!!

../images/Emo85.gif../images/Emo103.gif../images/Emo68.gif../images/Emo153.gif../images/Emo62.gif!!

שלום ושנה מתוקה לכולם
רציתי לדעת האם נכונה השמועה שנשמעה באוזניי ש... זה חוזר!!!!!
ואם שיקרו לי, אז מישהו יודע מתי זה ייחזור???? כי שמעתי שבנות גילמור חוזר בקרוב, אז מן הסתם שגם "הכי גאים שיש" יחזרו, לא?
ואם כן, האם זה יהיה רק בכבלים או גם ב-"Yes"
ו
לכל מי שיענה לי

netaK

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

כרגע לא ידוע לנו על חזרת הסדרה וגם לא שמעתי שבנות גילמור חוזר, אם יהיו עדכונים בטוח יהיה פה בפורום אז תחזרי תבדקי מדי פעם

סילביא

New member
נצל"ש אולי זה רק אני

אבל היום ראיתתי את מופע שנות ה70 (כן משועממת וגאה בזה!!) ולא יכולתי להתעלם מהעובדה שהבחור.. נו שחכתי את שמו, החתיך..קוצ'ר משו.. פשוט נורא נורא נורא מזכיר שם את בראיין (בחיצוניות כמבן) אולי זו רק התספורת? אולי לא.. בכל אופן בטח למעריצות בראיין יהיה מה להדיג בנושא לא הפשוש מצד שמאל לא קשור להכי גאים.. אבל זה בעלי לעתיד וחוץ מעיניים ירוקות מדהימות יש לו חזון!!!!! אל תדאגו, מבטיחה לא להציף בתמונות שלו (שלא תעשו לי אמבוש כמו בהודעה מתחת..חחחח)

רינת4

New member
יעלי...

הרבה בעלים לעתיד יש לך. כמה םעמים את מתכוונת להתגרש או שאת מוכנה לאפשרות שיאשימו אותך ב...פרח לי השם של זה מהראש אבל את בטח מבינה למה אני מתכוונת. אגב- מי זה בתמונה?

סילביא

New member
משהו כמו פוליגמיה

אין לי בעיה .. אני אסדר את זה..לילה בחודש עם כל אחד....... שמו חואקין פוריאל הוא בן 28 שחקן ארגנטינאי כיום ניתן לראות אותו בארץ ב "אני צועני" יש לו עיניים ירוקות מדהימות , חיוך שחבל"ז וגומות חן יפות יותר משל "קחי אותי" אגב ככה נראים המון המון המון גברים ארגנטינאים ותנחשי לאן אני טסה בסוף החודש?!?!?!!?!?!?!?!

סילביא

New member
ורינת..

אם את רוצה לראות את העיניים שלו לכי עוד 2 שרשורים למטה שמתי שם תמונה שלו

mya 6

New member
לא יעל.. זה לא רק את..

הרבה פעמים באו אלינו עם תמונות של אשטון (קלסו) ושאלו אותנו עם בריאן והוא הם בעצם אותו אחד. מה שעושה את זה לתופעה ממש משונה.

סילביא

New member
בואו לא ניסחף!!!

דומים -קצת אותו דבר!??!?!!!?מישהו חייב לקנות משקפיים וזה לא אני......

ofrikit

New member
אממ...

זה רק אני או שעוד מישי חושבת...שהם ממש ממש ממש ממש ממש לא דומים?!?!?

ayaliar

Well-known member
שניהם נראים מעולה

אבל אני לא רואה שום שמץ של דימיון ביניהם

ofrikit

New member
והנה גייל..

חיפשתי 2 תמונות שמזכירות ואני לא רואה דמיון!! זה הכי קרוב שמצאתי..

סילביא

New member
יופי אבל

את שמת 2 תמונות שבהן הם ממש לא דומים.. הם אפילו לא באותה פוזה. יש תמונה אחרת של גייל ששם הוא נראה דיי דומה לאשטן הזה. שיהיה כאן ברור- גם לדעתע גייל נראה יותר טוב מהקוצין הזה .. אבל חייבים להודות... יש דימיון

ayaliar

Well-known member
כלום. אפילו לא קטן

הם דומים כמו שאורלנדו בלום דומה לג'ורג' קלוני

למעלה