שלום

../images/Emo85.gif שלום ../images/Emo85.gif

מה שלומכם
לא הייתי פה בימים האחרונים בגלל מבחנים.. והתערוכה המתקרבת (אל תשאלו אפילו..)
אבל הנה.. אני שוב כאן
וכולם עכשיולשמוח.. מהארץ לא רוצים יותר לברוח...... אז מה קורה
התגעגתם אלי
טוב.. אז בגלל שאני רואה שהעיניינים לא מתקתקים פה... חשבתי להבא אותה בסקר קטנטן....
מי הייתם הכי רוצים שתשחק לצידו של יהודה
(אתם יכולים להיסחף בכיף...
)

תשובה לסקר

אני הייתי מעדיפה את איילת זורר להגיד לכם את האמת היא דומה לאיה (אין כמו איה) אבל אם כבר....קיצר זאת התשובה שלי יהודה נשמהההההה חיים שלייייי

חחחח איילת ביומים לא כזה קשה לשכוח

אותך!חחחחח אני מאוד התגעגעתי אליך! ובגלל שלא התכתבנו מלא זמן באייסיקיו וזה מרגיז אותי! בכל מקרה בהצלחה בכל מה שאת עושה... אני גם בדרך לתיכון וכבר הספיקו לתחון לנו ת'מוח עם מה לא.... אז אני איך שהוא מתחילה להבין אותך! טוב אז יאאלה תשובה לסקר: אני בכל מקרה לא משנה מה יהיה מעדיפה את איה!!!! בהתחלה חשבתי על איילת זורר כי יש לה משהו של איה והם קצת דומות איך שהוא... אבל היא ממש ממש לא מתאימה ליהודה אז אין לי מושג....

תשובה לאיילתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

איייייייילת מווווווווווותק
ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י....ואני בטוחה שעוד הרבה...
... גם אני לא ממש הייתי פה הרבה זמן ...
מבחנים...
אבל עכשיו יותר טוב...
תשובה לסקר..
אחרי שראיתי את איילת זורר ב"אדיר מילר"...אז היא ניראת לי בסדר לשחק... כמובן שהיא לא יותר טובה מאיה..(איה מספר 1 ..) אבל אם אין ברירה...אז ניראה לי שהיא תתאים לא רע....
אצלם אי אפפשר לדעת הם כל הזמן משנים...
לא תאמינו אבל
היו שמועות שגם סנדי בר מועמדת ...

orhila

New member
סנדי בר נראית לי מועמדת מעולה

לתפקיד, איילת זורר יכולה להיות אלונה טובה אבל מכיוון שלא מחפשים מחליפה לאלונה ומחפשים דמות שונה השחקנית צריכה להיראותשונה מאוד מאיה קורן גם יעל גולדמן נראית לי לא רעה רק אולי קצת ילדותית מדי, אבל אולי באקזיט היא צריכה לעשות את עצמה ילדותית ובעצם היא בסדר,ואפרת כהן שנבחרה לתפקיד מיכאלה בטלנובלה המתחרה גם מתאימה,זה לבינתיים אחשוב על עוד אפשרויות ואוסיף.

לא נעים להגיד אבל...

אני לא מש יודעת מי זאת יעל גולדמן.... כולם דברים איתי עליה אבל אין לי מושג איך היא נראת (טוב... גם אין לי כבלים...) אז מישהו יכול לשים בשבילי תמונה שלה?

איך היא לא בארץ מאיפה שמעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני כבר מנצלת את התגובה שלי איילת מה קורה
אז יש חדש
אנחנו התגעגנו אליך פה בפורום אני מעדיפה את יעל גולדמן היא כזאת מגניבה ואיך שהיא מדברת היא בטח ת'שחק בחורה על הכיפק

orhila

New member
יש לי עוד מועמדות אבל הבעיה

בחלקן הן מבוגרות מיהודה אבל הוא יכול להתאהב בקצת יותר מבוגרת מה יש כהתאהב בצעירה בת גילו לא יצא לו מזה הרבה וגם בוהדנה יותר מבוגרת ממנו, וחלקן מככבות במקומות אחרים וזמנן אינו ממש פנוי לסוג כזה של התחייבות אז קבלו את הרשימה בקי גריפין, פוש ספייס (ויקטוריה בקהאם) אורלי פרל מרינה שויף מה אתם אומרים על ההצעות? הזקנה

מסטולית

New member
הכי הייתי רוצה לראות לצידו של יהודה

אותי!!!!!!!!!!!!! פחחחחח הלוואי...........!

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאיילת! המוני שמנים לא דיברנו

חחחחחחחחחח התגעגעתי מה קורה איתך????. טוב אני אענה על הסקר שלך אני צריכה לחשוב על זה קצת זה די קשה אמממממממממ [URL='http://']א-נ-י[/URL]

יש לי שאלה בעיקר למי שיודע לעשות

רקעים... כשעושים רקע ב-word אז איך שומרים את זה כתמונה? כי זה תמיד יוצא לי כדף בword!!! אז מי שיודע להגיד לי שיגיד

למעלה