שאלוון [:

אניxD

New member
../images/Emo85.gifשאלוון [:

השם: לינוי מנשה האם השם שלך על שם מישהו? לא... מיקום: רמת גן האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת... אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה? אף אחת... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לאא תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך? ממש לא!!!!!!!!! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית רווקה? כן...בינתיים חח סתם =] תאריך לידה: 16.6 עוד שבוע וחצי בערך...יום הולדת!! גיל: 13..בקרוב מאוד 14 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: ח' מצב חברתי: מעולה חח צבע עיניים: חום אוהבת אותו? את הצבע בעיניים? כן חח צבע שיער: חום אוהבת אותו? כן.. צבע אהוב: כחול ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית!! חיות מחמד: אין מה העבודה שלך? להיות תלמידה חחח...סתלם אני עובדת מדי פעם אצל אמא שלי-שולחת מכתבים וכאלה יש פירסינג? כן...באף קעקועים? בחיים לאאאא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות את דוברת? עברית,אנגלית,ספרדית,ערבית וקצת קצת צרפתית ציטוט מועדף: ?? האם אתה חיי את הרגע? לא תמיד חח יש לך סודות? כן... אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כל כך... יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי חח איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה,שרה יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא יודעת... מה הפחד הגדול שלך? אין לי... אתה יודע לשיר? ברוררר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool? ממש לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? כן... האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא... האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן? כןן מה החולשה הכי גדולה שלך? פסטות {כל הסוגים חח},קרואסונים!! מה החוזק הכי גדול שלך? ?? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות יותר רזה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא תמיד! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לפעמים... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שאני לא רחבה חח ומה הכי פחות אוהב? שאני מלאה! אתה חושב שאתה ניראה טוב? הפנים כן...גוף לא ממש יש לך בטחון עצמי? לא תמיד! האם אתה: מעשן? ממש לאאאאאאאאאאא על סמים? כנ"ל קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים חחח נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ?? אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כןןן =] היית על סמים? לאאאאאאא שחית בעירום? חחח לאא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? רק בצחוק חח ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לאאא הרגת מישהו? לאאאאאאאאא חשבת שאתה משתגע? לאאאאאא בגדו בך? לאאא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? המון חח הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? טלוויזיה הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן קסם? לא באלוהים? כןןן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אלמוג!!! מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אורטל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כל מיני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ?? מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? אורטל הכי מעט זמן? נגה... הכי מצחיק? רומי הכי קרוב? אלמוג,הדר הכי מוזר? לינוי חיים חחחחחחחח סתם הכי חכם? לינוי חיים שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אורטל... הכי נחמד? לינוי חיים הזמר הכי טוב? אני חח הכי רועש? אורטל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? מור {בן} עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אמא על מי אתה סומך הכי הרבה? דור..חבר שלי מי מקשיב לבעיות שלך? דור עם מי אתה רב הכי הרבה? אורטל חח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של דור האם החברים מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא כזה חשוב חחח האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? כן...כי אומרים לי את זה חח תשאלו מישו מהמין השני. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אחד חח שאכזב אותך? ?? שגרם לך לבכות? ?? ששימח אותך? דור,מור שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? דור שראית? כולם מה אתה לובש כרגע? טייץ וגופיה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד חח איזה ספר אתה קורא? ?? יש לי זמן לקרוא עם כל המבחנים והלחץ? ??? מה יש על הפד לעכבר שלך? ?? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה ענקית ענקית ומאושרת לאללה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן

אניxD

New member
וואי מה עוובר עליי היוום !?../images/Emo122.gif הנה השאלוון

השם: האם השם שלך על שם מישהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי? רווקה? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצב חברתי: צבע עיניים: אוהבת אותו? צבע שיער: אוהבת אותו? צבע אהוב: ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד: מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות את דוברת? ציטוט מועדף: האם אתה חיי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה ניראה טוב? יש לך בטחון עצמי? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? . האם אי פעם פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? . מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? תשאלו מישו מהמין השני. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? יש לי זמן לקרוא עם כל המבחנים והלחץ? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?

אניxD

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo122.gif

השם: אוופק האם השם שלך על שם מישהו?
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?מאייפה לי ? אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה?סטפני [: האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך?
מין: נקבה ? סטרייט/גיי/ביי?סטרייטית רווקה? בינתיים xD תאריך לידה: 25.2
גיל: 14 ושלוושה חודשים+ D: גיל שהיית רוצה להיות: 3 .. כיתה: ח' מצב חברתי: טוב צבע עיניים: חוום אוהבת אותו? נחמד צבע שיער: חוום אוהבת אותו? כה צבע אהוב: סגלגל ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית [: חיות מחמד: ~ מה העבודה שלך?הא ? יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות?
התמכרויות? קוולה, מחשב, דני הוליווד חח איזה שפות את דוברת? עברית .. אננגלית ..3 מיילים בערבית חח וקצת ספרדיית .. ציטוט מועדף: "ככה זה עם ישראל .. עווזרים אחד לשני 3>3> לדפווק ת'שלישי " חחח וואי זה הרג אותי
האם אתה חיי את הרגע? לפעמיים יש לך סודות? הממ .. כן,, סודות אפלים . אתה שונא את עצמך?
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מתלבשת יפה.. ושיש לי שייער יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? התעלוומה מה הפחד הגדול שלך? מוות וג'קים !!! בעעע
אתה יודע לשיר? חחח ממש לא . האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?חח לאדעת האם אתה פועל בפזיזות?
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלווי .. יש לך יומן? כה.. של בצפר למרוות שאני לא משתמשת בוו :| מה החולשה הכי גדולה שלך? ... מה החוזק הכי גדול שלך? ... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?שאני לא אהיה עצלנית כ''כ אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ?? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כןן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מתמטיקה ואנגליית סתם . נו מאיפה לי .. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? חח ומה הכי פחות אוהב? הממ .. לא דעת אתה חושב שאתה ניראה טוב?
יש לך בטחון עצמי?
האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים? לפעמיים חח ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם פגעת בעצמך?אוללי .. O: יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום? באמבטייה P: היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית? כן.. לשעתיים חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו? אוולי סטירה או שתיים .. לא מכות מכות ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?השתגעתם !? אתם רווצים שאני אמות ? חח דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך? אוליי היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק? כן,, נסעתי בלי חגוורה . פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
.. נמלים וכאללה... הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אוולי .. גנבת משהו?
היית ברדיו/טלוויזיה?
הייתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
קסם?
באלוהים? לאדעת בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? חח לא שידווע לי P: מי החבר הכי טוב שלך?יש כמה מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ... מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? אלמווג הכי מעט זמן? סתיו הכי מצחיק?מורייאל הכי קרוב? רוני הכי מוזר? רוני הכי חכם? היילה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אלמווג הכי נחמד? כוולם כמעט הזמר הכי טוב? אופייר הכי רועש? אופייר עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? ענבל ושני עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אופייר על מי אתה סומך הכי הרבה? . ליאל מי מקשיב לבעיות שלך? ליאל ,רוני עם מי אתה רב הכי הרבה? אופייר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ליאל ורוני האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? דודה שלי האם החברים מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאדעת האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?לאדעת תשאלו מישו מהמין השני. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה שלי לערבית הבת זו!@#$$ שצחקת עליו? קארין ? שהלכת איתו לקניות? ענבל חברה שלי ששבר את הלב שלך? המ .. שאכזב אותך? .. שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? אמא שלי שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע?כותונת xD באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המ .. זה איישי .. חח סתם ברגל XD איזה ספר אתה קורא?^^ יש לי זמן לקרוא עם כל המבחנים והלחץ? לאא מה יש על הפד לעכבר שלך? אה ? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה ..אדיישה .. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?לא

יאללה, משעמם לי..

השם: ענבר. האם השם שלך על שם מישהו?
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? עומר. אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה?עדי, תום, שחף. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא יותר מדי. תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך? אני לא אהיה מפורסמת. מין: בכיף
. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית. רווקה?
תאריך לידה: 19.9.89. גיל: 18. גיל שהיית רוצה להיות: 17
כיתה: מה זה כיתה, תזכירו לי?
מצב חברתי: מה, אנחנו בגן? צבע עיניים: חום חשיש. אוהבת אותו?
צבע שיער: שחור. אוהבת אותו?
צבע אהוב: אדום, תכלת, בורדו. ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית. חיות מחמד:
מה העבודה שלך? מכון סקרים לצערי. יש פירסינג? בלשון. קעקועים? ברגל. אובססיות? קפה, סיגריות, הופעות, הפועל ת"א. התמכרויות? כנ"ל?
איזה שפות את דוברת? עברית בלבד. ציטוט מועדף: תהיו אמיתיים. האם אתה חיי את הרגע?
לגמרי. יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני בסדר איתו. יש לך הרגלים רעים? יש. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כתיבה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "ילדי כנרת." מה הפחד הגדול שלך? להשאר לבד [יש לזה המון היבטים]. אתה יודע לשיר?
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool?
האם אתה מתבודד?
לעתים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא משנה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
כן וכן. האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה. יש לך יומן? רק דברים שאני כותבת לי. מה החולשה הכי גדולה שלך? להגיד 'לא'. מה החוזק הכי גדול שלך? להסתיר. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הכל. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?
הכי לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אף-אחד מלבדי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום. ומה הכי פחות אוהב? רגליים ואגן. אתה חושב שאתה ניראה טוב?
יש לך בטחון עצמי?
האם אתה: מעשן?
על סמים? נו ברור, כל היום וכל הלילה.. קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא. נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? .
האם אי פעם פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? יכול להיות.. היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום? X| היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו? רק הגנה עצמית. ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
נמלים וכאלה
הרגת חיה בכוונה?
כנ"ל. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/טלוויזיה?
הייתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
רק בסופרלנד
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
קסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לדעת. יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך? עמרי. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? תומאס, שילה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לבגוד בעצמי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אני בססדר..", "ו-ז-ה-ו"..

המשך.

מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? זאמי. הכי מעט זמן? לישי. הכי מצחיק?אוחנה, שנשונה. הכי קרוב? עמרי. הכי מוזר? טל. הכי חכם? טל. אלמוג. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאל קינס. אלמוג. הכי נחמד? חח חשבתי על זה, אף אחד לא יותר מדיי נחמד
הזמר הכי טוב? אוחנה. הכי רועש? אור נראה לי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? גילי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? גילי. על מי אתה סומך הכי הרבה? . טל. עמרי. מי מקשיב לבעיות שלך? טלצ'. עם מי אתה רב הכי הרבה? עמרי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? הכי
. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא. בבית של מי היית אחרון? בנה. האם החברים מכירים אותך? באיזשהו מקום, לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא באמת אכפת לי. האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הוא. שצחקת עליו? איזה מישהי יצורה.
שהלכת איתו לקניות? ספיר ואוחנה. ששבר את הלב שלך? גילי. שאכזב אותך? גילי. שגרם לך לבכות? אבא. ששימח אותך? ליאן. שראית איתו סרט? אוחנה, למרות שהיא נרדמה ישר. שדיברת איתו בטלפון? זאמי. שראית? אוחנה. מה אתה לובש כרגע? טרנינג וחולצה קצרה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת? איזה ספר אתה קורא? לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? הפועל תל-אביב. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מתה ללכת לישון כבר. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא. לילה טוב.

אני אני

השם: דניאל האם השם שלך על שם מישהו? לא מיקום:אילת האם תקראי לבת שלך על שמך? מה פשר השאלהטיפשית? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? איתי .. אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה?לירי ..או שני.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן D: תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך?לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי? סטרייט רווקה? רווקה תאריך לידה: 7.12.94 גיל: 13 וחצי הידד גיל שהיית רוצה להיות: שנה שנתיים שלוש מעל .. כיתה: ז' למה?
XD מצב חברתי: אוש סתמו צבע עיניים: כחול אוהבת אותו? נחמד למדי
צבע שיער: שחור ...דווקא די נחמד יוצא.. אוהבת אותו? בנתיים ....אתם תראו עוד מזה יעשה לי בשיער צבע אהוב: שחור לבן וחום P: ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):פחחחחחחחחחחח ימנית. חיות מחמד: קוצי(קוץ.כןשתקו). כלבי הקט החמוד כפרעליו
3333333333> אהובי
*חיבוקמוחץאוהב* מה העבודה שלך?תלמיד? יש פירסינג?לא קעקועים?כנ"ל אובססיות?כמובן התמכרויות?כמובן איזה שפות את דוברת?עברית אנגלית וצרפתית קצת . ציטוט מועדף: "אי אפשר להצליח בלי להיכשל" שקט סתם חשבתי על משהוXD האם אתה חיי את הרגע? מנסה..? יש לך סודות? אני בנאדם ...כן. אתה שונא את עצמך?ממ באיזה שלב מסויים כן |: האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לאאאאאאאא יש לך הרגלים רעים? כמובבבבבבבבןןןןן
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצחיקה? :O טובלדעת . אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "החיים של דניאל" חחחחח
מה הפחד הגדול שלך? מוות, לאבד אנשים,להישאר לבד,כשמגלים לי דברים. ועם בכללי כזה אז עכברים וכרישים אמאאאאאאאאאאאאאאאא
אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool? ווטאפ אני אוהבת את עצמי כמו שאני NOT האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה שחשוב לי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? ישמצב כן . האם אתה פועל בפזיזות?לא כן . האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כןןן..קצת מפחיד אותי. האם אתה פסיבי או פעיל?אין קשר בין 2 הפעלים .. יש לך יומן? כבר לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים מסויימים . מה החוזק הכי גדול שלך? הכלב שלי P: סתם..לא יודעת דברים מהצד אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה,פתיחות.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?חח אם לא כבר הייתי מתה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?תלוי ..ולא אני לא מתכוונת לעוד אחת מתבכיינת שמי שהיא אוהבת לא אהב אותה אז החיים בזבל. לא ממש לא . מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? וואי איזה שאלות באמא שלי . מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלווווווווום ומה הכי פחות אוהב? הכככככככככככל אתה חושב שאתה ניראה טוב? לאאאאאאאאאא איכ
הרשו לי ללכת להקיא יש לך בטחון עצמי? כן האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כשמתחשק מתפלל? כן למישהו הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אין ברירה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? . לא האם אי פעם פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כןלא בערך. הרגת מישהו? זבובים ג'וקים ועוד.. חשבת שאתה משתגע? כןןןןןןן הרגשה מפחידה בגדו בך? בלכן בערך.. היה לך חלום שהתגשם? ככןןןןן!!!!!!!!!!
גאה! עברת על החוק? ישמצב פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
אני טיפשה ואני מודעת לזה גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? כן.סתם לא. קפצת בנג'י? לאD:::::::: היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןןן פחדאלוהים מלחמיםמלחמים..היו גם טובים ת'אמת סתם אני אהבלה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לאאאאא..אני מאמינה לנמרוד הראל שהכל טריקים 3333333>
כפרעליך נמרוד באלוהים? כן בשטן?לאאאאא O: בסנטה קלאוס? חה. לאO: ברוחות? לאאאאאאאאאא! O: ווטאפ בפיות?ח לא .. במזל? כן .. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? מממ יותר בגלגול נשמות אתה חושב שלאלוהים יש מין? גאדדדדדדדדדד סתמו . לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?לא. מי החבר הכי טוב שלך? שם יתן משו? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני . מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תחשבי רגע!" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחחחXD יותר שיר מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? ממ זיו הכי מעט זמן? שקד הכי מצחיק? מיק הכי קרוב? ח הכי מוזר? עמית הכי חכם? לאור וסוף שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ד'XD הכי נחמד? סתוי כפרעליה הזמר הכי טוב? סתוי חמודדהההההההההה 3333333333> הכי רועש? לא יגיד שמה בפומבי עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? נ עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? גם את שמה לא אגיד בפומבי D: על מי אתה סומך הכי הרבה? חברות מי מקשיב לבעיות שלך? אפאחד ..אני לעצמי עם מי אתה רב הכי הרבה? כמה ילדים שצריכים למות כבר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? סתיו ברור 3> האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא .. בבית של מי היית אחרון? במוזהכיף האם החברים מכירים אותך?דיי .. יעני.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מפתאום.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ווטאפ..מה ההבדל בעיה יעני עכשיו זה לא קורה..? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב?מי יודע תשאלו מישו מהמין השני. סתום מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? משש או זהר שצחקת עליו? סתיו שהלכת איתו לקניות? ואואו אמא שלי? 3> ששבר את הלב שלך? ד' שאכזב אותך? נ' ומ' D: שגרם לך לבכות? כולםםםםםםםםם ..ג' בעיקר טחחחחח דיי אני כזאתטמבלית אני צריכה להפסיק אם זה.. ששימח אותך?סתיו שראית איתו סרט?יאיאי כל החברייים החמודים!!!!! 33333333> שדיברת איתו בטלפון? סתיו שראית? חחחחחח אנשים מה אתה לובש כרגע?בגדים לבריכה לשבועות אני קצת ממהרת וחופרים לי כאן שאלות טיפשיות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? OOOOOOOOO: ביד ברגל טוב? איזה ספר אתה קורא?כלום. אין לי כוח לפרט למה. יש לי זמן לקרוא עם כל המבחנים והלחץ? לאאאאאאאאא מה יש על הפד לעכבר שלך? וואט? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לאאאאאאאאא דיי כבר שאלות חופרות האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?לאאאאאאאאאא תודהההההההההה לאל זה הסתייים!!!!!!!!

lital20076327

New member
עונה.. מתוך שיעמום כמובן..

השם: ליטל האם השם שלך על שם מישהו? לא מיקום: סודי ביותר האם תקראי לבת שלך על שמך? למה נראה לכם?! אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? נראה לי שטל אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה, מי זו הייתה? שירוש-- חיימשלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. ע"י חברות תהיי מפורסמת, האם תנטשי את שם המשפחה שלך? יש מצב מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי? ---- רווקה? כן תאריך לידה: 7.1.95 גיל: 13 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 14 כיתה: ז' מצב חברתי: צבע עיניים: חומות אוהבת אותו? נחמד צבע שיער: חום אוהבת אותו? ממש לא צבע אהוב: ירוק ימנית/שמאלית/אמבידקסטרוסית (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: כלב מה העבודה שלך? --- יש פירסינג? ---- קעקועים? ---- אובססיות? ----- התמכרויות? דני הוליווד...חחחח איזה שפות את דוברת? עברית... ויודעת קצת אנגלית.. ציטוט מועדף: --- האם אתה חיי את הרגע? לא יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד.. יש לך הרגלים רעים? לא איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה, ויפה.. (אבל אני לא יפה) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חסרת מנוחה..חחח.. מה הפחד הגדול שלך? שיקרה משהו רע למישהו שקרוב אליי אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברות ולימודים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אנא אערף?! האם אתה פועל בפזיזות? נראה לי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כןן האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שיורדים על אחותי או על ההורים שלי... אני לא שולטת בעצמי...חחח..למרות שזה לא קורה.. מה החוזק הכי גדול שלך? ---- אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? השיער והפנים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שלא צריך לספר הכל.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הידיים שלי ומה הכי פחות אוהב? את הפנים אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא יש לך בטחון עצמי? קצת.. בזמן האחרון יותר.. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? זה כיף.. לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ---- אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? כן..פעם אחת ואני לא אשכח אותה בחיים יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא..חס וחלילה עברת ניתוח? נראה לי שלא.. או אולי שהייתי קטנה ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לחברות ולאחים שלי..חח.. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן.. בצומות דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לאאאאא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא..
(רק את יובל המבולבל..חח..) הרגת חיה בטעות? נמלים נמלים.. הרגת חיה בכוונה? נמלים נמלים.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שנשבעתי.. אבל סיפרתתי סוד שהבטחתי לא לגלות.. וזה רק עזר לחברה שלי.. למרות שהיא לא יודעת אם היא הייתה יודעת היא הייתה מודה לי מאוד.. גנבת משהו? לא.. היית ברדיו/טלוויזיה? כן.. אבל רק בקהל של אולפן ערוץ הילדים. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לא באלוהים? ברור בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.. אם יוצא לי לראות אותו באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן.. ברור אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? --- יש לך חברים הומואים/לסביות? נראה לי שכן.. אני חושדת..חחח... מי החבר הכי טוב שלך? אין לי בנתיים מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? בנות דודות שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על מישהי מהכיתה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? --- מי החבר שלך: שאת מכירה הכי הרבה זמן? רוני הכי מעט זמן? אביטל הכי מצחיק? שירוש הכי קרוב? רעות הכי מוזר? שיראל הכי חכם? גליה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? רעות הכי נחמד? אוהב הזמר הכי טוב? אוהב הכי רועש? שירוש עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? --- עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אוהב ורעות על מי אתה סומך הכי הרבה? על ההורים שלי ועל בת דודה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? חברות ואמא שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? עם שובל.. אבל אנחנו תמיד משלימות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? פעם כן.. עכשיו כבר בכלל לא בבית של מי היית אחרון? שיר האם החברים מכירים אותך? כן חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה ניראה טוב? לא תשאלו מישו מהמין השני: ------ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רעות שצחקת עליו? רעות שהלכת איתו לקניות? רעות ששבר את הלב שלך? ---- שאכזב אותך? אוהב שגרם לך לבכות? שיר וחני ששימח אותך? שראית איתו סרט? כמה בנות מהכיתה- ליז, שירה, ספיר, טליה,שיר, רעות, חני, תהילה, אביטל, שיראל ועוד כמה.. שדיברת איתו בטלפון? רעות שראית? דנה.. בת דודה שלי מה אתה לובש כרגע? חולצת פסים ירוקה (מחו"ל) ומכנס שחור עם פרח בצד. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד איזה ספר אתה קורא? איכס.. לא קוראת ספרים יש לי זמן לקרוא עם כל המבחנים והלחץ? לא קוראת.. למרות שיש לי זמן.. וכשיש זמן אני נכנסת לפורום. מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן עם בנות דודות שלי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. נראה לכם?! אם הייתי מדברת בטלפון לא הייתי משועממת.. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא.. למרות שרציתי עכשיו אני אשים.. בייי ביי חד שמח.. ברוך שפטרנו.. מעביר את הזמן..חחח...

למעלה