צעד ראשון בתפוז
אנשים

Soon Forget

New member
חצי מסכימה..

רוב הלהקות הטובות ברוק כיום הן ותיקות יחסית, בעיקר אלה שציינת, אבל יש גם להקות של צעירים שהן סבבה, אמנם אמטיוי2 למשל (שאמור לייצג את הצד העכשווי של הרוק) מלא ביותר דברים גרועים עד סבירים מאשר טובים, אבל גם יש דברים חביבים מפעם לפעם וזה לא נדיר מאוד שדברים טובים קורים בתחום האינדי והאלטרנטיב. רק לא הבנתי- האם אנחנו מדברים פה על הרוק שבמיינסטרים או על רוק בכללי? כי שמעו, תמיד יש מוזיקה טובה. זה פשוט תלוי בתקופה עד כמה קל למצוא אותה.

Alice108

New member
כן, אני ממש אוהבת את הסגנון מוסיקה הזה.

וגם את שלהם.
תודה, קרני

hitchhiker218

New member
או אביה! כ"כ הרבה זמן רציתי לדבר על זה...

חחחחח יצא לי לשמוע בערוץ MTV2 את הרוק צ'ארט. לא יצאתי מאוכזבת בכלל!! יצאתי מזועזעת.. שמעתי מתוך המצעד 6 שירים וללא יוצא מן הכלל, לכל להקה היה זמר\זמרת נאה, גיטרות בעיצובים "מגניבים" (זה רק מדגיש שהרבה יותר מעניין אותם המראה החיצוני מאשר התכנים אבל זה לא בהכרח כל הלהקות שמעטרות את הגיטרות שלהן),לסולנים תמיד היה שחור בעיניים ושיער משוגע, והתכנים? באמת עדיף שאני אחסוך במילים. אה וכמובן אני לא אשכח לציין את ההתחרפנות עם הגיטרה...(היו קטעים שזה אפילו לא תאם את הקצב של השיר...=\) עצוב. האנשים שמקבלים במה הם כבר מזמן לא האנשים שעושים מוזיקה בשביל הנשמה. זה נשמע קלישאה דבילית ומעפנה בטירוף אבל אני ממש רצינית. לאן לעזאזל נעלמו האנשים שעשו מוזיקה אמיתית בשביל לספק את עצמם ולא את חברות התקליטים?! ואני אומרת את זה אחרי שקראתי את הראיון של איימי לי(ואני לא אוהבת את אוונסנס) שבו היא אמרה שהיא לובשת את כל השחור הזה רק כדי לרצות את חברת התקליטים שטוענת שזה חלק מהלוק שלה שמוכר. זה באמת צריך להיות ככה? כמה זמן לא ראינו קליפ של פרל ג'אם? ואני לא מדברת על טופ 10 שלהם שיש אחת לשנתיים או ג'וקבוקס שזה בכלל בקשת קהל... וזה לא כי הם פחות מוכשרים מכל הלהקות ה"נפלאות" שנתקלתי בהן היום.. חלילה! זה כמובן כי חברי הלהקה לא יוצרים סביבם הד תקשורתי ואדי ודר לא מתאבזר כראוי:) זה ממש עצוב בעיני למרות שמעולם לא הייתי אחת ששומעת את המוזיקה שהולכת בMTV. לא בגלל שאני סנובית או דברים שכאלה... פשוט בגלל שזה לא משך אותי וכי היה מי שילמד אותי לשמוע מוזיקה איכותית בבית. מה אני אומר?... התמזל מזלי.

Alice108

New member
קראת את מחשבותיי.

ואני חושבת שהרבה אנשים שבאמת אוהבים מוסיקה ולא סתם שומעים אותה בפלאפון בציבור כי זה מגניב (את בטוח מכירה אותם..) יודעים על מה את מדברת. גם אני מכירה את רב המוסיקה שלי מההורים שלי ומדודה שלי שבשנות ה-90 היתה צעירה
אבל אני חושבת שגם אם לא הייתי גדלה בבית עם מוסיקה איכותית הייתי שומעת את המוסיקה שאני שומעת היום, אולי לא מגיל צעיר מאוד, אבל הייתי שומעת כי בסך הכל אני די מתעניינת במוסיקה ולא שומעת רק את מה שיש בשטח. בקיצר -
על דברייך

למעלה