לא נורא עוד יהיו הזדמנויות!
N niro levi New member 16/4/07 #8 ברוך הבאא ../images/Emo24.gif מקווה שתתאקלמי יפה ותיכנסי לעיניינים מהר חח אני ניר מהצפון.... ואני בת חח
ברוך הבאא ../images/Emo24.gif מקווה שתתאקלמי יפה ותיכנסי לעיניינים מהר חח אני ניר מהצפון.... ואני בת חח
N niro levi New member 16/4/07 #15 אלירן אני לא יודעת מה יש לזה.. זה לא משתרשר לי נכון.. שמתי לב לזה.. אבל אני לא יודעת איך לסדר את זה.. זה תמיד משתרשר לי לכמה הודעות אחרי.. זה אף פעם לא לאיפה שאני צריכה... אם תוכל לעזור לי אם זה אני מאודד ישמחחחח
אלירן אני לא יודעת מה יש לזה.. זה לא משתרשר לי נכון.. שמתי לב לזה.. אבל אני לא יודעת איך לסדר את זה.. זה תמיד משתרשר לי לכמה הודעות אחרי.. זה אף פעם לא לאיפה שאני צריכה... אם תוכל לעזור לי אם זה אני מאודד ישמחחחח
E EliranMaor New member 16/4/07 #21 אין לי איך לעזור:X רק שתשימי לב באיזה הודעה את לוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" אם יש באמת בעיה אז פורום תפוז משוב יוכל לעזור לך
אין לי איך לעזור:X רק שתשימי לב באיזה הודעה את לוחצת על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" אם יש באמת בעיה אז פורום תפוז משוב יוכל לעזור לך
ש שבי16 New member 16/4/07 #20 היי נועה תגידי...את במקרה מתכוונת ללכת לרוק עצמאות השנה כי את יודעת שזינרגיה מופיעים שם וזה נראה לי מספיק קרוב גם אלייך..
היי נועה תגידי...את במקרה מתכוונת ללכת לרוק עצמאות השנה כי את יודעת שזינרגיה מופיעים שם וזה נראה לי מספיק קרוב גם אלייך..
S shilgiah New member 16/4/07 #25 ../images/Emo85.gifלא נראה לי.. יש שם גם להקות שאני לא ממש אוהבת.. וזה יעלה לי בערך 200 שקל כולל נסיעות אז אין מצב.. גם חברות שלי לא הולכות ואני לא אלך לבד חח
../images/Emo85.gifלא נראה לי.. יש שם גם להקות שאני לא ממש אוהבת.. וזה יעלה לי בערך 200 שקל כולל נסיעות אז אין מצב.. גם חברות שלי לא הולכות ואני לא אלך לבד חח
מ מ א י י ק New member 16/4/07 #27 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif