רוצה להצטרף במבט מן הצד נראה נחמד להצטרף לקהילתכם. אשמח לקבל תגובות ולהכיר אתכם יותר מקרוב
R R i c k New member 18/1/03 #1 ../images/Emo85.gifרוצה להצטרף במבט מן הצד נראה נחמד להצטרף לקהילתכם. אשמח לקבל תגובות ולהכיר אתכם יותר מקרוב
../images/Emo85.gifרוצה להצטרף במבט מן הצד נראה נחמד להצטרף לקהילתכם. אשמח לקבל תגובות ולהכיר אתכם יותר מקרוב
R R i c k New member 18/1/03 #7 תודה על קבלת הפנים החמימה../images/Emo51.gif אספר מעט פרטים אני בת 35 -גרושה מזה 5 שנים ומעונינת להרחיב את חוג מכרי במיוחד לאור העובדה ששמעתי שאתם מכייפים לכם יחדיו ויש גם אירועים עם הילדים. יש לי ילד אחד בגיל 8 וחצי ואני מחולון. עד כאן..... בינתיים
תודה על קבלת הפנים החמימה../images/Emo51.gif אספר מעט פרטים אני בת 35 -גרושה מזה 5 שנים ומעונינת להרחיב את חוג מכרי במיוחד לאור העובדה ששמעתי שאתם מכייפים לכם יחדיו ויש גם אירועים עם הילדים. יש לי ילד אחד בגיל 8 וחצי ואני מחולון. עד כאן..... בינתיים
ש שחף38 New member 19/1/03 #14 ברוכה הבאה כחדשה לחדשה היגעת למקום הנכון לי נתנו יד והכניסה הייתה חלקה יודעת שעם קבוצה כזו גם הכניסה שלך תיהיה נהדרת.
ברוכה הבאה כחדשה לחדשה היגעת למקום הנכון לי נתנו יד והכניסה הייתה חלקה יודעת שעם קבוצה כזו גם הכניסה שלך תיהיה נהדרת.
G gn64 New member 19/1/03 #15 בסוף תהיה לנו פה שמורת טבע ../images/Emo8.gif ועוד היום אחרי שראינו דינוזאורים אז בכלל מתאים