שלום!

גרד3

New member
../images/Emo85.gif שלום! ../images/Emo85.gif

אני חדשה. (כמו שבטח כבר הבנתם). אני מאד אוהבת את השירים של מארון 5, (או לפחות את אלה ששמעתי) ורציתי לקנות את הדיסק, אבל לא היה.
אני אנסה ללכת שוב בשבוע הבא. (כן, אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד, אבל אין לי מה לכתוב...) נ.ב. שמעתי שלריאן יש בעיה עם היד שלו ויש להם עכשיו מתופף מחליף. מישהו יודע אם הוא כבר בסדר? ואם מדברים על ריאן, ביום ראשון יש לו יום הולדת. הוא יהיה בן 27.

ברוכה הבאה!

יו, איזה מסכן, אני מקוה שהוא בסדר... הוא בן 27???!!! בהצלחה עם הדיסק! תהני פה...

גרד3

New member
../images/Emo85.gif

כן, הוא בן 27. הוא נולד ב-1977. יש לו יום הולדת ב-19 בספטמבר. (שישה ימים אחרי
)

../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדת שהיה לך לא מזמן...!!! גם לי היה יום הולדת 15 לפני שבוע וחצי (בשביעי לחודש...)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

השתלבות מהנה ממ... מאיפה הלכת לקנות תדיסק? וואי וזה טוב שנגמר להם המלאי... זה אומר שיש למארון ביקוש פה! וכן... אנחנו יודעות שיש לריאן בעיה ביד...מסכן..................

גרד3

New member
../images/Emo85.gif

אני גרה בנצרת עילית, אז אני יכולה לקנות רק פה. יש לנו אולי חנות וחצי של דיסקים. אמרו לי שאפשר להזמין, אז כנראה שאני אזמין אם לא יהיה בשבוע הבא.

KerenWelling

New member
היי ברוכה הבאה!!!

אין את הדיסק?! איפה ניסית לקנות? כי בכל חנויות המוזיקה יש את הדיסק.. אלא אם כן נגמרה האספקה (הו הלוואיייי!!!!!). כן, ריאן שבר את היד שלו אבל עוד שבוע בערך הוא יחזור לנגן איתם...

galevine

New member
ווללקאםםO!!!!!

היי מה קורה..?? אני גל בת 14 מרעות מקווה שתהני בפורום! וריאן בינתיים יושב בבית..כי עדיין כואבת לו היד אז הרופא אמר לו לנוח! וכן! יש לו יומולדת מזלטווווווושששששששש!!!!!! אז תהני בפורום ואם יש מסנג'ר...את יכולה להוסיף אותי[email protected]

גרד3

New member
לא, אין לי מסנג'ר,

אבל יש לי אייסיקיו: 275-084-203, אם מישהו מעוניין.

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

אני הילה נעים מאוד
ובהצלחה עם הדיסק...מקסימום את תמיד יכולה להזמין

CiNdErElLa3887

New member
נ"ש...אנשים עוד 2 ימים להצביע!

אנשים תצביעו לתחרות רקעים
...יש הרבה אנשים שלא הצביעו..
.. ואני מזכירה 2 דברים: 1.ההצבעות נעשות במסר אישי אליי
2.המתמודדות עצמן גם יכולות להצביע (אאהממ קרן ונעמע
)

inbary

New member
היי היי

קוראים לי ענבר אני בת 13 ובקשר לדיסק נראה לי שאפשר לקנות אותו רק בטאוור רקורדס

KerenWelling

New member
נצל"ש!!!!!

הצ'אט עובד!!!!!!!!!!!!! הו הוווייי!!!! אחי תיקן!!! כנראה שמישהו התקין אצלנו תוכנה והיא השתלטה על הג'אבה..אבל הוא סידר את זה!!!! יי!!!!!!!! רק תגידו-ואני בצ'אט!

למעלה