שרשור כל מה שלא קשור לאהבה מעבר לפינה, ומה שקשור ולא מצריך הודעה חדשה, הכל ל=כ=א=ן
א אביחי 33 New member 19/7/05 #1 ../images/Emo85.gif שרשור ../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאהבה מעבר לפינה, ומה שקשור ולא מצריך הודעה חדשה, הכל ל=כ=א=ן
../images/Emo85.gif שרשור ../images/Emo32.gif כל מה שלא קשור לאהבה מעבר לפינה, ומה שקשור ולא מצריך הודעה חדשה, הכל ל=כ=א=ן
ט ט ל ו ש1 New member 19/7/05 #2 אוף, איזה באסה. כפיר אדרי לא עלה אני בשוק, יש לו קול מדהים. ואני בכלל לא מבינה, למה קסניה לא עלתה משו לא נראה לי
אוף, איזה באסה. כפיר אדרי לא עלה אני בשוק, יש לו קול מדהים. ואני בכלל לא מבינה, למה קסניה לא עלתה משו לא נראה לי
ה הדסי מתה על אגמי New member 19/7/05 #3 תסתכלי על חצי הכוס המלאה../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif הדר ועמרי עלווווווווווווווווו
א אביחי 33 New member 19/7/05 #4 התכוונת עמרי עלה../images/Emo47.gif אני פשוט שונא את השירה של הדר הזו, ומסכים עם ריקי בפה אחד
ח חופיתוש של הפורום New member 19/7/05 #5 אביי חח אכזר רוצה שתחליף מקצוע?? הדר שרה יפה אבל ההתרגשות עולה על השירה שלה וחבל... אני רציתי שמישניה יעלה....מאמי
אביי חח אכזר רוצה שתחליף מקצוע?? הדר שרה יפה אבל ההתרגשות עולה על השירה שלה וחבל... אני רציתי שמישניה יעלה....מאמי
א אביחי 33 New member 19/7/05 #6 היא ממש אבל ממש צריכה להחליף... היא ממש שרה גרוע... אם היא לא יודעת לשיר מול קהל של 100 איש ו 5 מצלמות. אז מה יהיה בניצנים מה יהיה בהופעות יותר גדולות לפי דעתי היא ב=ח=ו=ץ
היא ממש אבל ממש צריכה להחליף... היא ממש שרה גרוע... אם היא לא יודעת לשיר מול קהל של 100 איש ו 5 מצלמות. אז מה יהיה בניצנים מה יהיה בהופעות יותר גדולות לפי דעתי היא ב=ח=ו=ץ
כ כוסית על הגג New member 19/7/05 #8 לא נכוןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif הדר חמודה ויש לה קול מהמםםםםםםם והיא מה זה חמודה אם היית מדבר איתה היית יודע היא פשוט קצת התרגשה אבל ראית באודישן הראשון <אם ראית> היה לה קול כזה מדהיםםם ולפי דעתי היא יכולה ובגדול להגיע לניצנים
לא נכוןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif הדר חמודה ויש לה קול מהמםםםםםםם והיא מה זה חמודה אם היית מדבר איתה היית יודע היא פשוט קצת התרגשה אבל ראית באודישן הראשון <אם ראית> היה לה קול כזה מדהיםםם ולפי דעתי היא יכולה ובגדול להגיע לניצנים
א אביחי 33 New member 19/7/05 #9 אני בטוח שהיא חמודה וחברתית.. אניי לא מדבר על אופי או מש'ו כי היא נראית מקסימה ומותק של ילדה אני מדבר עכשיו מבחינת השירה שלה. שוב,האודישן הראשון באמת היה מאוד מהממם, אבל 2 תוכניות ברציפות שהקול רועד זה כבר לא נראה כל כך...
אני בטוח שהיא חמודה וחברתית.. אניי לא מדבר על אופי או מש'ו כי היא נראית מקסימה ומותק של ילדה אני מדבר עכשיו מבחינת השירה שלה. שוב,האודישן הראשון באמת היה מאוד מהממם, אבל 2 תוכניות ברציפות שהקול רועד זה כבר לא נראה כל כך...
ט ט ל ו ש1 New member 19/7/05 #19 כוס החצי המלאה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif הם לא מעניינים אותי אבל רק הדר, אבל בכל זאת מאוכזבת קשות בקשר לכפיר
כוס החצי המלאה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif הם לא מעניינים אותי אבל רק הדר, אבל בכל זאת מאוכזבת קשות בקשר לכפיר
ט ט ל ו ש1 New member 19/7/05 #21 אופס, בלעט../images/Emo122.gif חצי הכוס המלאה זה מזכיר לי איך פעם המורה שלי אמר, אביר לבן על סוס
ט ט ל ו ש1 New member 19/7/05 #30 קרן../images/Emo26.gif גם את אוהבת את כפיר אדרי ד"א בשבוע שעבר הוא נראה כ"כ מסומם באמא שלי