שאלון קצרצר :)

אניxD

New member
../images/Emo85.gifשאלון קצרצר :)

שם: גיל: מיקום בארץ: מזל: האם אתה: מאוהב? מעשן? לומד? מדבר הרבה בטלפון? אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כותב בלוג? אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה היית מאוהב? התנשקת? שתית אלכוהול? עישנת? הברזת למישהו בלי להודיע? סגרת את הפלאפון? היית במסיבה? היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? גנבת משהו? וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך? גרבבים קצרות או עד הברך? מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

אניxD

New member
../images/Emo85.gifמשעמם ללי :|

שם:אופק גיל:14 ו-3 וחצי חוודשים D:
מיקום בארץ:מרכז מזל:דגיים
האם אתה: מאוהב?כן
מעשן?
לומד?אפשר להגייד xD מדבר הרבה בטלפון?
אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?300 ומשהוו ..D: כותב בלוג?
אוהב להצטלם?כן ,, דיי מתי בפעם האחרונה היית מאוהב?אני תמייד מאוהבת
התנשקת?יום שישי שתית אלכוהול?בטעם העייר ובל''ג בעוומר עישנת?כנ''ל הברזת למישהו בלי להודיע?לא זווכרת סגרת את הפלאפון?כנ"ל היית במסיבה?לפני שבועיים וחצי היית בהופעה?יום עצמאוות דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?הייום ביקרת את סבתא וסבא?לפני 3 שבועות היית בצפון?מזמן היית בדרום?לפני חוודש היית בחו"ל?בחוופש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני שעה
ישנת אצל מישהו?יום חמישי אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא זווכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?כנ"ל קנית משהו?הייום גנבת משהו?לא שזכוור לי וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?16 שעוות
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?לא זווכרת מה מוטו שלך?פחח מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות אתה אוהב לשיר?
מה החולשה הכי גדולה שלך?בניים יפים
יש לך ביטחון עצמי?
מאמין באמונות טפלות?
על מי אתה הכי סומך?על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? ~ מה יש על הפד לעכבר שלך? משתגיידו אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?
סרט אהוב? ~ ספר אהוב? ~ זמר\ת אהובים?רן דנקר השולט
אתה מנגן על משהו?
אתה אוהב את עצמך?
גרבבים קצרות או עד הברך?קצרוות מן הסתם, מה אנחנו בשנות ה-70 ? פחח מה אתה אומר הכי הרבה?כאיילו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא

קשה להרדם.

שם: ענבר. גיל: 18 וחצי. מיקום בארץ: שטחים ו-ז-ה. מזל: בתולה. האם אתה: מאוהב?
מעשן?
לומד?
מדבר הרבה בטלפון?
אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 100. כותב בלוג?
אוהב להצטלם?
מתי בפעם האחרונה היית מאוהב? מאוהבת בלחיות בפאתטיות, בכתה ט'+י'. מאז נחסמתי רגשית
. התנשקת? שבועיים. שתית אלכוהול? אממ.. חודש בערך. עישנת? שעתיים. הברזת למישהו בלי להודיע? לא זוכרת. סגרת את הפלאפון? אתמול. היית במסיבה? וואו, הרבה זמן שלא. היית בהופעה? יום חמישי. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום. ביקרת את סבתא וסבא? מזמן. היית בצפון? 29.5, אחושרמוטה צפון
היית בדרום? 6.6, באר שבע. היית בחו"ל? גיל 12? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. ישנת אצל מישהו? הרבה זמן שלא. אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? שלשום נראה לי
קנית משהו? אתמול, סיגריות. גנבת משהו? הרבה מאד זמן שלא. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? מעל 30 שעות נראה לי. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 52 שעות בערך. מה מוטו שלך? לחיות את הרגע, להיות אמיתיים. [אין מחיר לחופש] מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד [/לאבד מישהו קרוב/בדידות/לא להצליח.. מבחינתי כל אלו הם להשאר לבד]. אתה אוהב לשיר? כן אבל לעצמי. [מוטב לכולם] מה החולשה הכי גדולה שלך? השתיקה. יש לך ביטחון עצמי?
מאמין באמונות טפלות? כמעט ו-
. על מי אתה הכי סומך? תכלס?..נראה לי שעל עצמי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? לצערי לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם משהו מכוער. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?
סרט אהוב? אבודות והוזות, כנפיים שבורות, ברוס הגדול מכולם.. יש עוד, אין לי כח לחשוב. ספר אהוב? לא קוראת ספרים במיוחד.. זמר\ת אהובים? תום פטרובר, אורית שחף, שילה פרבר. אתה מנגן על משהו? לצערי
אתה אוהב את עצמך?
גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות. מה אתה אומר הכי הרבה? "אני בסדר". מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? זאמי.

מתאים לי שאלון אחושלוקי =]

שם: דורי גיל: 17 וחצי (עו חצי שנה אני חוקית...ואז!! לא יודעת מה...סתם אני חוקית
) מיקום בארץ:דרום חור בע"מ מזל: נאחס האם אתה: מאוהב? ^^יאפ מעשן?לא לומד?כן :( מדבר הרבה בטלפון? חח בזמן האחרון כן- אבל אני שונאת לדבר בטלפון X: אוכל בשר? כן^^" כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 10 אגורות XDXD אני צריכה לעבוד. כותב בלוג? יאפ אוהב להצטלם? לא ממש מתי בפעם האחרונה היית מאוהב?עכשיו התנשקת? X: אהמממבחייםלאאהמממ שתית אלכוהול? כן...אבל קצת כי זה לא טעים. עישנת? לא הברזת למישהו בלי להודיע? X: לא סגרת את הפלאפון?X: את זה כן היית במסיבה? :S "מסיבה" היית בהופעה? כן^_^ דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?<.<" ברור, מי לא? ביקרת את סבתא וסבא? מממ לא O_O היית בצפון? יאפ היית בדרום? חיה בדרום...אלא אם אתם מתכוונים לארץ אחרת ואני סתם יוצאת סתומה. היית בחו"ל? באתי מחו"ל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יאפ ישנת אצל מישהו? יאפ אכלת משהו מגעיל במיוחד? X: אני חושבת שכולם חוו את הטראומה של לאכול משהו מגעיל. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?מהרבה הודעות, בכל זאת דרמה קומית קנית משהו? לא...אני חיה ככה בחיים לא קניתי כלום, אני מתעלקת על בתים של אחרים כל יום, ואני לובשת סמרטוטים שמצאתי גנבת משהו? NOPE וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 13 שעות..כן כן אני פדלאה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים =_= מה מוטו שלך? הקונה מטטה!!! X: (טוב נו זה המוטו היחיד שנשמע טוב) מה הפחד הגדול ביותר שלך? אלכוהול X: אל תשאלוט למה אתה אוהב לשיר? כן
מה החולשה הכי גדולה שלך? קולה! D: יש לך ביטחון עצמי? חח חחחח חחח לא מאמין באמונות טפלות?ממ לא ממש על מי אתה הכי סומך? על חברה שלי =] איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת, אני נערה בורה שלא קוראת....סתם לא..אין לי זמן!! מה יש על הפד לעכבר שלך? אין XDXD באמת אני צריכה לקנות אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא..עכשיו אני מקשיבה למוזיקה של אמא שלי שצורחת עליי שאני אתארגן כבר. סרט אהוב? יש המון =] ספר אהוב? אני ממש לא יודעת..שאני מסיימת לקרוא אני שוכחת את הספר. זמר\ת אהובים? קרן פלס,נורית גלרון,שרון ליפשיץ.....ובכלל אני אוהבת מוזיקה ישראלית אתה מנגן על משהו? יאפ אם אפשר לקרוא לזה מנגנת..על גיטרה ועל אורגנית(מתחילה) אתה אוהב את עצמך? חח נה גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך =] מה אתה אומר הכי הרבה? דיש-זו מילה שאני וחברה שלי המצאנו...אי אפשר להסביר. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי...שהתקשרה לחפור לי שהיא מצטערת שהיא העירה אותי XD והיא העירה אותי שוב יום טוסוט D:

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:19 וחצי מיקום בארץ:אשקלון מזל:דלי
האם אתה: מאוהב?-לאא.. מעשן?כן לומד?
מדבר הרבה בטלפון?אממ כן חח
אוכל בשר?כמעט שלא
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?-נראה לי 50
כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?אממ אפשר להגיד שכן
מתי בפעם האחרונה היית מאוהב?-לא מזמן.. התנשקת?-לא זוכר..נראה לי שלפני שבועיים באיזו חתונה שהייתי. שתית אלכוהול?-אתמולל
עישנת?-עכשיו הברזת למישהו בלי להודיע?-אין מצב כזה.. סגרת את הפלאפון?-יום שישי היית במסיבה?-אממ די מזמן את האמת.. היית בהופעה?-לפני שבועיים. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?-עכשיו.. ביקרת את סבתא וסבא?-שבוע שעבר היית בצפון?-אתמול הייתי אמור להיות בצפון אבל בוטל
אז עד לפעם הבאה.. היית בדרום?-כל הזמן אני בדרום.. היית בחו"ל?-
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?-אממ אתמול.. ישנת אצל מישהו?-די מזמן,לפני איזה חודש אצל חבר. אכלת משהו מגעיל במיוחד?-לא זכור לי. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?-זה קורה די הרבה את האמת..
קנית משהו?אתמול גנבת משהו?
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?-לא זוכר... מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?-קצת יותר מ-24 שעות.. מה מוטו שלך?-כל מה שקורה-קורה לטובה..תנו חיוך
מה הפחד הגדול ביותר שלך?-המוות. אתה אוהב לשיר? -אממ כן מה החולשה הכי גדולה שלך? -רגישות. יש לך ביטחון עצמי? -כן מאמין באמונות טפלות?-לא כ"כ על מי אתה הכי סומך?-על המשפחה שלי ועל חבר מאוד טוב. איזה ספר אתה קורא עכשיו?-"עזר כנגדו"
מה יש על הפד לעכבר שלך?-אין אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?-כן סרט אהוב?-יש הרבהה.. ספר אהוב?-כל הספרים של רם אורן
זמר\ת אהובים?-אין לי כח לרשום הכל..אז מספיק לרשום נינט טייב
אתה מנגן על משהו?-גיטרה אתה אוהב את עצמך?-כן גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?-לא יודע מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?בת דודה..

לוס7

New member
עדיין משעמם....

שם: לוס גיל: 13 מיקום בארץ: ת"א והסביבה מזל: שור האם אתה: מאוהב?
מעשן?
לומד?
מדבר הרבה בטלפון?
אוכל בשר?
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 50 כותב בלוג?
אוהב להצטלם?
מתי בפעם האחרונה היית מאוהב? ליפני 3 חודשים או 4... התנשקת? לא היתנשקתי.. שתית אלכוהול? לא שתיתי... עישנת? לא... הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם... סגרת את הפלאפון? עכשיו... היית במסיבה? אם... תחילת שנה... היית בהופעה? שנתיים... דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? דקה, אחותי... ביקרת את סבתא וסבא? אין לי... היית בצפון? אם... לא ניראה לי שהייתי... היית בדרום? שנה שעברה היית בחו"ל? לא הייתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול, אמא.. ישנת אצל מישהו? לפני 3 חודשים. אכלת משהו מגעיל במיוחד? היום... צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? בראיון עם שני כהן קנית משהו? יום חמישי גנבת משהו? אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 24 שעות. מה הפחד הגדול ביותר שלך? אם... חחח חתולים... אתה אוהב לשיר? בלב. יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? משפחה, תמיד יגידו את האמת איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קורא.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן, בבדו נואובו סרט אהוב? נרניה, או סרטים ישראלים... ספר אהוב? אין לי ממש... זמר\ת אהובים? להקה- babado novo אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן, למה לא? גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות! מה אתה אומר הכי הרבה? דני הוליווד מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי..

../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif|יאיי שבוע אחרון לביתספר D:../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

שם:דניאל גיל:13 וחצי מיקום בארץ:דרום מזל:קשת האם אתה: מאוהב?נה מעשן?לא לומד?כן מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?כן
כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 10 ש"ח ניראלי XD כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה היית מאוהב?ממממממ זה קצת מורכב התנשקת?תלוי לאיזה נשיקה מתכוונים..רגיל אז היום ..נשיקה נשיקה אהמ..חחח תחילת שנה או יומלדת ככה שתית אלכוהול?חודש חודשיים עישנת?לללללללא P: הברזת למישהו בלי להודיע?וואי לא זוכרת סגרת את הפלאפון?אתמול בטיסה לת"א D: ובחזרה לאילת D: היית במסיבה?שבוע שעבר אני חושבת...או שבועים היית בהופעה?של הבנות נחמה
פשוט מדהימות..שבוע שעבר דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?מלפני רבע חצי שעה ביקרת את סבתא וסבא?הווו מזמן^^ אבל עוד שבועים הם באים.. היית בצפון?אתמול P:::::::::: ת"א יענו . שתקו זה נחשב. XD היית בדרום?טחח אני חיה שם .
היית בחו"ל? פחחחחחחחחחחחח ממש ממזמןXD אהמ אני יהיה אולי בחופש הגדול..בעזרת ה' אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חברתי הטובה D: היום ישנת אצל מישהו? ואוע מזמן . בחד"א נחשב? אכלת משהו מגעיל במיוחד?כרגע עוגת שוקולד S:::::: צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חחחחח אתמולXD קנית משהו?אתמול :) גנבת משהו?איי אנשים ! וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?וואלה ניראלי מ-11 או 10 בלילה ככה עד 12 1 2 או 3 XD בצהריים מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?יום שלם ושלוש'רבע מה מוטו שלך?האמת פעם היו לי מזה הרבה מוטיים כולם כבר ברחו לי מהראש. "זה אני וזה מה שיש"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? טיסות,ים עמוק עמוק,עכברים , מוות,תאונות .. אתה אוהב לשיר? הקול שלי נהרס מה החולשה הכי גדולה שלך? מאפינסXD ..נוסטלגיות...לאדעת. יש לך ביטחון עצמי? כן.. מאמין באמונות טפלות?מה שנשמע הגיוניXD סתם .. אבל כן !
על מי אתה הכי סומך? אפאחד איזה ספר אתה קורא עכשיו?לא קוראת
או שהתכוונתם ספר בביולגיה?
מה יש על הפד לעכבר שלך? שתקו. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?תמידדדדדדד
אהבת חיי סרט אהוב?קינג קונג ,אפקט הפרפר ספר אהוב?נה זמר\ת אהובים?הוווווווווווו D: עם זמרים אז רובי וויליאמס,קלי,ניק לאשן,בריאן אדמס,אבריל,מישל,רן,אביב,ברי,רוז,שירי,ג'ק ועוד.. אתה מנגן על משהו?גיטרה ופסנתר אתה אוהב את עצמך?לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך?ממ תלוי הביגוד מה אתה אומר הכי הרבה? " לא יודעת" "כן אה.." מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?עמיתXD 33333333333>

עונהD:../images/Emo38.gif

שם:אורפז גיל:16 מיקום בארץ:ראשון מזל:עקרב/m\ האם אתה: מאוהב?כן ;; מעשן?נופ. לומד?לצערי =\ מדבר הרבה בטלפון?המוווווווווווון אוכל בשר?נופ. כמה כסף יש לך כרגע בארנק?0.10 אגורות כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?לפעמים מתי בפעם האחרונה היית מאוהב?עכשיו התנשקת?לפני חודש!! אני יבשה!! שתית אלכוהול?שבוע שעבר עישנת?בחיים לא הברזת למישהו בלי להודיע?לא זוכרת XD סגרת את הפלאפון?שהוצאתי את הצ'יפ.. שלשלום היית במסיבה?שבוע שעבר היית בהופעה?יום חמישי.. של אהוד בנאי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?השנייה עם אמא ביקרת את סבתא וסבא?לפני חודשיים.. היית בצפון?שנתיים היית בדרום?בחיים לא היית בחו"ל?כל שנה 4 פעמים.. פעם אחרונה.. חנוכה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אני כל הזמן אומרת P: ישנת אצל מישהו?יום שלישי אכלת משהו מגעיל במיוחד?המון זמן לא.. XD צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?כל יוםXDDDDD קנית משהו?היום.. ניוקי גנבת משהו?לא גנבתי !!!! וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?26 שעות O_O מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?4 ימים מה מוטו שלך?"מה שצריך לקרות קורה!" סתם סתם.. לא יודעתתת.. XD מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים וקרמבו! אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אמא שלי יש לך ביטחון עצמי? אני חושבת שכן XDD מאמין באמונות טפלות?חלק על מי אתה הכי סומך?אמא שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו?עכשיו...? רודף העפיפונים מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי XD זה מחשב נייד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא.. רואה טלויזיה סרט אהוב?הרבה.... מת לצעוק.. אמריקן פאיייייייייי!!1 ספר אהוב?המדריך הטרמפטיסט לגלקסיה זמר\ת אהובים?ארתור פרי-ארלקינו אתה מנגן על משהו?על העצבים של אמא שלי XD אתה אוהב את עצמך?אמ.. מזתומרת?! גרבבים קצרות או עד הברך?קצות מה אתה אומר הכי הרבה?"בוא נמות!! סתםם!! החיים טובים!" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?דודה שלי ואז היא באה לפה וחפרה באמצע דני!!

למעלה