שרשור

אביחי 33

New member
אגב כולם להיכנס../images/Emo26.gif

עמרי הדר ויהודה עכשיו ברדיו 100 FM. תפתחו את המדייה פלייר שלכם,ותעשו קובץ>פתח באמצעות URL מש'ו כזה. לאחר מכן תעתיקו את הכתובת הזו:mms://213.8.143.164/video ותוכלו לראות אותם בשידור חי
העלו אותי לשידור,חחח כמה עמרי צחק
איך הוא שיבח אותי.. חמודי
יאללה מעריצי עמרי הדר ויהודה לרדיו

הם כאלה גנובים../images/Emo70.gif

אני שומעת את השידור רק מאז החדגשות אז לא שמעתי אותך ...

../images/Emo39.gifעומררייייי../images/Emo99.gif

איזה מאמי עומריייי וקרועעעע חחח הוא שרר פשוט מדהיםם תודה אביחי לא הייתי רואהה אם לא היית אומר לי תננקססססס אוהבת'תךך עומרי ה-----

אוהד אלישע(אלישע) שילך לחפש

גם כן הוא עם קול כמו של נעל.. יאאלה יאאלה.. ודרך אגב אין כמו עמריי אבל זה כל כך שקוף שסעדו יזכה בגמר... אבל חס וחסה עמרי יזכה(פיצול)

אביחי 33

New member
שום דבררר סעדו לא ייזכה../images/Emo13.gif

תראי, כוכב נולד זו תכנית כ"כ לא צפוייה. הרי זה גם היה כל כך שקוף לכולם שסקעת הולך לזכות בגמר. וממש כולן היו "בטוחות" שסקעת הוא זוכה. אבל היה מהפך,ואכן מויאל עלה. הוא לא עלה סתם,אלא בגלל שיש לו חבר של תומכים ומעריצים שלא התייאשו והמשיכו לארגן הצבעות ולהצביע כמה שיותר. למה ללכת רחוק עד לשנה שעברה
התכנית של אתמול
נעמה לוי עפה
שאני שמעתי על זה הייתי בהלם. תביני,שנעמה לוי עפה,שהיא בין התגליות הכי גדולו שיכולות להיות של כוכב נולד הבנתי חד משמעית,שבכוכב נולד השמיים הם הגבול. הכל יכול לקרות. גם אם הכל "ברור",וגם אם הכל "בטוח", תוכלי לראות ולדעת שצפויות הפתעות בהמשך. את המשך הדרך כל אחד ואחד יכול לעזור ולתכנן בכך שהוא לא יגיד הכל "ברור מאליו" ,אלא בכך שהוא ימשיך לתמוך ולהצביע במתמודד שלו-במקרה שלנו עמרי
ע=מ=ר=י א=י=ת=ך ע=ד ל=ג=מ=ר

לא אכפ'ת לי וזה גם לא משנה.

אתם בעצמכם ראיתם שמימון הגיע למקום שני והיא הייתה באורוזיון ודבה-נט הגיע מקום ראשון והיא רק בשיר שלנו (((שגם את זה לא יהיה לה עוד כמה זמן))). גם סקעת&מויאל... הגיעו למקומות שונים והם כימעט אותו דבר, שניהם היו בפסטיגל, לשניהם בעזרת ה' עומד לצאת דיסק, סקעת בתאתרון... בקיצור למגילתי: זה לא משנה המקום, אבל תמיד טוב להיות בהרגשה של זכיה, ועוד רבע שה מתחיל אמ'ל
-קרן-

למעלה