה לוי
אשר לכבוד יום טוב.... ותקראו טוב טוב(
): הולך לעזות בנג'י
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני בשוקקקקקקק
(טוב אני עם הפחד גבהים שלי.......

יואווו בדיוק באתי לכתוב את זה...

איזה פחדדדד....גם לי יש פחד גבהים נוראי...
כפרה עליו מושלם שליי...שיזהרר....

כן,הוא ממש נשמה טובה.הוא מוכן

לקפוץ באנג`י מאחד הבניינים הגבוהים של ת"א (זה מה שאמרו),והכל למען הילדים. איזה מאמיייייייייייי!!!

dht160

New member
הוא אמור לקפוץ באנג'י ב'יום טוב'

אני כמובן ידאג להביא לכם תמונות מהארוע גיא

חחחח כן! גם אני ראיתי וגם הייתי

בהלםםםםםם הוא לא נורמלי!!!! אחותי היתה במטבח ואני בסלון.. ישר קראתי לה וצעקתי לה את זהההה..... אמאאאאאאאא לההההה

k a b o o k

New member
גם אני ראיתי../images/Emo70.gif

כל הכבוד לו.., מה שעושה למען הילדים..
מקווה שיצא בשלום, ולא יקרה לו כלום..

orhila

New member
תעזרו לי להחליט!

הבת שלי הילה בת 6 כששמעה על יהודה שעומד לקפוץ באנג'י ביקשה ממני לארוז לה תיק והיא רוצה לסוע לקפוץ ביחד עם יהודה כי היא ממש רוצה לקפוץ באנג'י ותאמינו לי אין לה טיפת פחד...., מה הייתם עושים במקומי מאפשרים לה?

../images/Emo85.gifשמעי..

אני לא חושבת שיש לך בעיה מאחר ולא יתנו לה לקפוץ יחד איתו... אבל אם כן... אני לא חושבת שאת צריכה לשלול זאת ממנה... אבל אני עדיין לא יודעת מזה כשיש לך ילדים אז אני לא חושבת שאני יכולה לומר... אבל לפי דעתי האפשרות הראשונה סבירה יותר
בייחוד בגלל גילה הצעיר

../images/Emo59.gifבנגי'

אם זה מה שהיא הכי רוצה וזה יעשה לה טוב אז למה לא ? ואם בכול זאת היא תחליט לעשות ואת תסכימי אז שיהיה לה בהצלחה

orhila

New member
תודה על היעוץ, אני משוכנעת שלא תהיה

לי ברירה ובתי תקפוץ בנג'י אם לא עכשיו תוך מספר שנים קטן, זה מקרה קלאסי שהאמא פוחדת יותר מהבת, למרות שכבר עשיתי סנפלינג מגובה 60 מטר ועוד בתור מדריכת הקבוצה, כלומר ראשונה לפני החניכים וכאשר צריכים להוות דוגמה, אבל עם הרבה פרפרים בבטן כי אני פחדנית. דרך אגב בין משתתפי הפורום אין מתנדבים או יותר נכון מתנדבות לקפוץ עם יהודה?

love amor

New member
ברור שיש...אבל למה שיתנו לנו?!

אם את יודעת על משהו שמחפשים תגידי

../images/Emo85.gifלאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק מלהסתכל למטה ממקום ככ גבוה אני אמות.. עוד לפני שאני אגיע לקרקע

love amor

New member
איילת אל תדאגי

במפגש פורום הבא נעשה ביחד בנג'י מעזריאלי ואז לא תפחדי יותר
(או שתהיה לך טראומה לכל החיים-אבל מה זה משנה) אוףףףף אני רוצה בנג'י!! איזה מעצבן והוא עוד עושה את זה למען הילדים?! כאילו אנשים יתרמו כדי שהוא יקפוץ! חחחחחחחחח

../images/Emo45.gif

הייתי מתה לקפוץ בנג'י עצם החוויה עצמה אבל נראה לי שזה יחכה לי עוד כמה שנים בכול מקרה שלבת שלך תהיה קפיצה מהנה וכול הכבוד לך על הרוח הספורטיבית

Ch00kAr GirL

New member
נשמהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מושלם..הוא הולך לעשות הכל בשביל הילדים
כפרה עליו

יאווווו הוא כזה נשמה אני מאחלת לו

בהצלחה ודבר שני לזקנה לבת שלך יש שם פשוט מ-ה-מ-ם ב-
הילה (ולא אחרת
)

למעלה