רן ואגם...

• פותח הנושא relh
  • פורסם בתאריך

relh

New member
גילוי לב וכאב לב.....בעניין אגם ורן

הם שניים מהשחקנים ומהאנשים שאני באופן אישי יותר אוהב פה... על שניהם תמיד אמרתי שהם גם בני אדם ושהם פשוט נשמות. אז למה הם מתעקשים להוכיח אחרת?מתעקשים להוכיח שהם כמו כל התעשייה הזאת?למה הם צריכים להדחף בכח לגל"צ? בתור מי שנבחן מיונים ארוכים ומתישים לגלצ ובסוף נשר בשבל האחרון והמסכם אני חש מושפל....ואני מאמין שיסכימו איתי עוד המוני נבחנים כמוני וסתם אנשים ישרים. אשמח לשמוע את תגובותיכם פה.... נ.ב.-אם שמעת צליל מוזר בזמן שקראתם את זה סביר להניח זה היה הלב שלי שנשבר...

כנס רגע....

גם אותי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מעצבן[ובתור אחת שמעונינת להיות בעולם התעשיה בעתיד......] אבל אין מה לעשות ...וכמו שאתה שם לב הבול
שאמרו ש"בגלגלצ איין שוווווםםםם פרוטקציות"......[כן בבבבבבטח...] אז כמו שאמרתי לך ככה זה ו-יש פרוטקציות בגלגלצ- אני בטוחה שכל מפורסם היה מסכים להצעה כזו טובה [ להיות בגלגלצ..]. אף אחד לא היה אומר לא.

relh

New member
בטח שיש פרוטקציות.בפורום מתגייסים

כתב חייל של גלצ שמתוך 38 שהתקבלו השנה בינתיים, ל20 מתוכם יש קשר משפחתי כלשהן לצבא או לתעשייה...

ננננ"""ששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנסווווו

מירי בוהדנה הייתה היום ברשת על הבוקר... סתם דיברה על הנסיעה שלה להודו ועל המופע המשותף עם סויסה.. וכ=מ=ו=ב=ן איך לאאאאאא על אהבה מעבר לפינה... הראו קטעים של באמת חצי דקה מהעונה השלישית... וסתם מה הולך לקרוא שמה וסיפרה על הדמות שלה בעונה השלישית... כאילו מה הולך להיות איתה וזה... מהחצי דקה האלהלא ממש היה אפשר להבין הרבה... אבל הבנית פחות או יותר מה קורה שמה.. מי שרוצה לדעת על
ומה היה בקטעים שיכתוב פה...אני יפתח בשרשור הזה הודעת
...

../images/Emo6.gif רציני כתבתי הודו...../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח לא שמתי לב אפילו... באתי לכתוב מרוקו....

רוצים ספויילריםם../images/Emo35.gif תענו לפני שאני

ישכח... כבר הרגע לא ממש אני זוכרת משהו... אבל אם אני התאמצץ אני יזכר בפרטים... בעצםםםםםםםם עדיף שאני יכתוב פה בכל מקרה... מי שירצה יקרא...

../images/Emo58.gif מהשיחה עם מירי בבוקר...

אז ככה... היא אמרה שעדן תרצה להתגרש מגולן... היא תנהל עם גולן נישואים תוך כדי רומן מהצד... אממממ... היא אמרה שהסדרה תיחשב כרגע לטלנובלה... משהו כזה... כאילו המון בגידות וזה... היא אמרה עוד משהו על הדמות שלה רק ברח לי מהראש... אממממ ובקשר לקטעים מהעונה שיראו- יראו 2... 1. שעדן מדברת עם גולן והיא אומרת לו כזההה מה אליאן הייתה צריכה להתערב בקליפ אני לא מבינה... אז הוא אומר להה מה את רוצה ממנהההה היא בסך הכל רצתה לעזור... מה את כועסת עכשיו... משהו כזה... 2.זה קשה להסביר... כאילו מירי באה... ואז אורן שאבו מכיר לה את אישתו(בסדרה)... ואומר לה כאילו שזאת ***נאבדה לי המילה*** מצויינת ואז היא מסתכלת עליה במבט כזה.. ואז כאילו היא אומרת לה היי... נדמה לי שהיה בקטע הזה עוד משהו... רק שחכתי... וזהו...

למעלה