מישהו יודע למה אין היום פרק בסדרה?
ר רוקי המלאך New member 21/4/04 #6 יש לי שאלה חשובה מאוד לכולם דחוף !! מה זאת אומרת צ"אט קולי אם יהודה לוי כיאלו איפה ואיך זה בטלפון ?
ח חיית בר היחידה New member 20/4/04 #2 יש פרק בערב אבל לא יודעת אם היה פרק בצהרים אם לא היה זה בגלל שלא היה פרק גם אתמול אז מה ישדרו היום שידור חוזר של הפרק של היום בערב ..לא בגלל זה כנראה לא היה....אם לא היה אם היה אז היה
יש פרק בערב אבל לא יודעת אם היה פרק בצהרים אם לא היה זה בגלל שלא היה פרק גם אתמול אז מה ישדרו היום שידור חוזר של הפרק של היום בערב ..לא בגלל זה כנראה לא היה....אם לא היה אם היה אז היה
ע עדידס love יהודה New member 21/4/04 #7 שאלהההההה אני רוצה לדעת מה זה? כמו השאלה הקודמת! ואיך נכנסים???? תודההההההה www.yudyud.up.co.il
ע עדידס love יהודה New member 21/4/04 #10 מ'זתומתרת?? איך? תכתבו בדיוק תודההההההההההההההה www.yudyud.up.co.il
L love amor New member 20/4/04 #3 נ"ש-הפורום נראה זוועה../images/Emo122.gif מה שיפה זה הדברים האדומים חחחחח סתם..אבל אני יכולה להקפיץ הודעות מעמוד 4.. והכוונה להודעות בודדות לא שרשורים,תמיד זה ככה שיש שחקנים
נ"ש-הפורום נראה זוועה../images/Emo122.gif מה שיפה זה הדברים האדומים חחחחח סתם..אבל אני יכולה להקפיץ הודעות מעמוד 4.. והכוונה להודעות בודדות לא שרשורים,תמיד זה ככה שיש שחקנים